Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

7.gün için çok erken gibi, zaten kana 7.gün karışıyor beta hormonu. Sonrasında yükselmesi için 10/12. Gün isteniyor diye biliyorum

Benim de 12 ekimde transferim olacaktı her şeyim tamamdı ama ultrasonda rahimde sıvı birikmesi görüldü doktorum dinlen dedi ilaçlarımı da bıraktırdı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu sıvı nasıl geçer ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok yardım edin bana

Çikolata kistim var benim sağda 3 solda 2 cm canım ilk tüp Bebek denemem daha önce hiç bir tedavi olmadım 6 Ekim'de transfer oldum

Ben dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğneyi.

Eklentiler

• IMG_2379.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 13
Ben dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğneyi.
Hadi bakalım inşallah sonuna kadar pozitiftir. Benimde ilk transferim de böyle silikti sonra kanda pozitif çıkmıştı. Herşey güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…