- 13 Ekim 2025
- 9
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Bence normal tatlım çünkü sen erkenden kan testi vermişsin hamileliğini öğrenmişsin sonrasında asıl test gününde daha da yüksek çıkacak bu normal yaniArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi
Çünkü belirli bir gün sonra kana karışmaya basliyo sen başlarken yakalamissin asıl test gününde yüksek çıkması normalBence normal tatlım çünkü sen erkenden kan testi vermişsin hamileliğini öğrenmişsin sonrasında asıl test gününde daha da yüksek çıkacak bu normal yani
Ben de bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim çok baktırasım geldi 7.günümKızlar test günüm 18’i. Yarın transfer sonrası 6. Günüm. Sağlık ocağına gidicem rapor almak için, kan testi versem doğru çıkmaz di mioraya gitmişken nasıl tutucam kendimi bilmiyorum meraktan ölüyorum
Evet hemşire ilişki yasak dedi .Çay açık olarak 2 bardak falan içiyorum günlük kahve hiç içmiyorum.Hayırlı olsunDoktorun sorun olmayacağını söylediyse olmaz ben hiç yaşamadım idrar problemi yarım saat yattım kalktım wc gittim çıkış yaptım. Ama bana ilişki ve kafein yasak dedi sen yine de çayı kahveyi az içmeye özen göster hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
O bende de oldu dün biraz enfeksiyon akıntısı gibiTeşekkür ederim tavsiye için az önce lavaboya gittik ilaç ile beraber sanki yesil bir akıntı gelmiş bu fitil mi yaptı acaba ya
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi
Doktora yazdım devam ederse ilaç yazacakmışO bende de oldu dün biraz enfeksiyon akıntısı gibi
7. Gün çıkması daha olası en azındanBen de bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim çok baktırasım geldi 7.günüm
5. Gün taze transfer o yüzden erken diye düşünüyorum ama merak işte5. Gün dondurulmuş embriyo ise hamilelik oluştu ise çıkar 3. Gün embriyosu ise erken daha canım
Hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah Bende transferden hemen sonra tuvalete gttim hemşireye sordum gidebilir miyim diye ora ayrı yer bura ayrı yer hiç bir sorun yok gidebilirsin dedi :) bana ilk gün yat sonra normale dön ağır kaldırma demişti. ayrıca kahve günde 1 izin veriyolar diye biliyorum cinsel ilişkiyi de önermedi doktor bu süreçteKizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye
doktor bana daha ilaçlara başladığım anda bactovis. Kullanacağın ilaçlar kabız yapar bunun için muhakkak bactovis almalısın demişti gerçekten de iyi ki aldım asla bu süreçte kabızlık yaşamadım isterseniz doktorunuza danışın.Valla su içiyorum ama benim hep öyledir yine aynısı oldu. Neyse artık Allah a emanet olacak ise her şey bahane
Şükür olmadım canım benİnşallah kabızlık olmaz o ilaç fena sancı yapıyor yabi bende öyle olmuştu kullanmak zorunda kalmıştım birkaç kez.
Evet benim öyle hatta omzuma ve kollarıma doğru masmavi görünüyorArkadaslar sizde goğuste damarlar belirgenlesdimi? Men bakiyorum bugun damarlar cok belirgin mavi sanki agri falan yok ama
Benim goguslerimnadetim bitti ağrımaya devam etti halada ağrıyor hasaslasti transferimde bugün yapıldı devam ediyorArkadaslar sizde goğuste damarlar belirgenlesdimi? Men bakiyorum bugun damarlar cok belirgin mavi sanki agri falan yok ama
İlaçlardan böyle olduk diye düşünüyorumBenim goguslerimnadetim bitti ağrımaya devam etti halada ağrıyor hasaslasti transferimde bugün yapıldı devam ediyor
Sizde kanda cikmisdi yalnis bilmyorsamEvet benim öyle hatta omzuma ve kollarıma doğru masmavi görünüyor
Transferden hemen sonra mi gittiniz beklemeden ben çok şık tuvalete gidiyorum hayırlısı olsun artıkHadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah Bende transferden hemen sonra tuvalete gttim hemşireye sordum gidebilir miyim diye ora ayrı yer bura ayrı yer hiç bir sorun yok gidebilirsin dedi :) bana ilk gün yat sonra normale dön ağır kaldırma demişti. ayrıca kahve günde 1 izin veriyolar diye biliyorum cinsel ilişkiyi de önermedi doktor bu süreçte
Büyük ihtimal opu zamanida böyleydiİlaçlardan böyle olduk diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?