- 1 Ekim 2025
- 161
- 195
- 18
- 32
- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.021
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahBenim pazartesi kuzum kan testim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahBenim pazartesi kuzum kan testim
Ben de aynı belirtileri yaşadım artık umudu kesmiştim regli olucam sanıyordum ama dişimi sıktım idrar testi yapmadım moralim kan testi gününe kadar yüksek olmalı diye düşündüm çok şükür o günü anlatamam tarifsiz bir duyguydu bu anı yaşamanı isterimKızlar selam27 ekimde kan testi olmaya gidicem, 22 ekim regl tarihim ama regl olcakmışım gibi belirtiler var vücudumda sivilce, göğüs dolgunluğu, kasık ağrısı gibi. İdrar testi yapmak bir yanım istiyor bir yanımda çok korkuyor. 24 ekimde 3. Güm 2 tane embriyo transferi yapıldı idrar da çıkar mı ? Bir de aynı ben gibi bu belirtileri yaşayarak pozitif sonuç alan var mı ?
Üzüldüm, umarım uğraştırmadan kendiliğinden gelsin. Katil hücre baktırmış mıydın ?Kızlar benim 9. Gün 0.3 çıktı. Bu 2. Transferimdi yine olmadı. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Yoruldum artık
Umudunu kaybetme vardır bir hayır Sadece tekrar deneyeceksen öncesinde sorunun ne olduğunu bulmaya çalış benim polip varmış ben doktora özellikle ameliyat olmak istiyorum sonrasında yaptıracağım transferi dedim riske atmak istemedim iyi ki de olmuşum ameliyatıKızlar benim 9. Gün 0.3 çıktı. Bu 2. Transferimdi yine olmadı. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Yoruldum artık
İnşallah canım , sağlıkla gelsin miniğinİnşallah seni de bekliyoruz canımm![]()
Hayır baktırmadım ama baktıracağımÜzüldüm, umarım uğraştırmadan kendiliğinden gelsin. Katil hücre baktırmış mıydın ?
Evet, araştırılmasını isteyeceğimUmudunu kaybetme vardır bir hayır Sadece tekrar deneyeceksen öncesinde sorunun ne olduğunu bulmaya çalış benim polip varmış ben doktora özellikle ameliyat olmak istiyorum sonrasında yaptıracağım transferi dedim riske atmak istemedim iyi ki de olmuşum ameliyatı
Canım selam ben de 17 ekimde oldum 3. gün 2 embriyo nasıl durabiliyosun ben dün test yaptım negatifti duramamadım cok erken biliyorum ama benim için. Seninki artık kanda cıkar bence, idrarda da cıkar diye düşünüyorum.Kızlar selam27 ekimde kan testi olmaya gidicem, 22 ekim regl tarihim ama regl olcakmışım gibi belirtiler var vücudumda sivilce, göğüs dolgunluğu, kasık ağrısı gibi. İdrar testi yapmak bir yanım istiyor bir yanımda çok korkuyor. 24 ekimde 3. Güm 2 tane embriyo transferi yapıldı idrar da çıkar mı ? Bir de aynı ben gibi bu belirtileri yaşayarak pozitif sonuç alan var mı ?
5.gün embriyosun 2BB tek transfer abla benimki Ülger![]()
Hatta imkanın varsa kandan değil de rahimden sürüntü alınarak yapılan yöntemle baktır. Benim olduğum şehirde sadece kan testi vardı. Hatta onlar da alıp düzen laba gönderiyorlarmış. Umarım sorunu bulursunuz bir an önceHayır baktırmadım ama baktıracağım
Katil hücre nedir? Nasıl bakılıyor ona?Üzüldüm, umarım uğraştırmadan kendiliğinden gelsin. Katil hücre baktırmış mıydın ?
