• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

üzüldüm güzel haber bekledim benim de cuma günü transfer sorun çıkmazsa yumurta gelişime devam ederse negatif olma nedenini söyledi mi birde embriyo glue yaptınız mı
Canım embriyo glue yapılmadı hiçte bilmiyorum ne demek olduğunu adet gününü bekliyoruz farklı bir yol gösterir belki güveniyordum çok bize ama Allah bilir işte nedeni nedir dedim hemşireye doktor arasın sizi dedi ama aramadı henüz

Canım embriyo glue yapılmadı hiçte bilmiyorum ne demek olduğunu adet gününü bekliyoruz farklı bir yol gösterir belki güveniyordum çok bize ama Allah bilir işte nedeni nedir dedim hemşireye doktor arasın sizi dedi ama aramadı henüz
Allahım yardımcınız olsun şuan yaşadıklarınızı bi önceki ay yumurtam boş çıkınca anladım ağladım çok ama Allahım bir sonraki ay inşallah mucize yaratır kendinize dikkat edin

• Beğen
Reactions: FhD
Çok sagolun desteğiniz için. Bir kez daha deneyeceğim zaten yaş 39 :) sorunum yok diye artistlik yaptım normal olur diye tüp bebeği beklettim denedim o da olmadı kısmet değilm

Yaa hayalimden bile guzel cikti biloyor musunuz 242 geldi sonucum🥲🥲🥳🤲❣️
Ayy tebrik ederim çok sevindim🥰 kaçıncı günün değeri bu şimdi. Benim de 63 çıktı test sonucum

Kendime sevinirken sizin mesajınızı gördüm üzüldüm gerçekten😞 ilk denemenizmiş umarım ikincide güzel haberi alırız sizden de

Benimde teste 3 günüm kalmıştı lekelenme yaşadım doktorum coraspini bıraktırdı beta yı yarın istedi kesin tutmadı çok endişelendim

Teşekkür ederim ben de hiç ağlamadım sanırım şoka girdim. Eşim annemler telkin verdikçe gözüm doldu ama insan sanırım hissediyor ben galiba hissedememiştim aynı adet benzeri şeyler yaşadım lekelenme de olmadı kısmet

Teşekkür ederim ben de hiç ağlamadım sanırım şoka girdim. Eşim annemler telkin verdikçe gözüm doldu ama insan sanırım hissediyor ben galiba hissedememiştim aynı adet benzeri şeyler yaşadım lekelenme de olmadı kısmet
Ben bu defa hiç kimseye söylemedim o zaman birilerine birde açıklama yapmak beni yıprattı eşim ve ben biliyoruz size kaç embriyo transfer edildi

Umudum kalmadı yarın öğreneceğim artık. Senin adına çoook mutlu oldum beraber bekliyorduk test tarihini sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah ❤️❤️❤️
Aminn hepimizin icin bolca amin. Ama umudunu kaybetme bence bak benim de ne belirtim vardi düzgün ne başka bir şeyim 🫠❣️

Back
X