Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Kızlaaaar 4 ekimde benim gibi transfer olan arkadaşlar, nasılsınız belirti vs var mı? Test gününüz ne zaman
Merhaba canim bende 4 ekim tek 3. Embriyosu transferi oldum .Dun ve bugün cok fazla adet agrisi çekiyorum ve göğüs ucum agriyor, arada rahime batmalar oluyor, ama benim pek umudum yok tek embriyo

Merhaba canim bende 4 ekim tek 3. Embriyosu transferi oldum .Dun ve bugün cok fazla adet agrisi çekiyorum ve göğüs ucum agriyor, arada rahime batmalar oluyor, ama benim pek umudum yok tek embriyo
Benimde aynı şekilde tek embriyo canım. Bende hiç bir şey hissetmiyordum ama dün akşam üstü karnımın içi acımaya başladı. Geçti oda geri ne meme uçlarında acı ne hassasiyet hiiiiç bir şey yok Hakkımızda hayırlısı olsun benimde hiç ümidim yok böyle diyince eşim kızıyor ne zaman test yapacaksın

Ne kadar mutlu edici bir şey bu. Allahım korusun sizi ve güzel bebişinizi. Bende en az 6 derse gireceğim.=) Ama olabildiğince oturarak ders anlatayım diyorum ilk 12 gün. =) Çok çok mutlu oldum cevabınız için. Transferin kaçıncı günü işe başladınız?

Çok haklısınız bende öyle düşünüyorum. Birde bu işin tutmama durumu var.Yani her seferde izin alamam ki. Bu işin normal akışta olması lazım sanıyorum.

Lütfen bize de haber verinnnn =) Hiç olumsuz düşünmeyin kalbimiz sizinle

Ben 20 Eylül Pazartesi ikindin transfer oldum,40 yaşında olduğum için doktor 3 embriyo koymak istedi, Pazartesi iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi, 5. deneme olduğu için olmayacağına o kadar emindimki , klinikte doğru dürüst yatmadım bile.Klinikten eve gelene kadar 1 saat araba seyahati yaptım ve evde dinlendim.Salı günü 6 saat derse girdim :) Dersim koca bir amfideydi, basamakları çıktım çıktım indim Çarşamba günü evdeydim.Perşembe günü üçüncü embriyo transferini yaptı (6 günlük).Perşembe sabah işe gittim 3 saat ders anlattım ve öğleden sonra transferim oldu.Perşembe klinikten eve yine 1 saat seyahat ettim.Perşembe dinlendim akşam.Cuma sabah işe gittim tekrar ama dersim yoktu hep sandalyede oturdum mesai bitene kadar.Sonrada eve geldim :) Tuttu, 5. Denememde , 40 yaşında (Kasımda 40 oluyorum )

Vallahi 17 ekim kan testi günüm ama o zamana kadar dayanamam heralde ,taze transfer oldugu icin catlatma ignesinin üzerinden 14 gun gecmesj lazim 15 inde evdr yaparim en azindan hazirlikli olurum , diye düşünüyorum, sen ne zaman yapicaksin canim, ben de baya adet agrisi var ya o yuzden de umudum kirildi

Benim dondurulmuş embriyoydu 12 gün sonra yapın dendi. Cumartesiye denk geliyor 16 sı. Ay gerçekten tüp bebeğin zor işi transfer sonrasıymış beklemek ve zamanın geçmemesi bende zamanını beklerim kan vermek için ama cuma sabahtan evde idrar testi yapacağım

Cnm benım 2kurtajım vardı biri 7haftalık ama diğeri büyüktü 13haftalık .belki o yüzden hısteroskopi önerildi .aslında hsg m de temızdi ama yine de önerdi doktorum .hem çizik de atarız ihtomal artar dendi .sonuç olarak hısteroskopi temız geldı cızık de atıldı ama bebegım yine de tutunmadı

İyiyim canım şimdilik.Biliyorsun süreç zorlu, hergün başka bir heyecan, korku Boşver bunları, bak ne diyeceğim İçime gerçekten doğdu Bu kez kutlayacağız senin gebeliğini
İnsallah canım benım insallah bana da dua et hamilelerin duası kabul olur

Merhaba kizlar benimde 2. Denemem ilki 9 ay önce düşükle sonuçlandı bu ay 2. Tedaviye başladım suan estrofem kullanıyorum 14 ekimde transferim olacak
Merhaba cnm reglın ne zamandı .transfer reglın kaçıncı günü oluyor ?dondırulmus mu ?kacıncı gün embriyosu?

Sorma beklemek aşırı zor, ama senin çatlatma iğnesi olmadıysa yalanci pozitif cikmaz yapabilirsin test , yani en azindan negatif olsa bile biraz hazirlanmis olur insan, ben bugun bir de ne yesen midem bulaniyor herhalde psikolojik belirti oluşturuyor beynim

Hep duamdasın , bu sefer olacak Lütfen sigara içme ama ,yalvarırım Kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun
Tavuklu sözcük ‘sigara ‘.o kadar çaresiz o kadar rahatsızım ki bu konuda anlatamam .bır haftaya transferım olacak ve malesef yine bırakamadım .sureklı bunun ıcın ağlıyorum bırakamadıkca stres oluyorum .iradwsizlıgım ,acizlıgım ,o kadar canımı yakıyor ki anlatamam .bunu düşünürken her gün basım agrıyor ama sonucu degıstremıyırum malesef .inan affedersin pok ye deşeler yiyip içecekmiş sigarayı bıraktırıyor deşeler .ana yapamıyorum kahretsin cok kötü tiryakıyım .bu yüzden de artık sigarayı düşünmemeye azaltabıldıgom kadar azaltmaya çalışıyorum .aksi halde bu stresle de olmayacak bebegım .kendımı şöyle avutuyorum :daha önce dogal yoldan iki kez hamıle kaldım ve o zamanlar su an ıctıgımın iki katı sigara ıcıyordum .Allah’a emanetim anlayacağım

Tabulu diyecektım

Cesaret edebilirsem denerim şuan hiç cesaret edebilecekmişim gibi gelmiyor tabi tabi yoksa bile kendimiz belirti yaratabiliriz beyin bize her şeyi yaptırıyor. İnşallah sonuçlar bizi sevindirir canım

Hayırlı olsun tedavin canım bende transfer bekliorum sadece aklında olsun bende çok bagimliydim tüp bebeğe başladığımiz zaman bıraktım ama bı sure sigara banti kullandım yavaş yavas sinirde geçti şuanda içen duman dan rahatsız oluorum yapalirsij onun yerine bı sure başka bişe yap ben çikolata kahve yiyodum bırakabilirsin bence

Ben de bu konuyu doktoruma sorduğumda bi tane bile az içsen bizim için kardır demişti. Ama lütfen yoksunluk sendromuna kapılıp bütün hormonlarını bozma da demişti. Görüyorum ki sen de hem içmekten hem de içmenin verdiği suçluluktan ötürü zarar görüyorsun. Kendinle bi anlaşma yap ve bi sayıyla sınırla istersen, aklına her geldiğinde içemiyorsun o zaman, bende çok işe yaramıştı hatta her seferinde ilk hedefimi aşıp daha az içmiştim, en sonuncu transferlerimde de hiç içmemiştim belki sana da yarar bu yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…