- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
Evet canım ondan yapılmıştır büyük ihtimalle ama hiç belli olmuyor ben de biraz önce bir konu okudum o da aynı şekilde histeroskopi, rahime çizik atma, serum vs aklına gelebilecek herşey denenmiş ama o transferi tutmamış bir sonrakinde hiçbişey yapılmamış o tutmuş :)) yani nasip kısmet bu noktada sanırım hiç kafana takma olana kadar devam inşallah 2. transferimizde kavuşuruzCnm benım 2kurtajım vardı biri 7haftalık ama diğeri büyüktü 13haftalık .belki o yüzden hısteroskopi önerildi .aslında hsg m de temızdi ama yine de önerdi doktorum .hem çizik de atarız ihtomal artar dendi .sonuç olarak hısteroskopi temız geldı cızık de atıldı ama bebegım yine de tutunmadı
ilk 10 gün evde kalırsan iyi olur .Merhabalarbende 1 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu 3 yıl önceki dondurulmuşları kullanıyorum 3 yıl önce ki transferimden kızıma kucağıma aldım çok şükür şimdide ona kardeş için transfer oldum ama bu sefer hiç belirtim yok
Anlamadım niye evde kalayım ki??ilk 10 gün evde kalırsan iyi olur .
Dondurulmuş olduğu için çıkar ben senden umutluyum.. bende yarın tekrar kan vericem..Yarin transferimin 8. Günü dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmisti 1 ekimde. Normalde test tarihim 11 Ekim. Yarin kan versem çıkar mı ki. Yoksa beklesem mi
Haha ben değilim ya içime bi hüzün çöktü. Bence sen bu konuda cok şanslısınDondurulmuş olduğu için çıkar ben senden umutluyum.. bende yarın tekrar kan vericem..
Sana bişey söylim mi? Başlarda çok mutlu olduysan için kıpır kıpır olduysa vardır benim hem kızımda öyle oldu hemde bunda öyle oldu. Ama bunda sonlara doğru aynı senin gibi umutsuz vakaydım çünkü kızımdaki belirtiler daha çok belliydi bunda çok kisa anlık belirtiler olup kayboluyor. Bide ben kızımda farketmemiştim bunda farkına vardım göbeğimin alt tarafı şişHaha ben değilim ya içime bi hüzün çöktü. Bence sen bu konuda cok şanslısın
Rabbim korusun sizi ve bebeğinizi inşallahBen 20 Eylül Pazartesi ikindin transfer oldum,40 yaşında olduğum için doktor 3 embriyo koymak istedi, Pazartesi iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi, 5. deneme olduğu için olmayacağına o kadar emindimki , klinikte doğru dürüst yatmadım bile.Klinikten eve gelene kadar 1 saat araba seyahati yaptım ve evde dinlendim.Salı günü 6 saat derse girdim :) Dersim koca bir amfideydi, basamakları çıktım çıktım indimÇarşamba günü evdeydim.Perşembe günü üçüncü embriyo transferini yaptı (6 günlük).Perşembe sabah işe gittim 3 saat ders anlattım ve öğleden sonra transferim oldu.Perşembe klinikten eve yine 1 saat seyahat ettim.Perşembe dinlendim akşam.Cuma sabah işe gittim tekrar ama dersim yoktu hep sandalyede oturdum mesai bitene kadar.Sonrada eve geldim :) Tuttu , 5. Denememde , 40 yaşında (Kasımda 40 oluyorum )
Ay evet simdi gordum cooook sevindimmmAllah razı olsun. Ben dün kan testi yaptırdım hamileyim. Ve 8.sayfada belirtilerimi yazdım.İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alicam
Benim Reglim 1 Eylül’deydi.3 Eylül’de kontrole gittim.20 Eylül’de transfer oldu.Rabbim korusun sizi ve bebeğinizi inşallahBenimde Ekim sonuna olacak inşallah transfer. Birde seyi nerak ediyorum. Dondurulmus transfer edilecek benim ki. Reglin 2. Gunu cagirdi dr ortalama kac gun suruyor hazirlik
Anladım canım bu sefer her sey guzel olacakBenim Reglim 1 Eylül’deydi.3 Eylül’de kontrole gittim.20 Eylül’de transfer oldu.
27 Eylül reglimn 1. Günü 18. Günüde transfer yapılmış olcak. 3. Gun embriyosuMerhaba cnm reglın ne zamandı .transfer reglın kaçıncı günü oluyor ?dondırulmus mu ?kacıncı gün embriyosu?
İnşallah canım hepimiz içinAnladım canım bu sefer her sey guzel olacak
İnşallah canım hepimiz içinAnladım canım bu sefer her sey guzel olacak
Ya evet içim kıpır kipirdi ama heyecandandı yoksa bebegi kıpırdayan birsey olduğu için değilSana bişey söylim mi? Başlarda çok mutlu olduysan için kıpır kıpır olduysa vardır benim hem kızımda öyle oldu hemde bunda öyle oldu. Ama bunda sonlara doğru aynı senin gibi umutsuz vakaydım çünkü kızımdaki belirtiler daha çok belliydi bunda çok kisa anlık belirtiler olup kayboluyor. Bide ben kızımda farketmemiştim bunda farkına vardım göbeğimin alt tarafı şiş
Amin inşallah canımİnşallah canım hepimiz içinTük isteyen herkesin kucakları sağlıklı bebişlerle dolsun.
Ne zaman gideceksiniz sonuca?Ya evet içim kıpır kipirdi ama heyecandandı yoksa bebegi kıpırdayan birsey olduğu için değilYani hiç ama hiç hiç belirtim yok insan birsey hisseder bebek sonuçta 13 günlük suan. Neyse teste fln gidesim yok zaten bakalim haber veririm sonucu.
Aminnn hepimiz için inşallah canım 2 su özeo de oldu 3 devlet hastanesi'ndeCnm insallah bu son denemen olsunnerede teadavi görüyorsun ?5i de aynı yerde miydi ? Benım 2.denemem .Allah yardımcımız olsun .Hoş geldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?