Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Evet canım ondan yapılmıştır büyük ihtimalle ama hiç belli olmuyor ben de biraz önce bir konu okudum o da aynı şekilde histeroskopi, rahime çizik atma, serum vs aklına gelebilecek herşey denenmiş ama o transferi tutmamış bir sonrakinde hiçbişey yapılmamış o tutmuş :)) yani nasip kısmet bu noktada sanırım hiç kafana takma olana kadar devam inşallah 2. transferimizde kavuşuruz

ilk 10 gün evde kalırsan iyi olur .

Yarin transferimin 8. Günü dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmisti 1 ekimde. Normalde test tarihim 11 Ekim. Yarin kan versem çıkar mı ki. Yoksa beklesem mi
Dondurulmuş olduğu için çıkar ben senden umutluyum.. bende yarın tekrar kan vericem..

Haha ben değilim ya içime bi hüzün çöktü. Bence sen bu konuda cok şanslısın
Sana bişey söylim mi? Başlarda çok mutlu olduysan için kıpır kıpır olduysa vardır benim hem kızımda öyle oldu hemde bunda öyle oldu. Ama bunda sonlara doğru aynı senin gibi umutsuz vakaydım çünkü kızımdaki belirtiler daha çok belliydi bunda çok kisa anlık belirtiler olup kayboluyor. Bide ben kızımda farketmemiştim bunda farkına vardım göbeğimin alt tarafı şiş

Rabbim korusun sizi ve bebeğinizi inşallah Benimde Ekim sonuna olacak inşallah transfer. Birde seyi nerak ediyorum. Dondurulmus transfer edilecek benim ki. Reglin 2. Gunu cagirdi dr ortalama kac gun suruyor hazirlik

Rabbim korusun sizi ve bebeğinizi inşallah Benimde Ekim sonuna olacak inşallah transfer. Birde seyi nerak ediyorum. Dondurulmus transfer edilecek benim ki. Reglin 2. Gunu cagirdi dr ortalama kac gun suruyor hazirlik
Benim Reglim 1 Eylül’deydi.3 Eylül’de kontrole gittim.20 Eylül’de transfer oldu.

Ya evet içim kıpır kipirdi ama heyecandandı yoksa bebegi kıpırdayan birsey olduğu için değil Yani hiç ama hiç hiç belirtim yok insan birsey hisseder bebek sonuçta 13 günlük suan. Neyse teste fln gidesim yok zaten bakalim haber veririm sonucu.

Ne zaman gideceksiniz sonuca?

Cnm insallah bu son denemen olsun nerede teadavi görüyorsun ?5i de aynı yerde miydi ? Benım 2.denemem .Allah yardımcımız olsun .Hoş geldın
Aminnn hepimiz için inşallah canım 2 su özeo de oldu 3 devlet hastanesi'nde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…