- 25 Haziran 2025
- 102
- 53
- 13
- 31
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Bende kalkmıyordum ama bugün kalktım progestan için sağlık ocağına yürüdüm. Eve geldim yemek yaptım çamaşır katladım bulaşık yerleştirdim duş aldım anca şimdi uzandım. Merkezden aradılar ve hareket etmem gerektiğini söylediler biraz fazla mı ettim bilmiyorumBen varım canım. Ben kayınvalidemde kalıyorum bi wc kalkarsam bi su için kalkıyorum kabak çekirdeği badem falan yiyorum işte kefir yumurta mutlaka
2. gün ben de hastaneye gittim ama araçla gidip biraz hastane içinde yürümüş oldum. Claxena kullanıyorm o yüzden arada kalkıyorm da pıhtılaşma olmasn diyeBende kalkmıyordum ama bugün kalktım progestan için sağlık ocağına yürüdüm. Eve geldim yemek yaptım çamaşır katladım bulaşık yerleştirdim duş aldım anca şimdi uzandım. Merkezden aradılar ve hareket etmem gerektiğini söylediler biraz fazla mı ettim bilmiyorum
Elimizden geleni yapıyoruz inşallah hayırlı sonuçlar alırız 18 Ekim mi dediler teste bazılarına daha erken söylemişler2. gün ben de hastaneye gittim ama araçla gidip biraz hastane içinde yürümüş oldum. Claxena kullanıyorm o yüzden arada kalkıyorm da pıhtılaşma olmasn diye
Ben egilemiuom canım progestan ignelerden karnım heryeri mor ve yumurta kadar şişti egildikce canım çok caniyorNamazları oturararak niye kılıyorsunuz? Ben ayakta kılıyorum o kadar da etkili olur mu ki ya 7 ekimde oldu benim de.
İnşallah pozitifdir hepimizinki mutlu haberleri paylaşırızYaa ben de ilk seferde o his olmuştu negatifmiş şimdi sanki var gibi hissediyorum ama belli de olmaz nasip işte 3. Gün embriyosu olnca ümitlenememiştim galiba
Bende sağ ve solda kasıkta batma oluyor ara sıraBelirti hisseden var mı
İnşallah erken test yapacak mısınİnşallah pozitifdir hepimizinki mutlu haberleri paylaşırız
Yok canım 18 i test günüm il dışında hastanemiz şehir değiştiriyoruz 17si ikamet ettiğim yerde verrim yoksa bişey gitmem şehir dışına mecburen bir gün önce yapcam testi daha önce yapmamİnşallah erken test yapacak mısın
Progesteron fitil onu hiç sevmiyorumYok canım 18 i test günüm il dışında hastanemiz şehir değiştiriyoruz 17si ikamet ettiğim yerde verrim yoksa bişey gitmem şehir dışına mecburen bir gün önce yapcam testi daha önce yapmam
Arada bende oluyorsa bu fitille iğnelerden mi acaba dyrmBende sağ ve solda kasıkta batma oluyor ara sıra
Ben onu günde üç kez kullanıyorum canım bugün hemşireyi aradım fitili koyuyorum bir saat uzanıyorum yine alıyor yatıyorum kalkmiuorum ittiriyorum yine çıkıyor dedim bu fayda saglamaz aynı ilacı icebilrisinizde dedi bugün 4 de olani içtim tansiyon düşüklüğü yapabilir dedi çok şükür bişey yasamadimProgesteron fitil onu hiç sevmiyorum
Ben hemşireye sordum progestan yapar dedi canım yağlı bir iğneymis acıma sebebide oymusArada bende oluyorsa bu fitille iğnelerden mi acaba dyrm
Lutinus verdi bu sefer apararı var tek ilaç ama koymuyo sevmiyorumBen onu günde üç kez kullanıyorum canım bugün hemşireyi aradım fitili koyuyorum bir saat uzanıyorum yine alıyor yatıyorum kalkmiuorum ittiriyorum yine çıkıyor dedim bu fayda saglamaz aynı ilacı icebilrisinizde dedi bugün 4 de olani içtim tansiyon düşüklüğü yapabilir dedi çok şükür bişey yasamadim
İşte kaşık ağrısı bunlar yapıyor galibaBen hemşireye sordum progestan yapar dedi canım yağlı bir iğneymis acıma sebebide oymus
Aynen canimİşte kaşık ağrısı bunlar yapıyor galiba
Ağrı olunca iyimi kanama olunca iyimi hiçbirimiz bilmiyoruz ki canım hepimizin bünyesi ayrı değerleri farklı ilaçları farklı ne hissettiğimizi bile tam olarak bilmiyoruz çok zor Rabbim zorumuzu kolay eylesinMerhaba bende 4 ekimde transfer oldum hiç belirtim yok kaşığım agrıyor arada geçiyor sonra yerleşme kanaması falan da yok kalkıp iş yapıyorum arada çok sıkıdlım yatmaktan ilk iki gün dinken sonra ağır kaldırmadan normal hayatına dönebilrisin demişti doktor
Benım sabah 2 aksam 2 estrofemKızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet
dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?