- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.761
Ben progestan dex+vajinal fitil+estrofem+folik asit kullanıyorum hiçkimse bu kadar çok kullanmamış neden acabaHayırlı olsun rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın dogal siklusta cok ilaç vermiyorlar bende gunde 2defa progestan fıtıl ve gunde bır defa folıcasıd le coraspırın harıcı bırsey kullanmadım transferden berı
Sanırım benim ki 3 gün transferi olacak kötü müdür bilmiyorum 3 gün bana kalite falan da demedilerYumurta toplama sonrası oluşan embriyolarınız 3. Güne kadar gelişirse 3. Gün, 5. Güne kadar gelişirse 5. Gün embriyosu deniyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Amin inşallahAynı gün tranafer olacağızRabbim hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımızla
Transfer daha olmadan kullandığım ilaçlarBen progestan dex+vajinal fitil+estrofem+folik asit kullanıyorum hiçkimse bu kadar çok kullanmamış neden acaba
Bunları ben transferden önce kullanıyordum transferden sonrada devam ediyorumTransfer daha olmadan kullandığım ilaçlar
prednol
Azitro
Programtan göbekten iğne
Duphaston
Folik asit verdi
Bakalım benim transferden sonra ne verecek bana bekliyorum 3 . Gün transferi olacak kalırsa inşallahBunları ben transferden önce kullanıyordum transferden sonrada devam ediyorum
Benide eklermisiniz 5. Gun 4bb ve 4bc 2 tane 20 ekimde transfer oldum
Bende sabah akşam progestan iğne ,ve sabah 2öğle 2akşam 2 proges fitil, estoferm 4 tane ecopirin hap ve kan sulandırıcı iğne folik asit sabah aç karnada tsh düşüren bir ilaç… benim kadar ilaç kullanan görmedim burdaBen progestan dex+vajinal fitil+estrofem+folik asit kullanıyorum hiçkimse bu kadar çok kullanmamış neden acaba
Ay canim ne kadar guzel artmis gonlunu ferah tut insallah goruceksin keseleriniZaman geçmek bilmiyor bana dua edin hanımlarpazartesi kese randevum var ölecem meraktan . Beta benim düşük seyretti . 9. Gün 21 11. Gün 52 15. Gün 384 çıktı o yüzden umutluyum da bi yandan yükseliş iyi. 5aa iki tane transfer oldum 2 ekimde. Benden sonra olanlar çoktan keseyi gördü nolur bana da dua edin
Niye bu kadar acele etti ki doktor. Beni kese randevusuna bile çağırmadı direkt kalp atışı için çağırdı.Kızlar benim cumartesi gününe kese muayenesi randevusu verdiler ama vajinal kontrol olacakmış. Çevremdekiler tehlikeli düşük ihtimalini arttırır vajinal muayene olma diyorlar bu konuda tedirginim kese kontrolü olan var mı?
Bu konu hk. düşünceleriniz nedir?
5.gun embriyosu daha iyi tutunur diyolar ama burda kac tane 5. Gunler tutmayip 3. Gunlerin tuttugunu okudum. Bence Allah ol derse oluyor 5.gun 3. Gun cok farketmiyorSanırım benim ki 3 gün transferi olacak kötü müdür bilmiyorum 3 gün bana kalite falan da demediler
Ay bide prograf vad aabah akşamBende sabah akşam progestan iğne ,ve sabah 2öğle 2akşam 2 proges fitil, estoferm 4 tane ecopirin hap ve kan sulandırıcı iğne folik asit sabah aç karnada tsh düşüren bir ilaç… benim kadar ilaç kullanan görmedim burda
İnşallah canımAy canim ne kadar guzel artmis gonlunu ferah tut insallah goruceksin keselerini
Hayirli olsun insallah guzel sonuclar aliriz. Bende 20 ekimde oldum. Ilk mi sizin?Benide eklermisiniz 5. Gun 4bb ve 4bc 2 tane 20 ekimde transfer oldum
doktorunuz en doğru bilgiyi verir size bu konuda. Sorabilirsiniz. 3. Gün kalitesi yüksek embriyolar da oluyor, tutunma oranları gayet yüksek içinizi ferah tutun.Sanırım benim ki 3 gün transferi olacak kötü müdür bilmiyorum 3 gün bana kalite falan da demediler
ayy hiç anlamadım kan testini de 9.gün istedi normalde bütün doktorlar 12 istemiş benim 9 da kan istedi şimdi de kese kontrolü için çağırıyorNiye bu kadar acele etti ki doktor. Beni kese randevusuna bile çağırmadı direkt kalp atışı için çağırdı.
Benide eklermisiniz 5. Gun 4bb ve 4bc 2 tane 20 ekimde transfer oldum
Teşekkürler sizinde hayırlı olsun insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. Benim 3. Transferim sizin kaçıncı?Hayirli olsun insallah guzel sonuclar aliriz. Bende 20 ekimde oldum. Ilk mi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?