- 27 Ekim 2024
- 72
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Amin amin inşallahAğrı olunca iyimi kanama olunca iyimi hiçbirimiz bilmiyoruz ki canım hepimizin bünyesi ayrı değerleri farklı ilaçları farklı ne hissettiğimizi bile tam olarak bilmiyoruz çok zor Rabbim zorumuzu kolay eylesin
Baya süt kullnyrsnzKızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet
dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
Baya ağır kullanıyordunuxBaya süt kullnyrsnz
Bende oturarak kılıyorum diğer transferde de oyle yapmistim. Icim daha rahat ediyor benimNamazları oturararak niye kılıyorsunuz? Ben ayakta kılıyorum o kadar da etkili olur mu ki ya 7 ekimde oldu benim de.
Sizlerin. Bu kadar yokmu için dışım ilaç midem ağrıyor artikBaya ağır kullanıyordunux
Benim sabah akşam lutinus fitil. Gecede kan sulandırıcı bi de folik asit işte bu kadarSizlerin. Bu kadar yokmu için dışım ilaç midem ağrıyor artik
Ben akşamları 1 tane progestrn iğne 3 Estrfm 1 adet prograf 1 adet decvit içiyrmSizlerin. Bu kadar yokmu için dışım ilaç midem ağrıyor artik
İğne kullandığımız için yine oluyordu benim canım stres kaynaklı da olabilirKizlar transferden önce kasik ağrınız oldu mu veya olan var mı? Kasıklarım ağrıyor transferime 3 gün var
Iğne transferden sonra başlayacak şimdi fitil kullanıyorum Aksam 2 sabah 1 adetİğne kullandığımız için yine oluyordu benim canım stres kaynaklı da olabilir
Evett hormen ilaçları yapiyorKizlar transferden önce kasik ağrınız oldu mu veya olan var mı? Kasıklarım ağrıyor transferime 3 gün var
Herşeyi düşünüyoruz geçer inşallah usutmus gibiyim sanki Ağrı varEvett hormen ilaçları yapiyor
Amiinn inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahRekor bendeAllah'ım hepimize Şafi ismiyle şifa versin bebislerimiz bize tutunsun
Hayırlı olsun canım. Ne güzel bir duaTransferim oldu çok güzeldi ve heyecanlıydı doktor bugün yat dinlen dedi yarın günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırmadan devam dedi 19 ekimde teste gidicez
Transfer duası ;
“Ya Rabbi, içimdeki anne olma arzusunu sen verdin.
Bedenimi, rahmimi ve gönlümü bu emanet için hazır eyle.
Dondurulmuş emanetlerime sen can ver, onlara rahmimde yuva nasip et.
Hakkımda hayırlıysa tutunmalarını kolaylaştır,
beni sağlıklı, hayırlı bir evlatla müjdele.
Sabırla beklerken kalbimi huzurla doldur,
sonucu sana teslim ediyorum.
Amin.”
“Rabbim, bu mucizeye şahit olmamı nasip et.
İçimde filizlenecek cana güç ver,
Rahmimi huzurlu bir yuva, kalbimi sabırla dolu kıl.
Her şey senin izninle, senin kudretinle olur.”
6 estrofemSizlerin. Bu kadar yokmu için dışım ilaç midem ağrıyor artik
Ben esteform sabah 2 akşam 2Kızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet
dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
Ağrıyı bilememde bugün transferden sonra bana kanama olursa korkmayın ama 2 sebebi olabiliyor biri olumlu biri olumsuz ya yerleşme kanaması yada tutmadığında oluyormuş öyle dediAğrı olunca iyimi kanama olunca iyimi hiçbirimiz bilmiyoruz ki canım hepimizin bünyesi ayrı değerleri farklı ilaçları farklı ne hissettiğimizi bile tam olarak bilmiyoruz çok zor Rabbim zorumuzu kolay eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?