Yasmin canım. Şimdi bazı tüp bebek merkezlerinde kullanılmamasıyla ilgili toplantı yapılacakmış. Çok kişide çarpıntı görülmeye başlanmış. Tüm dualarım aeninle canım, inşallah tutarMerhaba cnm aynen öyle .hele ki o gel gitler cok yorucu .doktorum naturel siklusta başarı oranı daha yüksek demıstı ama bende işe yaramadı malesef ilk embriyom ziyan oldu tutmadı .şimdi elimde bitanecık kaldı ınsallah dermanım ilaçlı transferdir ve bu defa tutar .sende hangı ilac alerjı oluşturdu ki bu denli merak ettim .
İnsallah cnm hepımızın gönlündeki ne ise olsunYasmin canım. Şimdi bazı tüp bebek merkezlerinde kullanılmamasıyla ilgili toplantı yapılacakmış. Çok kişide çarpıntı görülmeye başlanmış. Tüm dualarım aeninle canım, inşallah tutar
Evet onun için de kullanılıyorİnsallah cnm hepımızın gönlündeki ne ise olsunyasmin vermedı bana doktorum ama duydum bu ilacı doğum kontrol hapı degıl mi
Aynen cnm Memorial naturel siklusta tercih edıyor eğer kadın her ay düzenli yumurtluyorsa .bence sana da naturel yapacaklar .naturel sıklusta başarı yüzdesi daha yüksek zaten .bu arada senın kontrol muayenelerını vs hep Yücel bey mi yaptı ?transferi de mi Yücel bey yaptı ?sen kendisine tavsıye uzerıne mi gittin öyle mi denk geldıBen daha adet olmadım ilk randevuya gittiğimde sorarım onu dadondurulmuş ilk kez olacağı için naturel yapmak isteyebilirler gibi geliyor ama bakalım hangisi hayırlısı ise öyle olsun inşallah
Test yapsan kesin çıkar ama beklemek en iyisi tabi bekleyebiliyorsanBenimde transferim 1 Ekim yapıldı 2 adet beşinci gün embriyosu. Bugün 6. Gün. Bekliyorum test yapmadım daha.
Aynen öyle canım benım .kaliteye buyuk küçük olduğuna hiç bakmıyor .doktorun yüzde 70 dedıgı embriyom tutmadı .6.gün embriyosu idi hem de pgt Li .bu işte nasip kısmet faktörü gerçekten çöl önemliBen de yazayım arkadaslar,su an transferden geldim, yasim 34,iki tane 3. gün embriyosu,biri a kalite,digeri c imiş. Embriyolarım biraz küçükmüş,cok da umutlanma dedi dr,ama ben yine de umutluyum. Yaratan Allah , insallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir.
Biraz korkuyorum o yüzden erteliyorum diyelimTest yapsan kesin çıkar ama beklemek en iyisi tabi bekleyebiliyorsan
Alt tarafa akşamları sancı giriyor göğüsler opudan beri şişler zaten bugün ayaklarım çok üşüdü bu kadar4ekimde transfer olan arkadaşlar bugün 3.gününüz var mı belirti vs bir şey ?
Yasmin canım. Şimdi bazı tüp bebek merkezlerinde kullanılmamasıyla ilgili toplantı yapılacakmış. Çok kişide çarpıntı görülmeye başlanmış. Tüm dualarım aeninle canım, inşallah tutar
Naturel siklusta mı verildi cnm sana Yasmin ? Bana henüz hıc reçete edılmedı bu ilaçEvet onun için de kullanılıyor
Cok tesekkür ederim
Evet cnm büyük ihtimal naturel olur gibi geliyor bana da, aklıma tek takılan şey histeroskopi olmalı mıyım acaba sorusu ama bunu doktoruma sorduğumda gerek görülmedi rahim iyi durumda dedi senin baştan histeroskopiye nasıl karar verilmişti cnm? Kontrollerimi muayenelerimi hep Yücel bey yaptı ilk randevum öyle denk gelmişti ismini de duymuştum forumda onunla devam ettim o şekilde oldu :)Aynen cnm Memorial naturel siklusta tercih edıyor eğer kadın her ay düzenli yumurtluyorsa .bence sana da naturel yapacaklar .naturel sıklusta başarı yüzdesi daha yüksek zaten .bu arada senın kontrol muayenelerını vs hep Yücel bey mi yaptı ?transferi de mi Yücel bey yaptı ?sen kendisine tavsıye uzerıne mi gittin öyle mi denk geldı
Bana opudan sonra vermişti ertesi ay transfer olacaktım. Ama olamadan zaten daha 2. günde hastanelik oldum aşırı çarpıntıdan. Bu yüzden doğal siklusa geçtik. Doğal siklusta ilaç vermiyor son aşamaya kadarNaturel siklusta mı verildi cnm sana Yasmin ? Bana henüz hıc reçete edılmedı bu ilaç
Benim karnımın içi acımaya başladı ilaçlardan herhalde4ekimde transfer olan arkadaşlar bugün 3.gününüz var mı belirti vs bir şey ?
İyiyim canım şimdilik.Biliyorsun süreç zorlu, hergün başka bir heyecan, korkuAyy Özlemimsağ ol .iyisin umarım .
Aaa ne kadar güzel ilk olurken çok güzel bi heyecan oluyor. Çook güzel haberlerini bekliyorumDaha transfer olmadım bile .ekim 17-18 gibi okurum herhalde .cok sağ olun insallah bu defa güzel olur
Ya şöyle belirti oldu ama ben onları belirti olarak saymadım ama yinede tarihe not düşmüştüm sanada atayım tek tek sırayla ne yaşadığımıBu arada ne kadar şanslısın tüp bebekte ,ne guzelmısbelirti olmadı mı gerçekten hiç
O msjimi yazdıktan sonra aklıma geldi evet ilk defa duydum ilaçsız transferi ama bende şu tüp bebekte ve düşük tehlikesi olanlara verdikleri progesteron ilacıyla ilgi bebekleri anne karninda eş cinsel hormonu yüklüyor olarak okudum ve bilimsel olarak da kanıtlanmış transfere gitmeden öncesinde bıraktım ama transfer günü doktorum kızmasın diye orada görünsün diye bir gün önceden ve transfer gününde tekrar kullandım. Transferden sonrada bıraktım hâlâ da kullanmıyorum. Bebeğimin kesesini görünce de diğer haplarımi bırakmayı düşünüyorum... Bencede ilaçsız olarak denenmesi daha iyi.. Rabbim sizede güzel sonuçlar versin inşallahArkadaşlar merhaba, ilaçsız doğal siklus takibi aslında en doğal olanı. Ben de 2 defadır aynı şekilde transfere hazırlanıyorum. İlkinde tuttu, 7. haftada kalbi durdu. Şimdi yine doğal siklusla hazırlık yapıyoruz. Çok sık kontrol yapılıyor yumurtanın büyümesi ve çatlaması konusunda. Hormon testleri de 2-3 güne bir kontrol ediliyor. Bu biraz doktorun tercihi. Bende mesela transfer hazırlığında kullanılan ilaçlardan birine ciddi alerjim çıktı. Bırakın transfer olmayı, kardiyolojide 6 ay ilaçla ritim bozukluğu tedavisi gördüm pandemide. O yüzden illa ilaç şrt değil. Bebeğin tutunması da sadece ilaçlara bağlı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?