Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Ayni şey bende de oluyor 2 seferdir . İlk transferim dondurulmuş embriyo 2024 mayısta yaptırdım 4aa idi dogal siklusta olmuştu tutmadi. Histereskopi oldum rahimde endometrit yani enfeksiyon varmış tedavi oldum antibiyotik sonra biyopsi temiz çıktı şükür bu 1 sene önce olan şeyler 3024 aralikta gittim transfer için estrofem kullandim 10 gün progestron benim de yüksek çıktı 3 küsürlerde surec iptal oldu daha sonra ben erteledim şimdi Eylül ayında gittim aynı ilaç protokol uygulandı yine kan progestron yine yüksek çıktı dendi 1.98 şimdi ilaç dozumu değiştirdi 7 gün 2×2 şeklinde bakalım 14 ekimde kontrol var umarım bu sefer hersey yolundadır. Sizin son durumunuz nedir

Bende 6 ekimde çift embriyo transferi oldum. Bende aynı sizin gibiyim bir sey hissetmiyorum sonra bir de ona üzülüyorum. Başka embriyo da yok o da strese sokuyor beni . Baştan başlamaya gücüm yok
Ayni durumdayım bende 3 embriyom vardı 1 i tutmadı şimdi son 2 embriyom kaldı onların ikisini de koyucaz biri 2bc diğeri daha kötü durumda 5. Gün embriyolari allahtan ümit kesilmez biz ondan istiyoruz hayırlısı hakkımızda son 2 can ihtimali var elimde tutmazsa bende ne yaparım bilmiyorum maddi manevi bir de uşak ankara git gel çok yoruldum umarım sonu güzel olur

Hayırlı olsun teşekkür ederiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Neden 4 tane koyuldu yaşınız kaç ya 4 ü de tutarsa çok riskli olmaz mı

İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız hepimiz alırız Beklemek gerçekten zor bende kendimi işe verdim düşünmemek için ama bi yandan da hareket ettikçe hep korktum hiç bi belirtim yok adet zamanım benimde adet belirtim bile yok bizimde ilk transfer sebepsiz infertilite 4 senedir deniyoruz hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun teşekkür ederiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Neden 4 tane koyuldu yaşınız kaç ya 4 ü de tutarsa çok riskli olmaz mı
Teşekkür ederim canim insAllah yasim 29 doktorum biliyo bence hemde şans cok olsun diye 2022de 3 unden 1 tutmusdu bence buna gore hemde riske atmadi 4 embiron vardi ele hepsin koydu

Teşekkür ederim canim insAllah yasim 29 doktorum biliyo bence hemde şans cok olsun diye 2022de 3 unden 1 tutmusdu bence buna gore hemde riske atmadi 4 embiron vardi ele hepsin koydu
Bende 2 koyması için çok uğraştım ama yapmıyorlar ondan şaşırdım hayırlısı olsun inşallah bir kere pozitif almışsınız şimdide öyle olsun

Bende 2 koyması için çok uğraştım ama yapmıyorlar ondan şaşırdım hayırlısı olsun inşallah bir kere pozitif almışsınız şimdide öyle olsun
Ben Azerbaycanda yasiyorum canim burda koyuyolar tesekkurler insAllah hepimiz goruruz

Aminnnn…Allah hepimize kolaylıkla nasip eylesin. Ben kendimi ise de veremiyorum işim çok stresli aslında işim değil müdürüm stres yaratan biri rapor alıp dinlenseydim keşke diyorum ama neyse Allah ol derse olur zaten
Sizin kaçıncı gün ?

Kizlar transferden 2 gün sonra yola çıksam bir sıkıntı olur mu sizce ankara uşak arası 4 5 saatlik bir yol kayinvalidem de kalmak istemiyorum çok stres oluyorum evimde rahat rahat süreci gecirmek istoylrjm ama yolda bir sıkıntı olur mu endişe ediyorum bu şekilde transferden sonra yol yapan var mi

InsAllah tutar canim ama dinleseydin keske biraz benim transferimle birlikde bugun 3 cu gunum sizin kac?

Bence bir sey olmaz ilk 2 3 gun onemli zaten

InsAllah tutar canim ama dinleseydin keske biraz benim transferimle birlikde bugun 3 cu gunum sizin kac?
Doktordan rapor istedim gerek yok normal gebelikte de insanlar bilmeden her işi yapıyor dedi iyi dedim ben de:) benim 6. Gün oldu

Doktordan rapor istedim gerek yok normal gebelikte de insanlar bilmeden her işi yapıyor dedi iyi dedim ben de:) benim 6. Gün oldu
Doğru ama bizimki normal gebelik değil insan ister istemez tedirgin oluyor ama bekleyeceğiz güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…