Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhaba arkadaşlar,

Dündendir kahverengi lekelenmelerim var, bugün transfer +8. gün ve idrar testim ne yazık ki negatif çıktı. Hiç iyi değilim ama Allah’a teslimim; demek ki zamanı henüz değilmiş. Bu yoldan geçenler ancak birbirini anlayabilir.

Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin. Ben bu sefer elendim, ama diğer arkadaşlara Allah sağlıkla pozitif haberi almayı, hamile olanlara ise sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

Allah’a emanet olun.

Neden böyle düşünüyorsun benimde T+6.gin lekelenmem oldu adet gününe denk geldi ve test yaptım çıkmadı ve 10. Gün pozitifi gördüm çok şükür sabret bekle umudunu kaybetme inşallah pozitifi görürsün

Benim dündendir iç çamaşırıma idrarımda hep kahverengi leke var test de yaptım negatif keşke senin gibi olsa mucize olur

Hemen ümitsizliğe kapılmayın lütfen testlerin yanlis çıktığının örneğini çok görüyoruz kanda görmeden kendinizi üzmeyin inşallah pozitifi alırsınız sağlıkla. Rabbim herseyin hayırlısını bilir .

Tamam onu da yiyeyim . Siz nelere dikkat ediyorsunuz beslenme vs sureciniz nasıl geçiyor
Ben avokado da yıyorum kabak cekırdegı fix bunlar onun dışında çok da dıkkat etmiyorum acıkcası.işe de gıdıyprım evi de temizliyorım yürüyüş de yaptım.çogunlukla olacaksa olur zaten kafasına giriyorum bazen dinlensem mi dıyojm .Benim ilk denemem bazen olmayacak korkusu giriyor bazen olacakmış gibi .Rabbim hayırlısıyla hepimize nasıp etsin.

Bende yarım avokado yiyorum biraz çayı azalttım 1 bardak açık içiyorum onun dışında ben de pek dikkat etmiyorum bol su içiyorum sofra kurma yemek yapma falan yapıyorum yorulmadan. simdide 4 saatlik bir yola çıktım evime gidiyorum inş T+ 3 deyim . Sizin cuma mı kan verme gününüz. Benjm de cumartesi ama cuma mı versem sağlık ocağına diyorum varsa çıkar sanırım.

Ilkte tutar inşallah embriyolarinjz kaliteleri çok iyi cift embriyo bir daha rabbim ugraştirmasin yaşınız kaç başka embriyonuz var mı

Ay benim cuma evet bende zor dayanıyorum.bende perşembe mı versem dıyorum sonra vazgecıyorum karmaşık duygular

Ilkte tutar inşallah embriyolarinjz kaliteleri çok iyi cift embriyo bir daha rabbim ugraştirmasin yaşınız kaç başka embriyonuz var mı
36 yaşındayım cnm sen kaç yaşındasın .İnşallah ya süreç çok yıpratıcı sürekli işten izin almak da canımı sıkıyor .Birdaha gerek kalırsa yaza bırakayım dıyorum tatlı de yapayım zaten iki embrıyo kaldı onların kalıtesı de düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…