Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Ben varım canım. Ben kayınvalidemde kalıyorum bi wc kalkarsam bi su için kalkıyorum kabak çekirdeği badem falan yiyorum işte kefir yumurta mutlaka
Bende kalkmıyordum ama bugün kalktım progestan için sağlık ocağına yürüdüm. Eve geldim yemek yaptım çamaşır katladım bulaşık yerleştirdim duş aldım anca şimdi uzandım. Merkezden aradılar ve hareket etmem gerektiğini söylediler biraz fazla mı ettim bilmiyorum

2. gün ben de hastaneye gittim ama araçla gidip biraz hastane içinde yürümüş oldum. Claxena kullanıyorm o yüzden arada kalkıyorm da pıhtılaşma olmasn diye

2. gün ben de hastaneye gittim ama araçla gidip biraz hastane içinde yürümüş oldum. Claxena kullanıyorm o yüzden arada kalkıyorm da pıhtılaşma olmasn diye
Elimizden geleni yapıyoruz inşallah hayırlı sonuçlar alırız 18 Ekim mi dediler teste bazılarına daha erken söylemişler

Merhaba bende 4 ekimde transfer oldum hiç belirtim yok kaşığım agrıyor arada geçiyor sonra yerleşme kanaması falan da yok kalkıp iş yapıyorum arada çok sıkıdlım yatmaktan ilk iki gün dinken sonra ağır kaldırmadan normal hayatına dönebilrisin demişti doktor

Progesteron fitil onu hiç sevmiyorum
Ben onu günde üç kez kullanıyorum canım bugün hemşireyi aradım fitili koyuyorum bir saat uzanıyorum yine alıyor yatıyorum kalkmiuorum ittiriyorum yine çıkıyor dedim bu fayda saglamaz aynı ilacı icebilrisinizde dedi bugün 4 de olani içtim tansiyon düşüklüğü yapabilir dedi çok şükür bişey yasamadim

Claxena
Lutinus verdi bu sefer apararı var tek ilaç ama koymuyo sevmiyorum

Ağrı olunca iyimi kanama olunca iyimi hiçbirimiz bilmiyoruz ki canım hepimizin bünyesi ayrı değerleri farklı ilaçları farklı ne hissettiğimizi bile tam olarak bilmiyoruz çok zor Rabbim zorumuzu kolay eylesin

Kızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet

dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor

Benım sabah 2 aksam 2 estrofem
Kan sulandırıcı iğne
Sabah ögle akşam 2 ser tane fitil
Sabah aksam prolutex iğne
Coraspin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…