Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Ben 33 yaşındayım benim 2. Deneme daha da embriyom yok olmazsa bir iki sene zor görünüyor benim de ankara uşak git gel git gel çok yorulduk maddi manevi nasip inşallah bu sefer olur

Aynı şehirdeyiz. Tüm bilgim ile tüm tecrübemle yanındayım. Ne zaman istersen sor
Merhaba bende size bir şey sormak istiyorum ilk transferim olumsuz oldu maalesef. Şimdi dondurulmuş 1 tane embriyom var o transfer edilecek haftaya histereskopi olacağım sonraki ay transfer muhtemelen. Bana doktorum karyotip ve trombosit paneli bakalım dedi İzmir genetikte baktıracağım ama siz nerede baktırmıştınız? Ayrıca doktorum nk hücre paneli baktırma serumunda hiç bir kanıtlanmışlığı yok dedi ama ben bunlara baktırmışken nk hücre panelide baktırmak istiyorum. İzmir genetik nasıl bu konuda fikriniz var mı ?

İzmir genetiki bilmiyorum canım. Testleri mikrogen de , biolab da yaptırdım ben.

Karyotip ve Trombosit panelini de Tepecik E. A Hastanesi Yaşar üniversitesi ek hizmet binasında yaptırdım. 1 ay da çıkıyor sonuçlar

Merhaba gunlerdir bu sayfayi takip ediyorum ancak yazmaya cesaret edemedim 17 ekimde pgt li 5. Gun embriyosu transferi oldum transfer+4. Gunde 22 ekimde 1 doz ovitrelle vurdum bugun ( transfer +8. Gün) dayanamadim laboquick marka kaset test yaptim ilk 5 dk icinde silik ikinci çizgi cikti aksam idrari ile sizce ovitrelle den mi kaynakli yoksa gebelik var midir

Kızlar merhaba daha önce iki negatif denemem var şu an bruksel de tedavi görüyorum bir yumurtam gelişti malesef sizce genetik yaptırmalı miyim doktor önceki iki negatiften dolayı yapmalısın diyor çok kararsızım bugün 1.gun eğer genetik yairmayacaksan 3.gun transfer yaparız dedi doktor bir tanecik embriyom var ya nasip diyip yaptırsam mi transferi yoksa genetik mi yaptirsam lutfen fikir verin

Kan testi yaptır inşallah poztıftır bizi de haberdar et

Ovitrelleden sonraki ilk 10 gün ovitrelle etkisi olabiliyor test gününüzü bekleyip kanda baktırın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…