Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Tutunma 5.gün tamamlanıyor, beta hormonu kana 7. Gün pompalanıyor. Bunları biliyor muydunuz? 3.gün bayağı acele etmişsiniz ama neyseki sonuç güzel olmuş

Olumsuz dusunmeyin ama biliyorum iç ses susmuyor. Ne diyelim biz elimizden geleni yaptik yapiyoruz. Maddi manevi. Karsiligini alacagimiz gunu bekleyecegiz bu surecte calismak iyi geliyor. Unutuyorum o saatler icerisinde

16 ekim 3 gün embroyosu transfer yapıldı Pembe lekelenmem oldu iyiye isaretmi ilk tüp Bebek te olmuştu pozitif çıkmıştı 5 yasinda kızım var ne zaman idrarda cikar acilde gebelik için kan aliyorlarmi

Merhabalar bende dün 24 ekimde transfwr oldum
Heyecanla surecinizi okudum hersey gonlunuzce olsun

16 ekim 3 gün embroyosu transfer yapıldı Pembe lekelenmem oldu iyiye isaretmi ilk tüp Bebek te olmuştu pozitif çıkmıştı 5 yasinda kızım var ne zaman idrarda cikar acilde gebelik için kan aliyorlarmi
Evet acilde kan testi yapiliyo ama daha cok erken deilmi
10. Gun itibqriyle net olarak kandada deger yuksek cikiyo diye biliyorum

Yaa benim 2. Denemem
Bu tedavide polip olustu ama doktorum suan gundemimiz deil dedi tedavimize engel deil dedi

Merhaba, ben de 14 Ağustosta transfer olmuştum 8 gün sonra lekelenme dönmeye ek kadar kanama olmuştu hem de agriliydi. Hiç umudum yoktu ki 12. gün 1010 betayla hamile olduğumu öğrendim inanamadim. Lekelenmeden korkmayın yani çoğunlukla yaşanan bir durum. Tutunmayla ilgili olabilir. Rahat olun test yapmayın doktorun önerdiği test gününü bekleyin. Evde idrar testi stresten başka bir işe yaramıyor

Hanımlar günaydınnn. 3.gün embriyosu 12.gün 248
14.gün 590
18.gün 1780 geldi son gelen düşük mü sizce fikri olan var mı ya

Özel hastanelerde acil girişi yaptırmadan da istediğiniz vakitte beta hcg yaptırabilirsiniz, cüzi de bir ücreti var. İnşallah güzel haberlere

Hanımlar günaydınnn. 3.gün embriyosu 12.gün 248
14.gün 590
18.gün 1780 geldi son gelen düşük mü sizce fikri olan var mı ya
Endişe etmeyin ufak dalgalanmalar oluyor, biz de çok baktırdığımız için stres oluyoruz. İnşallah bebeğiniz sizinle ve sağlıkla büyüyor

Endişe etmeyin ufak dalgalanmalar oluyor, biz de çok baktırdığımız için stres oluyoruz. İnşallah bebeğiniz sizinle ve sağlıkla büyüyor
Ay evet ya 590 ı gördükten sonra doktorum daha kan vermene gerek yok demişti ben duramadım keşke vermeseydim 4 günde artış gözüme az geldi

Ay evet ya 590 ı gördükten sonra doktorum daha kan vermene gerek yok demişti ben duramadım keşke vermeseydim 4 günde artış gözüme az geldi
Aynısını yaşadım, stres yapmamaya çalışalım, biliyorum elinizde değil ama, Allahım korusun bebeklerimizi, sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…