Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Acaba bağışıklıktan dolayı mı tutmuyo genetiği sağlam embrıyolar da annenın vucudu bebeğe mi saldırıyor
Benim mesela tiroid rahatsızlığım var cnm antitiroglobulin antikorlarım çok yüksek bağışıklığım bebeğe saldırıyor . Onun için transferden 4 gün önce kortizon 16mg hapa başlandı toplamda 7 gün bu hapı içtim . Şimdi aynı kortizon hapının 4 mg lığını kullanıyorum ki atmasın bebeği diye tabi tutundularsa. İlk 3 ay bu şekilde devam edecek . Ama 7 günlük kortizonu mutlaka veriyor mesela doktor çünkü bebeği dışarıdan koyunca vücut tepki verebiliyormuş onunla savaşmasın diye veriyorlar sonrasında hastalığı olanlarda sadece devam ediyor ya da etmiyor

Bana lutinus verdiler fitil olarak estrofemide 4e çıkardılar progestan igne verdi antibiyotik verdi kan sulandirici verdi verdide verdi masaAllah
Aynen baya vermiş canım kan sulandirici vermiyolar bana bi tek estrofem ve progestan fitil keşke su progestani agizdan alsam yaa bende fitil olarak kullanmayi hic sevmiyorum

Dışardan konduğu için mi vucut tepki verıyomuş? Bende dıyorum milletin saldırmıyo da (doğal yolla gebelik elde edenler) bizim gibi tüp bebek yapanlara mı saldırıyo

Dışardan konduğu için mi vucut tepki verıyomuş? Bende dıyorum milletin saldırmıyo da (doğal yolla gebelik elde edenler) bizim gibi tüp bebek yapanlara mı saldırıyo
Aynen cnm normalde oluşan gebelik zaten rahimde gelişip rahimde tutunuyor ama bizimkiler 3-5 gün dışarıda durup öyle koyulduğu için yabancı cisim olarak görüyormuş embriyoyu . Ondan bir sürü hormon kullanıyoruz ya kabul ettirebilmek için zorla

Ben onu da anlamamıştım vucut hamile kaldıgını goruyo neden 3 ay progestron alıyoruz estrofem alıyoruz kendi kendine salgılasa ya valla etsin artık kabul valla bu kadar zor bişey değil de işte

bu doktoru izledim ben
Genetiği sağlam embriyo bulduysanız şanslı gruptansınız demesi beni etkiledi. Benim tiroit şeker ve rahim için histereskopi de yapıldı. Genetiği iyi gelenin kodu da 4AA idi. Yani nerdeyse %90 dan fazla tutma ihtimali vardı, neden olmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Daha önce 1 gebeliğim olduğu için doktor yeniden olur diyo, başka bakılacak bişey yok diyo. Neden olmuyora cevap bulamıyorum ama crp testi mi yaptırsaydım dediği gibi viral ya da enfeksiyonal bişiler mi oldu.. bir fikri olan var mı kızlar?

Ben onu da anlamamıştım vucut hamile kaldıgını goruyo neden 3 ay progestron alıyoruz estrofem alıyoruz kendi kendine salgılasa ya valla etsin artık kabul valla bu kadar zor bişey değil de işte
Kız bize zor , üst komşu geldi 1 saat önce korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış şu an 2 aylık olmuş daha doktora gitmemiş biz tuttuğu andan itibaren test peşindeyiz var mı yok mu silik mi değil mi kadın 2 aylık daha doktora gitmemiş gidicem daha 2 haftaya diyor ne diyeyim bizim de sınavımız bu herhalde

Burdan gaza geldim Ben az önce test yaptım silik çizgi var mı ne diyorsunuz bakalım
Kaçıncı günün cnm ve kaç günlük embriyo ? Var maşallah gözüküyor silik çizgi inş her geçen gün kopkoyu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…