- 14 Ekim 2025
- 43
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.801
Benim mesanem minicik ben de hemen boşalttım sürgüye, hatta 30 dak sonra bir daha. Yer çekiminin de etkisi bulunmamış tutunmaya, o yüzden transferden sonra yürütürek çıkaran merkezler varmış. Dert etmeyelim bol bol dua edelim bebeklerimize.Hemşireler de aynı şeyi söyledi zaten karnım aşırı kasıldı bu daha kötü diye hemen boşalttım üretram acıdı resmen tutmaktan ilkte bu kadar sikişmamiştim
Amin Allah razı olsun inş pozitifi gorurum ben de artik yoruldugumu hissedoyorum maddi manevi mujdeli habere cook ihtiyacim var.yine de en iyisini rabbim bilir. Hayırlısı olsun 2bc kaliteye takılmak istemiyorum ama arada içimi kemirmiyor değil. Sonra rabbim gücüne ne ağır gelir ki diyorum o isterse büyük küçük zayıf güçlü farketmez onun kudret eli herseye yetişir diyorum sükunet ediyo kalbim sabırla beklediğimiz bungunlleri rabbim huzurla doldursun
Eee ben yürüdümBenim mesanem minicik ben de hemen boşalttım sürgüye, hatta 30 dak sonra bir daha. Yer çekiminin de etkisi bulunmamış tutunmaya, o yüzden transferden sonra yürütürek çıkaran merkezler varmış. Dert etmeyelim bol bol dua edelim bebeklerimize.
Tok sabah akşam 1 adet kullanıyorumBenim çok kötü kabızlığım vardı tedaviye başlayınca iki katına çıktı. İlk günden beri ne kayısı ne de su işe yaramadı. Bana ilk günden duphaston reçete edildi ama hiç kullanmadım. Ikınmak yasak demelerine rağmen ıkındım. Şimdi çok rahatsızım bu durumdan. Dupastonu nasıl ve hangi öğünlerde kullanıyorsunuz. Aç mı tokmu? Kullananlar yazabilir mi?
Benim transferim 10 Ekim de olduSizin ne kadar oldu? Benim o tarihte 6. haftalı aralığına denk gelecek. Zaten kese için 5/6 hafta aralıkları uygundur deniliyor.
İnşallahCanım inşallah bu sefer pozitif olarak sonuçlanacak Hiç strese girme ve bir sonra ki transferine hazırlan vardır bunda da bir hayır. Doktor konuyla ilgili açıklama yaptı mı?
4.gün embriyosuydu taze transfer 1.kalite dendiHayırlısı olsun insallah. Embriyolarınız kaçıncı gün ve kalitleri neydi acaba?
Evet, benim evde yaptığım iki test negatif çıkınca bazı ilaçları bıraktım progestan fitile devam ediyordum. Adet günümden birkaç gün erken oldum.İlaçları kullanırken mi adet oldun?
asla öyle birşey yok çok rahat olunKızlar benim cumartesi gününe kese muayenesi randevusu verdiler ama vajinal kontrol olacakmış. Çevremdekiler tehlikeli düşük ihtimalini arttırır vajinal muayene olma diyorlar bu konuda tedirginim kese kontrolü olan var mı?
Bu konu hk. düşünceleriniz nedir?
1 çorba kaşığı mı? Faydasını gördünüz mü?Tok sabah akşam 1 adet kullanıyorum
kaçıncı gün embiriyosuyduMerhaba pazar günü kan testi yaptirmistim 6.gün 76 cikmisti. Bugün 9.gün kan verdim yine 503 cikmis nasil sizce ?
Allah yardımcınız olsunProgestan iğne , duphaston,fitil,estrofem,folik asit,oksapar iğne,feramat,vitaminler
5.gün iki tane emrbiyo transfer edilmistikaçıncı gün embiriyosuydu
Duphaston progesteronun ağizdan alınan hapı. Kabızlık için Duphalac. Siz onu mu demek istediniz? Kaşık diye sordunuz yaTok sabah akşam 1 adet kullanıyorum
Transferin hemen sonrası bizde sedye ile geçirdiler. Ama bazı merkezler odaya yürütüyormuş evet.Eee ben yürüdüm
Yok ben yanlış anladım. Ben yarım saat sonrası arabaya giderken sandalye ile gidildiğini sandımTransferin hemen sonrası bizde sedye ile geçirdiler. Ama bazı merkezler odaya yürütüyormuş evet.
ilk denemeniz mi evde hiç test yaptınız mı yada kan vermeyi düşünüyor musunuz öncesinBenimde seninle aynı duygular 27 si test günüm
Ay evet. Yanlış yazmışım. Duphalac evetDuphaston progesteronun ağizdan alınan hapı. Kabızlık için Duphalac. Siz onu mu demek istediniz? Kaşık diye sordunuz ya
Bugün bile yaptım idrarda Negatif kanı 27 sinde verecemilk denemeniz mi evde hiç test yaptınız mı yada kan vermeyi düşünüyor musunuz öncesin
Geçmiş olsun sabah 8 de 16:00 24:00 sabah aç karnına kullanıyorum çok erken uyandığım için zaten aç tok farketmez yazmış hemşire hanım reçeteyeBenim çok kötü kabızlığım vardı tedaviye başlayınca iki katına çıktı. İlk günden beri ne kayısı ne de su işe yaramadı. Bana ilk günden duphaston reçete edildi ama hiç kullanmadım. Ikınmak yasak demelerine rağmen ıkındım. Şimdi çok rahatsızım bu durumdan. Dupastonu nasıl ve hangi öğünlerde kullanıyorsunuz. Aç mı tokmu? Kullananlar yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?