Tam iki kati olmus iste canım bence normal yani heralde gec tutundu seninki o yüzden boyle düşük değerle başladın8 gun 38 olan değer 10 gün 78 olmuş kızlar beta az mı ilerliyor
Kızlar nasıl silebilirim bu resmiBugün 10. Günüm yine kalktım test yaptım ama bu türlü inanamıyorumcumartesi kan vercem 5. Gün 10 Ekim iki embriyo transferi oldum inşallah ikiside tutunmuştur bana.. rabbim inşallah herkese nasip etsin Eki Görüntüle 3148543
Benim de o zaman 5. Gün embriyosuydu cnm ben üçüzleri erken doğumla kaybettim ama bu hamileliğim değil yani . Aman ikiz olsun inş cnmAhahaha kuzum ne diyorsun:))) ikiz düşündüm sadece senin kaçıncı gün embriyosuydu
Hayır canım tam iki katı artmış işte sorun yok bence için rahat olsun bebişin seninle8 gun 38 olan değer 10 gün 78 olmuş kızlar beta az mı ilerliyor
Benim de öyle cnm bugün 10. Günüm hâlâ regl olacakmış ağrım var . Bence bebişler yer yapıyor kendineValla bilmiyorum ki canim kardesim hamile de benim o bana ilk iki ay falan her adet gunumde adet olacakmisim gibi agrilarim oldu dedi o yuzden ona yordum bende
Fitil kullanırken illa baya bir miktarı zaten akarak geri geliyor cnm . Ve bana tüp bebek merkezim demişti lekelenme tarzında transferden sonra ilk 2-3 gün lekelenmeler gelebilir transfer esnasında kullanılan aletlerden dolayı sakın sıkıntı yapmayın demişlerdi bence korkacak birşey yokKızlar lutinus fitil kullaniyorum kullandıktan birkaç saat sonra dışarıya akıyor akıntı gibi. Şimdi hafif kahverengi gibi geldi dışarıya bugün transfer olmuştum bir sorun yoktur değil mi?
İnşallah Allaha Bi şükür düşük çıkmadı ama sanki daha fazla artması gerekmez miydi diyorum. Allahim dileyen herkese nasip etsin tamamına erdirsin hiç bitmeyecek stresi herhldeHayır canım tam iki katı artmış işte sorun yok bence için rahat olsun bebişin seninle
Tam iki kati olmus iste canım bence normal yani heralde gec tutundu seninki o yüzden boyle düşük değerle başladın
Ya hanımlar günde rahat on kez hapşırıyorum karın içi basıncım artmasın diye ağzımı kapamıyorum (google da araştırdım) normal hayatımda hapşıran biri de değilim. Hatta bazen hapşırma sonunda akıntım oluyo hele yeni progesteron almışsam. Benim gibi olan varmı çok merak ediyorum
Bende lutinus kullanıyorum günde üç kez acaba ondanmı yan etkisimidir nedir? Ama çok tedirgin oluyorum:/Aynisiyim canım. Artık hapsirmamak için gitsin o durum olusmasin diye değişik şeyler deneme derdindeyim ama ben bir de lutinjs kullanıyorum fitil komple geri gelir gibi oluyor
Bende lutinus kullanıyorum günde üç kez acaba ondanmı yan etkisimidir nedir? Ama çok tedirgin oluyorum:/
Bende de oluyor ben sadece lutinus kullandım diğerlerini bilmiyorum. Ama acaba apartı iyi kullanamıyormuyum çok iyi yerleşmiyormu diye düşünmeye başladım sürekli çarşaf değişiyorum benim özellikle koyduğum esnada apartı çıkarırken geri gelioProtestan da kullandım ben onda bu kadar gelmedi fitileen bir iki saat sonra böyle şu gibi geri geliyor benimki
Bu ağrı ne zaman olmaya başladı peki canım bende hic ağrı sızı yok valla henüzBenim de öyle cnm bugün 10. Günüm hâlâ regl olacakmış ağrım var . Bence bebişler yer yapıyor kendine
Aynen canım tam iki kati olmus iste korkma bir sonraki daha yuksek çıkacaktır emin ol stres yapip bebisinide germeAslında hemşire 8 güne göre güzel bir değer dedi de sanki artışı bana biraz az gibi geldi iki katı tam silme bulmuş
Gözünüz aydın. Bu bana umut oldu benimde bugün 7. Günüm evde idrar testi yaptım kocaman bir negatif umudumu kaybediyorum artık bu seferde olmayacak diyeCanım çok teşekkür ederimşöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı
Canım bende kullanıyorum ama hiç kahve akıntı olmuyor ki ikinci kutudayim bence doktoruna sor beyaz akıntı normal diye biliyorum sadeceKızlar bir şeyi soracaktm. Lutinus fitil kullanıyorum. Sabah fitili kullanacakken afedersinz biraZ darlık hissettm zor oldu yani aceba nedense. Bide çamaşırım baya ıslandı pijamama kadr hissettm o derece
%60 ve üstü artış normal cnm gerçekten için rahat olsun istersen bir kere daha 2 gün sonrasında kan ver yine 2 katına arttığını görünce rahat edersin ama kimyasalda emin ol 20 -30 larda kalıyor değer ve geri düşüyor ben 3 kez kimyasal yaşadım . Senin maşallah bak ne güzel hemde 2 katı artmışİnşallah Allaha Bi şükür düşük çıkmadı ama sanki daha fazla artması gerekmez miydi diyorum. Allahim dileyen herkese nasip etsin tamamına erdirsin hiç bitmeyecek stresi herhlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?