MaaEvet. Ama 2 transferdir negatif görmenin de bir sebebi olmalı. Bu 2. Transferim. Henüz tam net değil negatif olduğu ama 7. Gün çok düşük geldi değer. Negatif ise bir araştırma yapılması gerekmiyor mu? 1,5 yıl kendimiz denedik ama 1,5 yılın içinde yumurta takipleri hep yapıldı 5 kez çatlatma iğnesi ve bir kez de aşılama oldu hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. Sonra tüp bebeğe başladık 2 transfer de negatif. Doktorlara göre ben de eşim de çok sağlıklıyız. Yaşımız genç. Kendiliğinden bile olurmuş falan filan. Sıkıldım bu laflardan. Madem bir problem yok neden 2 yıldır olmuyor. 2 yıldır hiç gebelik oluşmaması zaten bir problem.
maalesef sebepsiz infertelite diye bir şey var. Sizinkisi o gibi görünüyor. Bir yerdem hiçbir sorun çıkmaması güzel tabiki ama böyle sebepsiz oluncada ayrı bir dert. İki kez negatif olmasının sebebi tamamen embriyo ile alakalı bile olabilir genetiği sağlam denk gelmemiş olabilir.Evet. Ama 2 transferdir negatif görmenin de bir sebebi olmalı. Bu 2. Transferim. Henüz tam net değil negatif olduğu ama 7. Gün çok düşük geldi değer. Negatif ise bir araştırma yapılması gerekmiyor mu? 1,5 yıl kendimiz denedik ama 1,5 yılın içinde yumurta takipleri hep yapıldı 5 kez çatlatma iğnesi ve bir kez de aşılama oldu hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. Sonra tüp bebeğe başladık 2 transfer de negatif. Doktorlara göre ben de eşim de çok sağlıklıyız. Yaşımız genç. Kendiliğinden bile olurmuş falan filan. Sıkıldım bu laflardan. Madem bir problem yok neden 2 yıldır olmuyor. 2 yıldır hiç gebelik oluşmaması zaten bir problem.
Bi bağışıklık durumu, kanınınzdan bakılıyor genelde. NK Katil hücre paneli diye geçiyor testin adı. Vucutta bazı hücreler aşırı çalışıp embriyoyu yabancı cisim olarak atıyor.Katil hücre nedir? Nasıl bakılıyor ona?
Nk paneli diye geçiyor sanırım testin adı. Bazı kadınların rahminde katil hücre olabiliyormuş. Embiriyoyu yabancı madde olarak algılayabiliyormuş.Katil hücre nedir? Nasıl bakılıyor ona?
Selam canım benimde cok bacak agrim var ilk günden beri var. Sürekli esime masaj yaptırıyorum ama fayda etmiyor.Kizlar selam. Benim bugun T+4 ama inanilmaz derecede bacak agrim var. Hic oldumu sizdede?
Doktorum bana zarzio gebelik aşısı yaptı. Bazı hastalarına da eksozom uyguluyor.Nk paneli diye geçiyor sanırım testin adı. Bazı kadınların rahminde katil hücre olabiliyormuş. Embiriyoyu yabancı madde olarak algılayabiliyormuş.
ben de fraven oldum. benim katil hücre pozitif bu arada. serum ve prednol de kullanıyorumDoktorum bana zarzio gebelik aşısı yaptı. Bazı hastalarına da eksozom uyguluyor.
İnsallah bu agrilar tutunmaya isarettirSelam canım benimde cok bacak agrim var ilk günden beri var. Sürekli esime masaj yaptırıyorum ama fayda etmiyor.
Hatta imkanın varsa kandan değil de rahimden sürüntü alınarak yapılan yöntemle baktır. Benim olduğum şehirde sadece kan testi vardı. Hatta onlar da alıp düzen laba gönderiyorlarmış. Umarım sorunu bulursunuz bir an önce
Merhaba benim sonucum pozitif çıktıCanım hayırlı olsun İnşallah pozitifi görürsün. Seni de aldım listeye son durumumuzu paylaşayım.
@leylekgelse sen sonucunu öğrendin mi canım yada baktırdın mı?
Eki Görüntüle 3660430