- 17 Mart 2021
- 57
- 61
- 3
- 32
Kan değeriniz kaç çıkmıştı? Keseyi gördünüz mü inşallah?Yo ben Gaziantep’te novafertil de ruşen atmaca bey yaptı 8. Gün gördüm pozitif i
8. Gün 191Kan değeriniz kaç çıkmıştı? Keseyi gördünüz mü inşallah?
8. Gün 191
9. Gün 331
10.gün 542
Daha bu gün 12. Gün yarın yine kan istedi doktor
Kese için konuluruz dedi
Nava fertil 10 gün sonra dedi yani 8 kasımda inşallah
Benim 3. Gün embriyosu normalde Cumartesi vermem lazım acaba yarın versem mi diye düşünüyorum 11. Gün olmuş oluyorMerhaba kan verdiniz mi bugün? Inşallah sonuç istediğiniz gibidir
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm mesajı ben 9 gün sonra oldum adet hatta bir ara hamile bile sandım kendimiBetül hanım ben de tarlusal kullandım adet iki gün oldu biteli adet olur muyum siz kaç gün beklediniz hayatımda ilk defa adet olamadım
Ya ne güzel test gününüz gelmiştir sizinBende 11 ekimde transfer oldum. 11 ekimde transfer olan var mıı?
Ben 11 ekimde transfer aldım sonucumu çoktan aldım siz aldınız mı test yapmadınız mıBende 11 ekimde transfer oldum. 11 ekimde transfer olan var mıı?
Ay maşallahBen 11 ekimde transfer aldım sonucumu çoktan aldım siz aldınız mı test yapmadınız mı
Ben de dün oldum çok şükür inşallah bir daha ilaç almak zorunda kalmam yaaaMerhaba kusura bakmayın yeni gördüm mesajı ben 9 gün sonra oldum adet hatta bir ara hamile bile sandım kendimi
Aldım aldım gördüm pozitifi şükür. İkizlere hamileyimBen 11 ekimde transfer aldım sonucumu çoktan aldım siz aldınız mı test yapmadınız mı
Maşallh Rabbim hayırlı bi şekilde kucağımıza almyayı nasip etsin inşallah Rabbim bütün sonuç bekleyenlere hayırlı sonulçar nasip etsin aynı zamanda yaptırmışız canım ben keseyi salı günü Allah nasp ederse görmeye gideceğim transferin 8. Günü idrarda pozitif gördüm ama kan tahlilini erken yaptırmadım 12.gün 403 14.gün 1306 çıktı çok şükür sok adet tarihim 22.09 senin nasıl çıktı son adet tarihim ne zaman bide kaçın gün koyuldu embriyoAldım aldım gördüm pozitifi şükür. İkizlere hamileyim
Sizin nedir durum. Beta değeri takip ettiniz mi? Kese gördünüz mü?
Ediyorum canım her vakitte hepimize ediyorum Rabbim herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahAy maşallahbizlere de dua edin
Benim son adet tarihim 21 eylüldü. Ama ben keseyi çarşamba gördüm. Neden sen görmedin ki bu hafta? 5 günlük dondurulmuş çift embro konuldu. Bende transferin 8.günü idrarda gördüm. 10.gün kan testi yaptırdım. Beta değerim 803 çıktı. 12.gün tekrar baktım 2900 çıktı. 14. Gün 6600 18.gün yani bugün 30.600 çıktı.Maşallh Rabbim hayırlı bi şekilde kucağımıza almyayı nasip etsin inşallah Rabbim bütün sonuç bekleyenlere hayırlı sonulçar nasip etsin aynı zamanda yaptırmışız canım ben keseyi salı günü Allah nasp ederse görmeye gideceğim transferin 8. Günü idrarda pozitif gördüm ama kan tahlilini erken yaptırmadım 12.gün 403 14.gün 1306 çıktı çok şükür sok adet tarihim 22.09 senin nasıl çıktı son adet tarihim ne zaman bide kaçın gün koyuldu embriyo
Maşallah yaa inşallah bende görürüm canım aramızda birgün var benimde 5.gün embriyosu senin embriyo kaçıncı gün konuldu benim 19.gün konuldu sizin embriyonuz erken konulmuş canım bide sizin ikiz gebelik miBenim son adet tarihim 21 eylüldü. Ama ben keseyi çarşamba gördüm. Neden sen görmedin ki bu hafta? 5 günlük dondurulmuş çift embro konuldu. Bende transferin 8.günü idrarda gördüm. 10.gün kan testi yaptırdım. Beta değerim 803 çıktı. 12.gün tekrar baktım 2900 çıktı. 14. Gün 6600 18.gün yani bugün 30.600 çıktı.
Hastane randevumu salıya verdi hem kalp atşını hem keseyi görürüm inşallah kalp atışını duydunuz muBenim son adet tarihim 21 eylüldü. Ama ben keseyi çarşamba gördüm. Neden sen görmedin ki bu hafta? 5 günlük dondurulmuş çift embro konuldu. Bende transferin 8.günü idrarda gördüm. 10.gün kan testi yaptırdım. Beta değerim 803 çıktı. 12.gün tekrar baktım 2900 çıktı. 14. Gün 6600 18.gün yani bugün 30.600 çıktı.
20. Gün konuldu benimde. Aslında erken değildi.Maşallah yaa inşallah bende görürüm canım aramızda birgün var benimde 5.gün embriyosu senin embriyo kaçıncı gün konuldu benim 19.gün konuldu sizin embriyonuz erken konulmuş canım bide sizin ikiz gebelik mi
Yok kalp atışı için haftaya cumartesi gideceğiz. Keseleri gördük çarşamba günü.Hastane randevumu salıya verdi hem kalp atşını hem keseyi görürüm inşallah kalp atışını duydunuz mu
İkiz olduğu için değerleriniz yüksek çıkmış aramızda bir gün var adet oda maşallah Rabbim inşallah sağlıklı hayırlısıyla dünya getirmeni nasip etsin şuan kaç haftalık oldun keseyi gördün ultrasonda da gördün bi dahaki kontrolün ne zaman20. Gün konuldu benimde. Aslında erken değildi.
Çok teşekkürler inşallah görürsünüz.
İkiz gebelik evet benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?