- 26 Mart 2023
- 342
- 253
- 33
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.181
aynı ilaçları kullanıyorum ben de. sulandırıcıyı özellikle sormuştum doktorum gerekli görmediği için eklememiş ama dosyama pozitif sonrası başlanacak diye not düşmüş. size de panel testi yapmışsa ona göre ekler veya eklemezDoğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
Bende yarın erken gebelik testi yapacağım dayanamıyorumMerhaba, benimde pazartesi test günüm. Hiç kan vermedim henüz. Merakla bekliyorum
Canım benim yüzümde küçük tane şeklinde sivilce ve dekolte bölgemde bir sürü çıktı bugün oldu normal miEvet canım market kefiri yoğurt yapamadım o süreçte şimdi yapıyorum
bende 20 ekim de transfer olucam. Suan sadece Progestan dex 25 vuruluyorum. Ek olarakta vitaminlerDoğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
Bana da verilmedi taze transfer oldum proteston ve duphaston verildi ama yüzümde ve dekolte bölgemde kızarık ve küçük sivilce doldu hafif kahve leke peçeteye geldi sizde de oldu muDoğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
Stresten olmuştur canım bu kadar stres yapma akışına bırak gerçekten herşeyi kafana takma en önemlisi kafa rahatlığı ciddenCanım benim yüzümde küçük tane şeklinde sivilce ve dekolte bölgemde bir sürü çıktı bugün oldu normal mi
Rabbim afiyetle nasip etsin inşallah size ve cümlemizeAllah yardımcınız olsun bende transferden geldim uzanıyorum dua eder misiniz
Kan sulandirici estrofem kullandigim icin verilmiş pıhtılaşma gibi yan etkisini onlemek adina. Birde sanırım genel olarak pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyorÇok teşekkür ederimm, içim rahatladı
Pıhtılaşmam yok çok şükür rutin olarak her tedavimde kullandım bundada kullanılıyor şuan doktorunuz neden vermedi acaba genelde veriliyorPıhtılaşma probleminiz mi tespit edildi yoksa rutin olarak mı verdiler?
Bilmiorum ama baska ne yüzden positiv olacakki, ilk tüp bebek denememde 5.gün ögrenmistimaynı gün olmuşuz ama çok erken değil mi daha beta salgılanmaya başlamamıştır diye düşünüyorum tutunma aşamasında henüz
Bende mi yüzümde küçük tane şeklinde kırmızı sivilce tarzı oldu bende korktumkizlar sizin vucudunuzda kirmizi kucuk benler(sanirim kan beni deniyor cok emin degilim) oldumu? Sanirim bu horman ilaclarindan. Yoksa ben cok mu yaslandim hahhahhah
Allah razı olsunRabbim afiyetle nasip etsin inşallah size ve cümlemize
Gunaydin canim bendede cikmadi ben kan vermeye geldim simdi bekliyorum ben soyledim hemsireden bana dedi oyle olur kan daha kesin sonuc acikcasi cok kotuydum testde neqatif olunca ama her sey ola bilir uzulme sende bakalim bende nasil olucakGünaydın kızlar bu sabah yine idrar testi yaptım Malesef silik bile olsa çizgi çıkmadı artık umudumu yitirdim çünkü tutmuş olsa hafif silik çizgi çıkardı bence bugün 9.günüm
İnsallah olumlu pozitif sonuç alırsın canım yaz burayada test sonucu çıkınca dua edeceğim sana daGunaydin canim bendede cikmadi ben kan vermeye geldim simdi bekliyorum ben soyledim hemsireden bana dedi oyle olur kan daha kesin sonuc acikcasi cok kotuydum testde neqatif olunca ama her sey ola bilir uzulme sende bakalim bende nasil olucak
Tesekkur ederim canim InsAllah pozitif olsa yazicam sanada umut olurİnsallah olumlu pozitif sonuç alırsın canım yaz burayada test sonucu çıkınca dua edeceğim sana da
Günaydın, kan vermeden bu moda girme. İnan belki sende okumuşsundur 12.gün kan testi pozitif çıkıp hala idrar testi negatif olanlar var. O yüzden kan ver canımGünaydın kızlar bu sabah yine idrar testi yaptım Malesef silik bile olsa çizgi çıkmadı artık umudumu yitirdim çünkü tutmuş olsa hafif silik çizgi çıkardı bence bugün 9.günüm
Okudum ama çok az Nadir olay bunlarGünaydın, kan vermeden bu moda girme. İnan belki sende okumuşsundur 12.gün kan testi pozitif çıkıp hala idrar testi negatif olanlar var. O yüzden kan ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?