- Konu Sahibi baharinadasi
-
Ayy bende bu sekildeyim yaBende 6 ekimde oldum benimde hiç belirtim yok ara sıra hafif kasığımda batma oluyor geçiyor bende kalkıp evin işini yapıyorum çünkü yattıkça psikolojik olarak sürekli tuttu mu tutuyor mu ne oluyor sağ döndüm sola döndüm bişey oldu kesin tutmadı düşünüyorum hep
Yani bence olsa çıkardı ama inşallah yarin bir mucize olur da pozitif gelirKızlar 2. Transferimi (5. Gün embriyosu) 1 ekimde yaptırdım bugün sabah erken gebelik testi negatif çıktı baya üzüldüm kan testi günümse yarın, 10 gün oldu idrar testinde çıkmama ihtimali ollabilir mi
Bende pazartesi günü ttansfer oldum bi yari yapayım diyorum cok merak ediyorum7 Ekimde 1 adet 6. Gün embriyosu konuldu bc kalite. Pek umudum yok ama umut Allahtan tabi. Agustosta 2 tane 3. Gun embriyosu konuldu tutmadi. Bu son embriyom başkada yok. 6. Gun bc tutmasi düsük bi ihtimal ama tekrar bu surece maddi anlamda hemen baslayamayacagiz. İnsallah hepimiz pozitif goruruz. Evde erken gebelik testi var. Ne zaman yapmaliyim bilmiyorum. Bugun transfer +4 oldu.
Benimde kalçam aynı durumda ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorumAmin canım valahi bende çok diyorum da elden bişey gelmiyor iğneler çok kötü yapıyor karnım yumurta gibi sis heratarfi mor ve kan günde üç iğne üç kez ağlıyorum Rabbim inşallah sonunu mutlu eylesin gönlümüzdekini nasip etsin hepimizin
Bende 6 gün oldum7 Ekimde 1 adet 6. Gün embriyosu konuldu bc kalite. Pek umudum yok ama umut Allahtan tabi. Agustosta 2 tane 3. Gun embriyosu konuldu tutmadi. Bu son embriyom başkada yok. 6. Gun bc tutmasi düsük bi ihtimal ama tekrar bu surece maddi anlamda hemen baslayamayacagiz. İnsallah hepimiz pozitif goruruz. Evde erken gebelik testi var. Ne zaman yapmaliyim bilmiyorum. Bugun transfer +4 oldu.
Günler zor geçiyor 5.gün embriyosu 5. 6. Gün tutuyor diyorlar artık tuttuysa tutmuştur hayırlısı olsun hepimiz için test yapmayın ama bence belli olmaz moral bozukluğu olmasın dur yereAyy bende bu sekildeyim ya
Aa öyle mi benim de morluklar var ama şişme olmadı o kadar.Yer kalmadı artık göbekteBen egilemiuom canım progestan ignelerden karnım heryeri mor ve yumurta kadar şişti egildikce canım çok caniyor
Evet ya iki gündür saçma sapan şeylere ağlıyorum zaten bu sefer beklerken cok zorlanıyorum sanki zaman geçmiyor her sey üstüme üstüme geliyor gibiGünler zor geçiyor 5.gün embriyosu 5. 6. Gün tutuyor diyorlar artık tuttuysa tutmuştur hayırlısı olsun hepimiz için test yapmayın ama bence belli olmaz moral bozukluğu olmasın dur yere
Yaa peki normal hafif işler de mi yapmıyorsunuz hiç.Benim ilk transfer hemşirenin dediğine uyuyorum ama sizi görünce acaba ben çok mu ayaktayım dedimBende oturarak kılıyorum diğer transferde de oyle yapmistim. Icim daha rahat ediyor benim
Test yapacak mısınız7 Ekimde 1 adet 6. Gün embriyosu konuldu bc kalite. Pek umudum yok ama umut Allahtan tabi. Agustosta 2 tane 3. Gun embriyosu konuldu tutmadi. Bu son embriyom başkada yok. 6. Gun bc tutmasi düsük bi ihtimal ama tekrar bu surece maddi anlamda hemen baslayamayacagiz. İnsallah hepimiz pozitif goruruz. Evde erken gebelik testi var. Ne zaman yapmaliyim bilmiyorum. Bugun transfer +4 oldu.
İğneyi çok yavaş ittirip ilacı çok yavaş verirseniz daha iyi oluyor acımıyorBen egilemiuom canım progestan ignelerden karnım heryeri mor ve yumurta kadar şişti egildikce canım çok caniyor
Estrofem günde 3 kez.Kan sulandırıcı iğne enox akşam 1 kez.Progestan iğne sabah 1 akşam 1.Progestan fitil günde 1.Coraspin günde 1.Kızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet
dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
İlk iki gün yapmadım ana hemsirem ilk 48 saatte her sey belli oluyor sonra yavaşça normal hayatına donebilirsin demisti ama bazı yasakları var onları yapmıyorum. Yemek kaldırıyorum isitiyorum çamaşır katılıyorum. Makinelere egilmiyorumYaa peki normal hafif işler de mi yapmıyorsunuz hiç.Benim ilk transfer hemşirenin dediğine uyuyorum ama sizi görünce acaba ben çok mu ayaktayım dedim
Benimkide prolutex iğne ama bana karinda yaptiriyolar ısrarla kalça deseler hastaneye giderim karnım biraz dinlenmiş olur en azindanBenimde kalçam aynı durumda ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorumAmin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Yanlış yapıyorun galiba Rabbim inşallah sonu güzel olsun hepimiz icinAa öyle mi benim de morluklar var ama şişme olmadı o kadar.Yer kalmadı artık göbekte
Hemşire arkadaşım vurdu iki gün boş saatinde yine ayni canım benimki sporcuyum kas yoğunluğum fazla göbekte tulucak kadar yağ yok olsa bence bu kadar acimazdiİğneyi çok yavaş ittirip ilacı çok yavaş verirseniz daha iyi oluyor acımıyor
Sonu guzel olsun inşallah canımEstrofem günde 3 kez.Kan sulandırıcı iğne enox akşam 1 kez.Progestan iğne sabah 1 akşam 1.Progestan fitil günde 1.Coraspin günde 1.
4 gün embriyosu transfer edildi.1.kalite
İnşallahSonu guzel olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?