Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Çok sevindim hayırlı olsun, sağlıklı şekilde dünyaya getirirsin inşallah Darısı da bize

Benim de ilk denemem hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız Arada bende de oluyor ama öyle çok fazla değil bebeklerimiz tutanacak yer ariyor o yüzden olabilir

Yarın ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gideceğim bi yanım test yaptır diyor bi yanım çok çok erken dur yerinde daha diyor

9 ekimde transfer oldum 3. Gün 8 hücreli tek embriyo belirti ara ara kasikda batma belde hafif ağrı ama kalıcı ağrılar uzun süreli ağrılar değil yani
Benimde oluyor arada bugün 2. Günüm yatmaktan bel ağrısı oluyor o yüzden fazla yatmiyorum oturuyorum hareket ediyorum

Benimde bugun 6ci gunum bel agrisi ara ara göğüslerde damarlarin belirginlesmesi var karnim sanki sis birde cok sinirliyim agliyorum hatda yarin test yapmayi dusunuyorum
Ayy bende böyleydim ve 6.gun sabahında silik çizgi çıkmıştı jnsallah sizinde oyledir

Yarın ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gideceğim bi yanım test yaptır diyor bi yanım çok çok erken dur yerinde daha diyor
Doktorum bana lütfen erken idrar testi yapmayın diye mesaj attı gününde yapın yazmış Bence sende yapma gününü bekle gününde yapmak daha iyi olur

Bence 3.gun icin cok erken cankm yarin çıkmayabilir. Ben 8.gun de test yapmistim ve hayalet gibi anca görmüştüm göz yanilsamasi gibiydi. 10 günden erken vermemelisin

Doktorum bana lütfen erken idrar testi yapmayın diye mesaj attı gününde yapın yazmış Bence sende yapma gününü bekle gününde yapmak daha iyi olur
Hahha benim hemsirem de beni uyarmıştı ama dayanamadjm söylemesi kolay diyeceğim ona test gunumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…