• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bende çok merak ediyorum çarşamba 7.gün olacak o gün kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağında. Hastane test gününe kadar yaptırmayın diyor ama sabredemicem galiba. 5.gün embriyosu t+7 de çıkar herhalde dimi
7.gün için çok erken gibi, zaten kana 7.gün karışıyor beta hormonu. Sonrasında yükselmesi için 10/12. Gün isteniyor diye biliyorum

Benim de 12 ekimde transferim olacaktı her şeyim tamamdı ama ultrasonda rahimde sıvı birikmesi görüldü doktorum dinlen dedi ilaçlarımı da bıraktırdı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu sıvı nasıl geçer ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok yardım edin bana 🥲🥲

Arkadaşlar sanırım bu ay transfer olanların hep pozitiften ilerliyor. Umarım hepimizin hayırla güzel haberlerini veririz . Bende yarın kontrole gidicem hersey yolunda olursa inş transfer günüm belli olucak 5. Gun 2 embriyo transfer edilecek biri 2bc kalitesi düşük olan var mı bir de endometriosiz öyküsü olan
Çikolata kistim var benim sağda 3 solda 2 cm canım ilk tüp Bebek denemem daha önce hiç bir tedavi olmadım 6 Ekim'de transfer oldum

Ben dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğneyi.

Eklentiler

• IMG_2379.webp
    IMG_2379.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 29
Ben dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğneyi.
Hadi bakalım inşallah sonuna kadar pozitiftir. Benimde ilk transferim de böyle silikti sonra kanda pozitif çıkmıştı. Herşey güzel olsun 🙏

Ben dayanamadım evde test yaptım bugün t+ 6. Günüm ilk defa hayatımda pozitif görüyorum çok heyecanlandım. Ama bir yandan ovitrelle etkisi olabilir mi diye düşündüm. 6 ekimde yapmıştım iğney
İki gün sonra ama hemen de alabilirsin sorun yok demişlerdi. Sıcak duş alma ılık al.
yaaa çok heyecanlı 😍🤲🏻 Rabbim sonuna kadar pozitif göstersin bence bi iki gün sonra bir daha yap 😍

Aa çok net görünüyor ne güzel 🫶 Ben korkumdan yapamıyorum 8.günüm. Perşembeyi bekliyorum aslında pazartesi dendi ama 😅

Ertesi gün duş almıştım ılık duş ve ayakta alın demişlerdi.
Bana da iki gün sonra ılık kısa bi duş alabilirsin demişlerdi ama ben bu kez 4. Tedavi olduğu için artık bi tik daha evhamlı oldum bu sabah aldım duş 9 ekimde transfer olmuştum 🥹

Bu kez müjdeli haberi almak nasip olsun inşallah 🌼
Amin inşallah 🤲🏻 bu arada bol bol şu ayeti okuyun “rabbehü rabbi lâ tezerni ferdevve ente hayrûl vârisin” Rabbim beni yalnız başıma bırakma bana bir çocuk ver sen varislerin en hayırlısısın… ben çok okuyorum size de söylemek istedim

Amin inşallah 🤲🏻 bu arada bol bol şu ayeti okuyun “rabbehü rabbi lâ tezerni ferdevve ente hayrûl vârisin” Rabbim beni yalnız başıma bırakma bana bir çocuk ver sen varislerin en hayırlısısın… ben çok okuyorum size de söylemek istedim
Allah razı olsun ⚘️ okuyayım

Back
X