Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bence normal tatlım çünkü sen erkenden kan testi vermişsin hamileliğini öğrenmişsin sonrasında asıl test gününde daha da yüksek çıkacak bu normal yani

Bence normal tatlım çünkü sen erkenden kan testi vermişsin hamileliğini öğrenmişsin sonrasında asıl test gününde daha da yüksek çıkacak bu normal yani
Çünkü belirli bir gün sonra kana karışmaya basliyo sen başlarken yakalamissin asıl test gününde yüksek çıkması normal

Ben de bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim çok baktırasım geldi 7.günüm

Evet hemşire ilişki yasak dedi .Çay açık olarak 2 bardak falan içiyorum günlük kahve hiç içmiyorum.

O bende de oldu dün biraz enfeksiyon akıntısı gibi
Doktora yazdım devam ederse ilaç yazacakmış

Hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah Bende transferden hemen sonra tuvalete gttim hemşireye sordum gidebilir miyim diye ora ayrı yer bura ayrı yer hiç bir sorun yok gidebilirsin dedi :) bana ilk gün yat sonra normale dön ağır kaldırma demişti. ayrıca kahve günde 1 izin veriyolar diye biliyorum cinsel ilişkiyi de önermedi doktor bu süreçte

Valla su içiyorum ama benim hep öyledir yine aynısı oldu. Neyse artık Allah a emanet olacak ise her şey bahane
doktor bana daha ilaçlara başladığım anda bactovis. Kullanacağın ilaçlar kabız yapar bunun için muhakkak bactovis almalısın demişti gerçekten de iyi ki aldım asla bu süreçte kabızlık yaşamadım isterseniz doktorunuza danışın.

Arkadaşlar sanırım bu ay transfer olanların hep pozitiften ilerliyor. Umarım hepimizin hayırla güzel haberlerini veririz . Bende yarın kontrole gidicem hersey yolunda olursa inş transfer günüm belli olucak 5. Gun 2 embriyo transfer edilecek biri 2bc kalitesi düşük olan var mı bir de endometriosiz öyküsü olan

Bende çok merak ediyorum çarşamba 7.gün olacak o gün kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağında. Hastane test gününe kadar yaptırmayın diyor ama sabredemicem galiba. 5.gün embriyosu t+7 de çıkar herhalde dimi

Arkadaslar sizde goğuste damarlar belirgenlesdimi? Men bakiyorum bugun damarlar cok belirgin mavi sanki agri falan yok ama

Arkadaslar sizde goğuste damarlar belirgenlesdimi? Men bakiyorum bugun damarlar cok belirgin mavi sanki agri falan yok ama
Benim goguslerimnadetim bitti ağrımaya devam etti halada ağrıyor hasaslasti transferimde bugün yapıldı devam ediyor

Transferden hemen sonra mi gittiniz beklemeden ben çok şık tuvalete gidiyorum hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…