- 31 Ağustos 2025
- 404
- 255
- 18
- 44
- Konu Sahibi baharinadasi
Evet 8.fün 120 geldi. Yarın tekrarlayacağım. Amin inşallah hepimizSizde kanda cikmisdi yalnis bilmyorsaminsAllah sag salim kucaginiza alirsiniz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 8.fün 120 geldi. Yarın tekrarlayacağım. Amin inşallah hepimizSizde kanda cikmisdi yalnis bilmyorsaminsAllah sag salim kucaginiza alirsiniz
![]()
7.gün için çok erken gibi, zaten kana 7.gün karışıyor beta hormonu. Sonrasında yükselmesi için 10/12. Gün isteniyor diye biliyorumBende çok merak ediyorum çarşamba 7.gün olacak o gün kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağında. Hastane test gününe kadar yaptırmayın diyor ama sabredemicem galiba. 5.gün embriyosu t+7 de çıkar herhalde dimi
Çikolata kistim var benim sağda 3 solda 2 cm canım ilk tüp Bebek denemem daha önce hiç bir tedavi olmadım 6 Ekim'de transfer oldumArkadaşlar sanırım bu ay transfer olanların hep pozitiften ilerliyor. Umarım hepimizin hayırla güzel haberlerini veririz . Bende yarın kontrole gidicem hersey yolunda olursa inş transfer günüm belli olucak 5. Gun 2 embriyo transfer edilecek biri 2bc kalitesi düşük olan var mı bir de endometriosiz öyküsü olan
doktor bana daha ilaçlara başladığım anda bactovis. Kullanacağın ilaçlar kabız yapar bunun için muhakkak bactovis almalısın demişti gerçekten de iyi ki aldım asla bu süreçte kabızlık yaşamadım isterseniz doktorunuza danışın.
max 15 dk sonra gittim bende sık tuvalete çıkıyorum :) hayırlısı olsun bakalımTransferden hemen sonra mi gittiniz beklemeden ben çok şık tuvalete gidiyorum hayırlısı olsun artık![]()
benimde çikolata kistim var ve benimde ilk transferim 10 ekimde oldu inşallah pozitif sonuçlar alırızÇikolata kistim var benim sağda 3 solda 2 cm canım ilk tüp Bebek denemem daha önce hiç bir tedavi olmadım 6 Ekim'de transfer oldum
Hadi bakalım inşallah sonuna kadar pozitiftir. Benimde ilk transferim de böyle silikti sonra kanda pozitif çıkmıştı. Herşey güzel olsunBen dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğneyi.
İki gün sonra ama hemen de alabilirsin sorun yok demişlerdi. Sıcak duş alma ılık al.Kizla transfer sonrası ne zaman duş aldınız
Ertesi gün duş almıştım ılık duş ve ayakta alın demişlerdi.Kizla transfer sonrası ne zaman duş aldınız
Ben dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğney
İki gün sonra ama hemen de alabilirsin sorun yok demişlerdi. Sıcak duş alma ılık al.yaaa çok heyecanlıBen dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğneyi.Rabbim sonuna kadar pozitif göstersin bence bi iki gün sonra bir daha yap
![]()
Aa çok net görünüyor ne güzelBen dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğneyi.
Bana da iki gün sonra ılık kısa bi duş alabilirsin demişlerdi ama ben bu kez 4. Tedavi olduğu için artık bi tik daha evhamlı oldum bu sabah aldım duş 9 ekimde transfer olmuştumErtesi gün duş almıştım ılık duş ve ayakta alın demişlerdi.
Bu kez müjdeli haberi almak nasip olsun inşallahBana da iki gün sonra ılık kısa bi duş alabilirsin demişlerdi ama ben bu kez 4. Tedavi olduğu için artık bi tik daha evhamlı oldum bu sabah aldım duş 9 ekimde transfer olmuştum![]()
Amin inşallahBu kez müjdeli haberi almak nasip olsun inşallah![]()
Evet ama sevinemiyorum ki iğne etkisi mi acaba diyeAa çok net görünüyor ne güzelBen korkumdan yapamıyorum 8.günüm. Perşembeyi bekliyorum aslında pazartesi dendi ama
![]()
İğne etkisi mi oluyormuş baya zaman geçmişEvet ama sevinemiyorum ki iğne etkisi mi acaba diye![]()
Allah razı olsun ⚘️ okuyayımAmin inşallahbu arada bol bol şu ayeti okuyun “rabbehü rabbi lâ tezerni ferdevve ente hayrûl vârisin” Rabbim beni yalnız başıma bırakma bana bir çocuk ver sen varislerin en hayırlısısın… ben çok okuyorum size de söylemek istedim