Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ahahaha kuzum ne diyorsun:))) ikiz düşündüm sadece senin kaçıncı gün embriyosuydu
Benim de o zaman 5. Gün embriyosuydu cnm ben üçüzleri erken doğumla kaybettim ama bu hamileliğim değil yani . Aman ikiz olsun inş cnm fazlası çünkü çok riskli . Gerçi üçüzlerden sonra hamile kaldığımda üçüzlerin değerinden yüksek değer çıkmıştı ve tekti . Hcg değerine belli olmuyor pek .

Kızlar lutinus fitil kullaniyorum kullandıktan birkaç saat sonra dışarıya akıyor akıntı gibi. Şimdi hafif kahverengi gibi geldi dışarıya bugün transfer olmuştum bir sorun yoktur değil mi?
Fitil kullanırken illa baya bir miktarı zaten akarak geri geliyor cnm . Ve bana tüp bebek merkezim demişti lekelenme tarzında transferden sonra ilk 2-3 gün lekelenmeler gelebilir transfer esnasında kullanılan aletlerden dolayı sakın sıkıntı yapmayın demişlerdi bence korkacak birşey yok

Hayır canım tam iki katı artmış işte sorun yok bence için rahat olsun bebişin seninle
İnşallah Allaha Bi şükür düşük çıkmadı ama sanki daha fazla artması gerekmez miydi diyorum. Allahim dileyen herkese nasip etsin tamamına erdirsin hiç bitmeyecek stresi herhlde

Tam iki kati olmus iste canım bence normal yani heralde gec tutundu seninki o yüzden boyle düşük değerle başladın

Aslında hemşire 8 güne göre güzel bir değer dedi de sanki artışı bana biraz az gibi geldi iki katı tam silme bulmuş

Ya hanımlar günde rahat on kez hapşırıyorum karın içi basıncım artmasın diye ağzımı kapamıyorum (google da araştırdım) normal hayatımda hapşıran biri de değilim. Hatta bazen hapşırma sonunda akıntım oluyo hele yeni progesteron almışsam. Benim gibi olan varmı çok merak ediyorum

Aynisiyim canım. Artık hapsirmamak için gitsin o durum olusmasin diye değişik şeyler deneme derdindeyim ama ben bir de lutinjs kullanıyorum fitil komple geri gelir gibi oluyor

Aynisiyim canım. Artık hapsirmamak için gitsin o durum olusmasin diye değişik şeyler deneme derdindeyim ama ben bir de lutinjs kullanıyorum fitil komple geri gelir gibi oluyor
Bende lutinus kullanıyorum günde üç kez acaba ondanmı yan etkisimidir nedir? Ama çok tedirgin oluyorum:/

Protestan da kullandım ben onda bu kadar gelmedi fitileen bir iki saat sonra böyle şu gibi geri geliyor benimki
Bende de oluyor ben sadece lutinus kullandım diğerlerini bilmiyorum. Ama acaba apartı iyi kullanamıyormuyum çok iyi yerleşmiyormu diye düşünmeye başladım sürekli çarşaf değişiyorum benim özellikle koyduğum esnada apartı çıkarırken geri gelio

Aslında hemşire 8 güne göre güzel bir değer dedi de sanki artışı bana biraz az gibi geldi iki katı tam silme bulmuş
Aynen canım tam iki kati olmus iste korkma bir sonraki daha yuksek çıkacaktır emin ol stres yapip bebisinide germe

Gözünüz aydın. Bu bana umut oldu benimde bugün 7. Günüm evde idrar testi yaptım kocaman bir negatif umudumu kaybediyorum artık bu seferde olmayacak diye

Merhabalar dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evde yaptığım testler bir koyu bi silik çizgi çıkdı böyle olupda hamile olan varmı ?

Kızlar bir şeyi soracaktm. Lutinus fitil kullanıyorum. Sabah fitili kullanacakken afedersinz biraZ darlık hissettm zor oldu yani aceba nedense. Bide çamaşırım baya ıslandı pijamama kadr hissettm o derece
Canım bende kullanıyorum ama hiç kahve akıntı olmuyor ki ikinci kutudayim bence doktoruna sor beyaz akıntı normal diye biliyorum sadece

İnşallah Allaha Bi şükür düşük çıkmadı ama sanki daha fazla artması gerekmez miydi diyorum. Allahim dileyen herkese nasip etsin tamamına erdirsin hiç bitmeyecek stresi herhlde
%60 ve üstü artış normal cnm gerçekten için rahat olsun istersen bir kere daha 2 gün sonrasında kan ver yine 2 katına arttığını görünce rahat edersin ama kimyasalda emin ol 20 -30 larda kalıyor değer ve geri düşüyor ben 3 kez kimyasal yaşadım . Senin maşallah bak ne güzel hemde 2 katı artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…