Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Baya süt kullnyrsnz

Kizlar transferden önce kasik ağrınız oldu mu veya olan var mı? Kasıklarım ağrıyor transferime 3 gün var

Hayırlı olsun canım. Ne güzel bir dua

Ben aspirin , mum omega, d-cavit, estrofem (4 ağızdan 1 vajinaya) progestan (fitil),
İğne kullanmıyorum. 2. Transferim bu. Memelerimde hassasiyet ve adet sancısına benzer ağrı dışında belirtim yok.18 i teste gideceğim inşallah hepimizin sonuçları sonuna kadar sağlıklı olur. Benim ilki pozitifti ama 11 haftalıkken alındı…Bana göre 3 kritik aşamanın sadece ilkidir pozitifi görmek ..sonrasında 2 önemli aşama daha vardır. Herşey sağlıcakla olsun, sonuda başladığı gibi güzel bitsin inşallah

Ben esteform sabah 2 akşam 2
Redostim sabah ve akşam birer tane
Fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2
Prolutex iğne günde 1 kez
Bactovis ve folik asit
Coraspin
Oksapar

Kullanıyorum ve şu fitilden nefret ettim artık

Ağrı olunca iyimi kanama olunca iyimi hiçbirimiz bilmiyoruz ki canım hepimizin bünyesi ayrı değerleri farklı ilaçları farklı ne hissettiğimizi bile tam olarak bilmiyoruz çok zor Rabbim zorumuzu kolay eylesin
Ağrıyı bilememde bugün transferden sonra bana kanama olursa korkmayın ama 2 sebebi olabiliyor biri olumlu biri olumsuz ya yerleşme kanaması yada tutmadığında oluyormuş öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…