- 15 Kasım 2023
- 890
- 487
- 23
- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.041
Bilmiyorum ki , 5aa idi embriyolar. Nk hücre paneli diye bir test var. Onu yaptıracağım. Rahim içindeki katil hücrelerin varlığını tespit eden bir test. Şöyle ki bana cilt doktorum vücudumun antikor ürettiğini söylemişti. Botoks ve dudak dolgusu yaptırdığımda hiçbir zaman tutmuyor. Vücut o maddeyi yabancı zararlı bir madde olarak algılıyor ve antikor üretiyormuş. O maddeyi vücuttan atmaya çalışıyor. O yüzden botoks ve dolgu tutmuyormuş bende. Düşündüm ki aynı şey embriyo için de geçerli olabilir. Yani vücut embriyoyu yabancı algılayıp onu kabul etmiyor. Araştırdım böyle bir şey varmış. Tekrarlayan negatiflerde katil hücre testine bakılıyormuş. Kendi doktorum bu ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi ama içim rahat etsin diye o testi yaptıracağım.Maa
maalesef sebepsiz infertelite diye bir şey var. Sizinkisi o gibi görünüyor. Bir yerdem hiçbir sorun çıkmaması güzel tabiki ama böyle sebepsiz oluncada ayrı bir dert. İki kez negatif olmasının sebebi tamamen embriyo ile alakalı bile olabilir genetiği sağlam denk gelmemiş olabilir.