• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah pozitif yüksek değer çıkar canım benim Sevim hemşireye haber verdim bile😊
Bende mehtap hemşire ile konuştum hemen cok sevindi🥰🥰 pazar ya da pazartesi tekrar verin kese icin randevu oluşturalım degere göre dedii🥳 denk gelir miyiz kii kese randevusunda

Serum ne için acaba benim ilk denememde olmadı serum kullanmamistim
Ben ilk denememde de olmustum. Serum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus Dr um onermisti. Ilkinde bi fayda etmedi ama 2. Transferdede yaptirmak istedim ben ne olur ne olmaz tutunacagi varsa tutunuyor bence. Ama aklimda kalmasin diye yaptiriyorum.

Kızlar sizin Amh lar kaç
2,4 dü
Bende mehtap hemşire ile konuştum hemen cok sevindi🥰🥰 pazar ya da pazartesi tekrar verin kese icin randevu oluşturalım degere göre dedii🥳 denk gelir miyiz kii kese randevusunda
Canım özel mesaj atiliyorsa numaranı yaz istersen benim sevimde çok sevimdi aynisini söyledi 😍

Canım kasik ağrısı çektim çekiyorum hala ben onun dışında dişimi fırçalarken dış macunundan tiksiniyorum başka bişey olmadı arada sırtım belim sizladi
bende her regl öncesi 2-3 gün önceden kist ağrısı oluyordu regli olacağımı anlıyordum şimdi de aynı ağrı olunca 2-3 gündür yerleşme mi yoksa regl ağrısı mı ayırt edemedim.

bende her regl öncesi 2-3 gün önceden kist ağrısı oluyordu regli olacağımı anlıyordum şimdi de aynı ağrı olunca 2-3 gündür yerleşme mi yoksa regl ağrısı mı ayırt edemedim.
Bende tuvalete bile korkarak gidiyorum canım olcak diye çünkü 16 Ekim regl tarihim sonuç görsemde korkuyorum hala regl ağrısından biraz daha hafif canım benim

Geldi 3 e katlamış bebiş 🥹 ilk 63 tü şimdi 196 çıktı 🥳
Superrrr
Ben ilk denememde de olmustum. Serum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus Dr um onermisti. Ilkinde bi fayda etmedi ama 2. Transferdede yaptirmak istedim ben ne olur ne olmaz tutunacagi varsa tutunuyor bence. Ama aklimda kalmasin diye yaptiriyorum.
Hmmm benim de baksanıza belli bir şey yok vitamin desteği alacakmışım

Bende çikolata kisti ve miyomla tedavi gördüm aynı ağrıları bende yaşadım leke gelince de korktum adet olacağım diye testte pozitif çıktı ama yeniden leke geldi tekrar test vereceğim doktor olabilir dedi bu süreçte panik yapmamak sakin kalmak lazım düşünmeyin regl ağrısı diye ben düşündükçe tekrar geldi 🥹

Back
X