- 25 Haziran 2025
- 248
- 126
- 18
- 31
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.141
Sağlık şekilde ilerler kucağına alırsın inşallahDemi %74 yapıyor hesabıma göre de en baştaki kadar yükselmeyince endişe ettim. Doktorum 590 dan sonra vermene gerek yok artık demişti ben kurtlu duramadımona da korktum işte
İlk kaç çıktı canım. Ya aslında iyi iyi farkındayım da insan telaş ediyorSağlık şekilde ilerler kucağına alırsın inşallahBende yarın vereceğim 2. Testi heyecanlıyım ve stresliyim
10.gun 164.6 5. Gün embriyosuİlk kaç çıktı canım. Ya aslında iyi iyi farkındayım da insan telaş ediyor
Ben tüp bebek doktorumla devam edeceğim.Pozitif alanlar tüp bebek doktoru ile yollarınızı ayırdınız mı?
Maşallah çok güzel sonuçlansın İnşallah10.gun 164.6 5. Gün embriyosu
AminMaşallah çok güzel sonuçlansın İnşallah
Benimki kalp atışından sonra takip yapmıyormuş kalp atışına da tüp bebek doktoruna gitmemeye karar verdim ama doktor da bulamıyorum ilaçlarıma nasıl devam edeceğime kim karar verecekBen tüp bebek doktorumla devam edeceğim.
Benim doktorum özel hastanede sürekli ona gidiyorum tüp bebek merkeziyle anlaşması olduğu için sorun yaşamadım.Benimki kalp atışından sonra takip yapmıyormuş kalp atışına da tüp bebek doktoruna gitmemeye karar verdim ama doktor da bulamıyorum ilaçlarıma nasıl devam edeceğime kim karar verecek
Benim 2.Teşekkürler sizinde hayırlı olsun insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. Benim 3. Transferim sizin kaçıncı?
Benimde bitmeyen bir vajinal enfeksiyonum var regl den önce ve sonra mutlaka yeşil akıntım olur. Bir günlük ped doldurmaz bile Biraz fazla su içerim tuvaletten çıkmam az içerim olmuyor ilac içiyorum doktor geçti diyor ama yine oluyor iç çamaşırlarımı ütülerim. Doktor şimdi Largopen 1g tablet yazdı onu kullanacağım. İnşallah bebeğime zarar vermez.Benimki kalp atışından sonra takip yapmıyormuş kalp atışına da tüp bebek doktoruna gitmemeye karar verdim ama doktor da bulamıyorum ilaçlarıma nasıl devam edeceğime kim karar verecek
Bu kadar erken çıkıyor mu ya ?Kaçınvı gün embriyo ve kalıta neydı
5.gün iki tane embriyo biri 5ab digeri 4aa 6.gün erken gebelik testi yapmistim cok silik cizgi cikmistiBu kadar erken çıkıyor mu ya ?Kaçınvı gün embriyo ve kalıta neydı
Gözünüz aydın belirtiniz oldu mu hiç5.gün iki tane embriyo biri 5ab digeri 4aa 6.gün erken gebelik testi yapmistim cok silik cizgi cikmisti
Ben ilk hamileligimde 3ay dolana kadar tüp bebek doktoruma gitmistim sonra degistirmistim bi sorunda yasamadimPozitif alanlar tüp bebek doktoru ile yollarınızı ayırdınız mı?
tşkr ederim .. hic belirtim yoktu 6.gün aksami acik pembe renkli akinti basladi 3 gün sürdü onun haricinde bisi yok halen daha bi belirtim yokGözünüz aydın belirtiniz oldu mu hiç
Allah tamamına erdırmeyı de nasip etsin dua bekleriz sendentşkr ederim .. hic belirtim yoktu 6.gün aksami acik pembe renkli akinti basladi 3 gün sürdü onun haricinde bisi yok halen daha bi belirtim yok
Amin canim inşallah. Allah hicbirimizin emegini boşa cıkarmasın hakkimizda hayirlisini versin, inşallah sende emeklerinin karşılıgını alırsınAllah tamamına erdırmeyı de nasip etsin dua bekleriz senden
Amin inşallahAmin canim inşallah. Allah hicbirimizin emegini boşa cıkarmasın hakkimizda hayirlisini versin, inşallah sende emeklerinin karşılıgını alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?