Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Transferim oldu çok güzeldi ve heyecanlıydı doktor bugün yat dinlen dedi yarın günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırmadan devam dedi 19 ekimde teste gidicez

Transfer duası ;

“Ya Rabbi, içimdeki anne olma arzusunu sen verdin.
Bedenimi, rahmimi ve gönlümü bu emanet için hazır eyle.
Dondurulmuş emanetlerime sen can ver, onlara rahmimde yuva nasip et.
Hakkımda hayırlıysa tutunmalarını kolaylaştır,
beni sağlıklı, hayırlı bir evlatla müjdele.
Sabırla beklerken kalbimi huzurla doldur,
sonucu sana teslim ediyorum.
Amin.”

“Rabbim, bu mucizeye şahit olmamı nasip et.
İçimde filizlenecek cana güç ver,
Rahmimi huzurlu bir yuva, kalbimi sabırla dolu kıl.
Her şey senin izninle, senin kudretinle olur.”

Allah razı olsun inşallah hepimiz pozitif görürüz

Bende 6 ekimde çift embriyo transferi oldum. Bende aynı sizin gibiyim bir sey hissetmiyorum sonra bir de ona üzülüyorum. Başka embriyo da yok o da strese sokuyor beni . Baştan başlamaya gücüm yok
Stres olmayin aynı gün olmuşuz doktorum anlatdi bana beyin birşeye üzüldüğünde stres olduğunda direk yumurtalara sinyal gönderirmis etkilermis yumurtalıkları uğraşacak biseyler bulun ben Meryem suresi dinliyorum günlük namazlarımi oturarak kılıyorum örgü bilmesemde tığ ve ip aldım biseyler yapmaya çalışıyorum Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Namazları oturararak niye kılıyorsunuz? Ben ayakta kılıyorum o kadar da etkili olur mu ki ya 7 ekimde oldu benim de.

Hayırlı olsun güzel haber alırız inşallah

Merhabalar 6 ekimde transferim oldu. Buikinci denemem ilki 3. gün embriyosu 10 hücreliydi tutmadı bu sefer 5. gün embriyosu transfer edildi. Geçen sefer regl ağrılarım vardı sanki bu sefer hafif gelip geçiyor acaba tutunmuş mudur

Ben varım canım. Ben kayınvalidemde kalıyorum bi wc kalkarsam bi su için kalkıyorum kabak çekirdeği badem falan yiyorum işte kefir yumurta mutlaka

Bende 6 Ekim'de transfer oldum merakla test yapcam günü bekliyorum erken yaparsam kötü cikcakmis gibi korkuyorum hiç vakit gecmiyo içimde boşluk var gibi 18i kan verin dedi doktorum
Yaa ben de ilk seferde o his olmuştu negatifmiş şimdi sanki var gibi hissediyorum ama belli de olmaz nasip işte 3. Gün embriyosu olnca ümitlenememiştim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…