- Konu Sahibi baharinadasi
-
Naçizane tavsiyem 8-9 adet kuru kayisiyi kaynar suyla ıslat beklet sabaha onu aç karna iç hergun beni o kurtardı kabizliktan çok şükürAy o bende var ama ben diyorum ya adet olmadan zaten kabiz olurum olduktan sonrada üzelir bir de işim stresli diye şişiyorum büyük ihtimal masa başında oturuyorum sürekli çünkü su içmeye özen gösteriyorum taş gibi karnım dün öyle değildi
Erkenmiş , gizliden silik olabilir ama Sabırlı olun bekleyin lütfen 10.güne kadar en azından
Benim hemşirem duphalac diye bir şurup önerdi 1.5 gün cikamazsaniz kabızlık olursa bı kaşık gece içip yatin dediNaçizane tavsiyem 8-9 adet kuru kayisiyi kaynar suyla ıslat beklet sabaha onu aç karna iç hergun beni o kurtardı kabizliktan çok şükür
İzin alsaydınız keşke zorluyorsa. Kabız olmamaya dikkat etmek lazım bol su bol lifAy o bende var ama ben diyorum ya adet olmadan zaten kabiz olurum olduktan sonrada üzelir bir de işim stresli diye şişiyorum büyük ihtimal masa başında oturuyorum sürekli çünkü su içmeye özen gösteriyorum taş gibi karnım dün öyle değildi
Hayırlı olsunKizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye
Valla su içiyorum ama benim hep öyledir yine aynısı oldu. Neyse artık Allah a emanet olacak ise her şey bahaneİzin alsaydınız keşke zorluyorsa. Kabız olmamaya dikkat etmek lazım bol su bol lif
Teşekkür ederim tavsiye için az önce lavaboya gittik ilaç ile beraber sanki yesil bir akıntı gelmiş bu fitil mi yaptı acaba yaNaçizane tavsiyem 8-9 adet kuru kayisiyi kaynar suyla ıslat beklet sabaha onu aç karna iç hergun beni o kurtardı kabizliktan çok şükür
Kizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye
Hayırlı olsun sonucu de güzel olur inşallahKizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye
Tesekkur ederim, Evet dikkat ediyorum yinede yediklerime ictiklerime Amin hepimizde güzel sonuçlar alırız inşallahHayırlı olsunDoktorun sorun olmayacağını söylediyse olmaz ben hiç yaşamadım idrar problemi yarım saat yattım kalktım wc gittim çıkış yaptım. Ama bana ilişki ve kafein yasak dedi sen yine de çayı kahveyi az içmeye özen göster hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahKizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye
Rica ederim doktor genelde duphalac ilaçda yazıyor kabizlik için ama ben doğal çözüm varken ilaca çok başvurmamaya çalışıyorum yeşil akıntı genelde pek olmaz ama fitil de yapmış olabilir doktoruna danış benceTeşekkür ederim tavsiye için az önce lavaboya gittik ilaç ile beraber sanki yesil bir akıntı gelmiş bu fitil mi yaptı acaba ya
Amin inşallah canım isteyen herkesinHayırlı olsun canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah
Bana doktorum iki uç gün dinlen sonra normal hayatına dön ama ağır işler yapma bulaşık yıkama ayakta uzun durma dedi yeme içme konusunda kafein fazla baharat işlenmiş etler sakatatlar yasak dedi
İnşallah kabızlık olmaz o ilaç fena sancı yapıyor yabi bende öyle olmuştu kullanmak zorunda kalmıştım birkaç kez.Benim hemşirem duphalac diye bir şurup önerdi 1.5 gün cikamazsaniz kabızlık olursa bı kaşık gece içip yatin dedi
5. Gün dondurulmuş embriyo ise hamilelik oluştu ise çıkar 3. Gün embriyosu ise erken daha canımKızlar test günüm 18’i. Yarın transfer sonrası 6. Günüm. Sağlık ocağına gidicem rapor almak için, kan testi versem doğru çıkmaz di mioraya gitmişken nasıl tutucam kendimi bilmiyorum meraktan ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?