- 25 Haziran 2025
- 121
- 57
- 13
- 31
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Az kaldı haftaya bugün öğreneceğiz inşallah moralimizi yüksek tutalım banada hep olmadı gibi geliyor içim sıkılıyor kendimi sakinleştiriyorumEvet ya iki gündür saçma sapan şeylere ağlıyorum zaten bu sefer beklerken cok zorlanıyorum sanki zaman geçmiyor her sey üstüme üstüme geliyor gibi
Bende göbek istedim kalça verdiBenimkide prolutex iğne ama bana karinda yaptiriyolar ısrarla kalça deseler hastaneye giderim karnım biraz dinlenmiş olur en azindan
Kaçıncı gün canmBende göbek istedim kalça verdiİlacı yaptıktan sonra ovalayın bol bol masaj yapın hem ilaç dağılsın hemde beze şişlik olmasın
yaptınız mı test :)Bende pazartesi günü ttansfer oldum bi yari yapayım diyorum cok merak ediyorum
Transfer+5.günümKaçıncı gün canm
Bnmde 4 ..7 ekinde transfer oldum belirtiniz varmıTransfer+5.günüm
Öyle bariz belirtim yok ara ara kasıkta batma yaşıyorum o kadar. Kimisi çok belirti yaşıyor kimisi yaşamıyor bende olumsuz olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı sizin var mıBnmde 4 ..7 ekinde transfer oldum belirtiniz varmı
Ben çok gaz çıkaryrm arada bi batma oluyor dediğiniz gibi bende olmsz dşnyrmÖyle bariz belirtim yok ara ara kasıkta batma yaşıyorum o kadar. Kimisi çok belirti yaşıyor kimisi yaşamıyor bende olumsuz olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı sizin var mı
Hayırlısı olsun ya düşünmemek lazım şimdi postuda negatif enerjiyle boğmayalımBen çok gaz çıkaryrm arada bi batma oluyor dediğiniz gibi bende olmsz dşnyrm
Test gününüz ne zmmHayırlısı olsun ya düşünmemek lazım şimdi postuda negatif enerjiyle boğmayalımAllah nasip ettiyse olur inşallah haftaya öğreniriz sonuçları
Ben herhalde yarin sabah test yapacagim ya cok merak ediyorummAz kaldı haftaya bugün öğreneceğiz inşallah moralimizi yüksek tutalım banada hep olmadı gibi geliyor içim sıkılıyor kendimi sakinleştiriyorum
Yok sabaha insallahhyaptınız mı test :)
18iTest gününüz ne zmm
Insallahh benim cumartesi günü test günüm sanki zaman hiç geçmiyor gibiiAz kaldı haftaya bugün öğreneceğiz inşallah moralimizi yüksek tutalım banada hep olmadı gibi geliyor içim sıkılıyor kendimi sakinleştiriyorum
Bence yapma en azından 1 hafta olsun pazartesi Salı yaparsınBen herhalde yarin sabah test yapacagim ya cok merak ediyorumm
Benimde pazar
Ayy ne bileyim ya burada 5. 6.gunde çıkanları gördükçe heveslendim galibaBence yapma en azından 1 hafta olsun pazartesi Salı yaparsın
Benimde 6 gün embrysu idrar ne zaman yapsam kiAyy ne bileyim ya burada 5. 6.gunde çıkanları gördükçe heveslendim galibabir de ben 3.gunu 8.gunun akşamında öğrenmiştim 5.gun icin de 6.gun aynı hesaba geliyor gibii
İnanın aynı durumdayız ahh bi bilsemmBenimde 6 gün embrysu idrar ne zaman yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?