• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Transfer gunu bakilacaktir belki hatta hemşirenize bir sorun istwrsenjz asıl o gün önemli progestron değeri istenilen düzeyde değilse dozunu ayarlayabiliyorlar gibj

Bakmadılar Malesef progestana falan rahim kalinligina baktılar ilaçları yazdılar transfer için gün verdiler
Transfer gunu bakilacaktir belki icinjzj rahat tutun . İsterseniz bir hemşirenize sorabilirsiniz süreci. Asıl kritik olan transfer günü progesteron değeri . Sonuca göre transfer sonrasi dozu ayarlayabiliyorlar

Transfer gunu bakilacaktir belki icinjzj rahat tutun . İsterseniz bir hemşirenize sorabilirsiniz süreci. Asıl kritik olan transfer günü progesteron değeri . Sonuca göre transfer sonrasi dozu ayarlayabiliyorlar
Canım 9 ekimde transfer oldum zaten ben bakmadan progestana

Bugün idrarda negatifi görünce yaptım bi Türk kahvesi içtim transferden beri içmiyorum
Namazlarimi oturarak kılıyordum bugün normal kılmaya başladım abdest alırken ayaklarımı banyoda yıkıyordum lavaboya kaldırmamak için abdesti de normal aldım saldım yani anlayacağınız
İnşallah senin embriyo dana tutunmuş süpriz yapacak Allahın izniyle kalbini ferah tut ben 2 aydır tedavi görüyorum ilk ay yumurtam boş çıktı tekrar başladım

Bence işe gitmenizden dolayı kendinizi suçlamayın ben 10 gündür evde dinlendim yerden eğilip çorap bile almadım o derece dikkat ettim ve yine de olumsuz olduğunu öğrendim.Bu süreçte en kolay kendimizi ya da doktoru suçlamak gibi geliyor ama nasipten öte yol yok. İnşallah sonraki ay sağlıklı bebeklere hamile kalırız.

Ben sabahtan beri kendime gelemedim ağlıyorum, yataktan çıkmıyorum doktorum senden çok ümitliydim dedi hatta pozitif olunca doktor video çekiyor haberi verirken beni yarın video çekmek için aradı ben de hocam ben dayanamadım test yaptım negatif diyince o da çok şaşırdı, tevekkülden vazgeçmeyelim toparlanalım inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bebişlerimize hamile kalırız.

Benim hesap olmuş seninki :( kaçıncı denemeydi ben de iş yerindeyken öğrendim ağlayamadım sanki dondum kaldım sonra akşam eşim sarıldı falan koptu film ben de hala daha ona bakarak ağlayasım geliyor o da ben üzülmeyeyim diye telkin ediyor ama biliyorum o da çok üzüldü

Bence işe gitmenizden dolayı kendinizi suçlamayın ben 10 gündür evde dinlendim yerden eğilip çorap bile almadım o derece dikkat ettim ve yine de olumsuz olduğunu öğrendim.Bu süreçte en kolay kendimizi ya da doktoru suçlamak gibi geliyor ama nasipten öte yol yok. İnşallah sonraki ay sağlıklı bebeklere hamile kalırız.

Ne bileyim aramadı bir de ilgi bekledim ben iki kere yazdım da aradılar hatta aramazsa diye başka birine gitmek için görüşme bile yaptım
Biraz yaklaşımda rahatsız etti ya da ben hassasım çok malum adet olamadım henüz

İnşallah senin embriyo dana tutunmuş süpriz yapacak Allahın izniyle kalbini ferah tut ben 2 aydır tedavi görüyorum ilk ay yumurtam boş çıktı tekrar başladım
İnşallah canım Rabbim Sanada güzel haberler almayı nasip etsin çok zor bi süreç ya maddi manevi 😢 benimde bu 4. Tedavi artık inşallah son olur güzel haber alırım

Benim hesap olmuş seninki :( kaçıncı denemeydi ben de iş yerindeyken öğrendim ağlayamadım sanki dondum kaldım sonra akşam eşim sarıldı falan koptu film ben de hala daha ona bakarak ağlayasım geliyor o da ben üzülmeyeyim diye telkin ediyor ama biliyorum o da çok üzüldü
İlk denememdi benim

Zoi max verdi bir de bana önceden Omegapa vermişti onu zaten kullanıyorum bayadır
Bazen çok sinirleniyorum bazen ağlamak geliyor her şeyi suçluyorum suan
Ben de öyle olmuştum. Çok normal. O negatif I görünce biri sanki eline kalbimi alıp böyle sıkıyordu. Acı, üzüntü, çaresizlik, öfke, hepsi birarada 😔
En kısa sürede inşallah evladına kavuşursun 🤲

Ben de öyle olmuştum. Çok normal. O negatif I görünce biri sanki eline kalbimi alıp böyle sıkıyordu. Acı, üzüntü, çaresizlik, öfke, hepsi birarada 😔
En kısa sürede inşallah evladına kavuşursun 🤲
Amin hepimizin kolaylıkla olur inş hepimiz çok kıymetliyiz çok büyük emek harcıyoruz kadın olmak gerçekten zor

Back
X