- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Sen ne gözlemledin ne etkiliyor sence?Yok ben kendi gözlemledigim ve hep trasferde kalitenin az olmasi tutunmayı etkilemiyo
Yok ben kendi gözlemledigim ve hep trasferde kalitenin az olmasi tutunmayı etkilemiyo
Trendyolda Iki tanesi kargo dahil 45 e almistimİlk beş dk da çıktı
Erken gebelik testine 80 tl dedi bende almadım vlla
Benım doktor haftaya cumaya kadar asla test yok dıyor.Yarın hormon tahlilim var progestron için.Ona göre ilaçlarda yeni düzenlemw yapılacakmışEvet canim cok haklisin yeminle her saniye aklimda yarin olsun guzel haberler alalim insallah
Benim mesela tiroid rahatsızlığım var cnm antitiroglobulin antikorlarım çok yüksek bağışıklığım bebeğe saldırıyor . Onun için transferden 4 gün önce kortizon 16mg hapa başlandı toplamda 7 gün bu hapı içtim . Şimdi aynı kortizon hapının 4 mg lığını kullanıyorum ki atmasın bebeği diye tabi tutundularsa. İlk 3 ay bu şekilde devam edecek . Ama 7 günlük kortizonu mutlaka veriyor mesela doktor çünkü bebeği dışarıdan koyunca vücut tepki verebiliyormuş onunla savaşmasın diye veriyorlar sonrasında hastalığı olanlarda sadece devam ediyor ya da etmiyorAcaba bağışıklıktan dolayı mı tutmuyo genetiği sağlam embrıyolar da annenın vucudu bebeğe mi saldırıyor
Aynen baya vermiş canımBana lutinus verdiler fitil olarak estrofemide 4e çıkardılar progestan igne verdi antibiyotik verdi kan sulandirici verdi verdide verdi masaAllah
En fazla doğurana kadar siseriz canım sonra nasip olursa pesinde kosarak veririz kilolariİştah açmasından değilde bence ödem yapar o yüZden demiş olabilir canım
Ay sonuç alalımda ödemi çikılatası hepsi gelip gecici
Aminn inşallah canm bnm hepimz güzel hbaer alalmAllah bağışlasın inşallah tutunur bu kezde
Dışardan konduğu için mi vucut tepki verıyomuş? Bende dıyorum milletin saldırmıyo da (doğal yolla gebelik elde edenler) bizim gibi tüp bebek yapanlara mı saldırıyoBenim mesela tiroid rahatsızlığım var cnm antitiroglobulin antikorlarım çok yüksek bağışıklığım bebeğe saldırıyor . Onun için transferden 4 gün önce kortizon 16mg hapa başlandı toplamda 7 gün bu hapı içtim . Şimdi aynı kortizon hapının 4 mg lığını kullanıyorum ki atmasın bebeği diye tabi tutundularsa. İlk 3 ay bu şekilde devam edecek . Ama 7 günlük kortizonu mutlaka veriyor mesela doktor çünkü bebeği dışarıdan koyunca vücut tepki verebiliyormuş onunla savaşmasın diye veriyorlar sonrasında hastalığı olanlarda sadece devam ediyor ya da etmiyor
Aynen cnm normalde oluşan gebelik zaten rahimde gelişip rahimde tutunuyor ama bizimkiler 3-5 gün dışarıda durup öyle koyulduğu için yabancı cisim olarak görüyormuş embriyoyu . Ondan bir sürü hormon kullanıyoruz ya kabul ettirebilmek için zorlaDışardan konduğu için mi vucut tepki verıyomuş? Bende dıyorum milletin saldırmıyo da (doğal yolla gebelik elde edenler) bizim gibi tüp bebek yapanlara mı saldırıyo
Aynnen öyle valla canım birde onu stres etmeyelimEn fazla doğurana kadar siseriz canım sonra nasip olursa pesinde kosarak veririz kilolari
Ben onu da anlamamıştım vucut hamile kaldıgını goruyo neden 3 ay progestron alıyoruz estrofem alıyoruz kendi kendine salgılasa yaAynen cnm normalde oluşan gebelik zaten rahimde gelişip rahimde tutunuyor ama bizimkiler 3-5 gün dışarıda durup öyle koyulduğu için yabancı cisim olarak görüyormuş embriyoyu . Ondan bir sürü hormon kullanıyoruz ya kabul ettirebilmek için zorla
Genetiği sağlam embriyo bulduysanız şanslı gruptansınız demesi beni etkiledi. Benim tiroit şeker ve rahim için histereskopi de yapıldı. Genetiği iyi gelenin kodu da 4AA idi. Yani nerdeyse %90 dan fazla tutma ihtimali vardı, neden olmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Daha önce 1 gebeliğim olduğu için doktor yeniden olur diyo, başka bakılacak bişey yok diyo. Neden olmuyora cevap bulamıyorum ama crp testi mi yaptırsaydım dediği gibi viral ya da enfeksiyonal bişiler mi oldu.. bir fikri olan var mı kızlar?bu doktoru izledim ben
Bence var kaçıncı gününüz daha çok yeni belli kiBurdan gaza geldim Ben az önce test yaptımsilik çizgi var mı ne diyorsunuz bakalım
Kız bize zor , üst komşu geldi 1 saat önce korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış şu an 2 aylık olmuş daha doktora gitmemişBen onu da anlamamıştım vucut hamile kaldıgını goruyo neden 3 ay progestron alıyoruz estrofem alıyoruz kendi kendine salgılasa yavalla etsin artık kabul valla bu kadar zor bişey değil de işte
Dışlanmış mintoşlarAynen cnm normalde oluşan gebelik zaten rahimde gelişip rahimde tutunuyor ama bizimkiler 3-5 gün dışarıda durup öyle koyulduğu için yabancı cisim olarak görüyormuş embriyoyu . Ondan bir sürü hormon kullanıyoruz ya kabul ettirebilmek için zorla
Ah gariplerim ya gerçekten öyleDışlanmış mintoşlar
İnşallah varBence var kaçıncı gününüz daha çok yeni belli ki
Kaçıncı günün cnm ve kaç günlük embriyo ? Var maşallah gözüküyor silik çizgiBurdan gaza geldim Ben az önce test yaptımsilik çizgi var mı ne diyorsunuz bakalım
Sizinkileri bilmemde benımkıler doğarsa Azer Bülbülle Edis karışımı bir ruhla doğacak çünkü 3kamypn ağladımAh gariplerim ya gerçekten öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?