- 25 Eylül 2025
- 303
- 82
- 13
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.201
Neden böyle düşünüyorsun benimde T+6.gin lekelenmem oldu adet gününe denk geldi ve test yaptım çıkmadı ve 10. Gün pozitifi gördüm çok şükür sabret bekle umudunu kaybetme inşallah pozitifi görürsünMerhaba arkadaşlar,
Dündendir kahverengi lekelenmelerim var, bugün transfer +8. gün ve idrar testim ne yazık ki negatif çıktı. Hiç iyi değilim ama Allah’a teslimim; demek ki zamanı henüz değilmiş. Bu yoldan geçenler ancak birbirini anlayabilir.
Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin. Ben bu sefer elendim, ama diğer arkadaşlara Allah sağlıkla pozitif haberi almayı, hamile olanlara ise sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
Allah’a emanet olun.
Benim dündendir iç çamaşırıma idrarımda hep kahverengi leke var test de yaptım negatif keşke senin gibi olsa mucize olurNeden böyle düşünüyorsun benimde T+6.gin lekelenmem oldu adet gününe denk geldi ve test yaptım çıkmadı ve 10. Gün pozitifi gördüm çok şükür sabret bekle umudunu kaybetme inşallah pozitifi görürsün
Yerleşme kanaması olursa zaten hemen idrarda göstermiyormus önce kan sonra idrar o yüzden bekleBenim dündendir iç çamaşırıma idrarımda hep kahverengi leke var test de yaptım negatif keşke senin gibi olsa mucize olur
İnşallah öyledir canım benimYerleşme kanaması olursa zaten hemen idrarda göstermiyormus önce kan sonra idrar o yüzden bekle
Hangi hastanelerde doğum paketleri var İstanbul’da mısınızBenim yarın ki kontrolümde belli olacak hastanelerden doğum paketi fiyatı alıyorum yarın kendi doktorumada soracağım ona göre karar vereceğim
Çok güzel maşallahHanımlar günaydınnn. 3.gün embriyosu 12.gün 248
14.gün 590
18.gün 1780 geldi son gelen düşük mü sizce fikri olan var mı ya
Son 4 gün sonra gelen düşğk değil demi canım yaÇok güzel maşallah
Gayet güzel önemli olan artmış olması vajinal usg ile sizin kese görünür artık. Sağlıkla ilerlesin inşallah darısı başımızaSon 4 gün sonra gelen düşğk değil demi canım ya
Hemen ümitsizliğe kapılmayın lütfen testlerin yanlis çıktığının örneğini çok görüyoruz kanda görmeden kendinizi üzmeyin inşallah pozitifi alırsınız sağlıkla. Rabbim herseyin hayırlısını bilir .Merhaba arkadaşlar,
Dündendir kahverengi lekelenmelerim var, bugün transfer +8. gün ve idrar testim ne yazık ki negatif çıktı. Hiç iyi değilim ama Allah’a teslimim; demek ki zamanı henüz değilmiş. Bu yoldan geçenler ancak birbirini anlayabilir.
Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin. Ben bu sefer elendim, ama diğer arkadaşlara Allah sağlıkla pozitif haberi almayı, hamile olanlara ise sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
Allah’a emanet olun.
Kabak çekirdeği de ye her gün bir avuç bana öyle dediler.Evet içiyorum bir de yürüyorum evin içinde.
Merhaba arkadaşlar,
Allah’a emanet olun.
Ayyy ne güzel konuşuyorsunuz aminnn inşallahGayet güzel önemli olan artmış olması vajinal usg ile sizin kese görünür artık. Sağlıkla ilerlesin inşallah darısı başımıza
Tamam onu da yiyeyim . Siz nelere dikkat ediyorsunuz beslenme vs sureciniz nasıl geçiyorKabak çekirdeği de ye her gün bir avuç bana öyle dediler.
Ben avokado da yıyorum kabak cekırdegı fix bunlar onun dışında çok da dıkkat etmiyorum acıkcası.işe de gıdıyprım evi de temizliyorım yürüyüş de yaptım.çogunlukla olacaksa olur zaten kafasına giriyorum bazen dinlensem mi dıyojm .Benim ilk denemem bazen olmayacak korkusu giriyor bazen olacakmış gibi .Rabbim hayırlısıyla hepimize nasıp etsin.Tamam onu da yiyeyim . Siz nelere dikkat ediyorsunuz beslenme vs sureciniz nasıl geçiyor
Bende yarım avokado yiyorum biraz çayı azalttım 1 bardak açık içiyorum onun dışında ben de pek dikkat etmiyorum bol su içiyorum sofra kurma yemek yapma falan yapıyorum yorulmadan. simdide 4 saatlik bir yola çıktım evime gidiyorum inş T+ 3 deyim . Sizin cuma mı kan verme gününüz. Benjm de cumartesi ama cuma mı versem sağlık ocağına diyorum varsa çıkar sanırım.Ben avokado da yıyorum kabak cekırdegı fix bunlar onun dışında çok da dıkkat etmiyorum acıkcası.işe de gıdıyprım evi de temizliyorım yürüyüş de yaptım.çogunlukla olacaksa olur zaten kafasına giriyorum bazen dinlensem mi dıyojm .Benim ilk denemem bazen olmayacak korkusu giriyor bazen olacakmış gibi .Rabbim hayırlısıyla hepimize nasıp etsin.
Ilkte tutar inşallah embriyolarinjz kaliteleri çok iyi cift embriyoBen avokado da yıyorum kabak cekırdegı fix bunlar onun dışında çok da dıkkat etmiyorum acıkcası.işe de gıdıyprım evi de temizliyorım yürüyüş de yaptım.çogunlukla olacaksa olur zaten kafasına giriyorum bazen dinlensem mi dıyojm .Benim ilk denemem bazen olmayacak korkusu giriyor bazen olacakmış gibi .Rabbim hayırlısıyla hepimize nasıp etsin.
Ay benim cuma evet bende zor dayanıyorum.bende perşembe mı versem dıyorum sonra vazgecıyorum karmaşık duygularBende yarım avokado yiyorum biraz çayı azalttım 1 bardak açık içiyorum onun dışında ben de pek dikkat etmiyorum bol su içiyorum sofra kurma yemek yapma falan yapıyorum yorulmadan. simdide 4 saatlik bir yola çıktım evime gidiyorum inş T+ 3 deyim . Sizin cuma mı kan verme gününüz. Benjm de cumartesi ama cuma mı versem sağlık ocağına diyorum varsa çıkar sanırım.
36 yaşındayım cnm sen kaç yaşındasın .İnşallah ya süreç çok yıpratıcı sürekli işten izin almak da canımı sıkıyor .Birdaha gerek kalırsa yaza bırakayım dıyorum tatlı de yapayım zaten iki embrıyo kaldı onların kalıtesı de düşük.Ilkte tutar inşallah embriyolarinjz kaliteleri çok iyi cift embriyobir daha rabbim ugraştirmasin yaşınız kaç başka embriyonuz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?