- 25 Eylül 2025
- 294
- 75
- 13
- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.981
Canım Salı günü kan günün bence bekle istersen bende evde idrar testleri yapıyorum dayanamayıp ama negatif kan için bekliyorum benimde Ptesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Salı günü kan günün bence bekle istersen bende evde idrar testleri yapıyorum dayanamayıp ama negatif kan için bekliyorum benimde Ptesi
Test için erken değil mi
İstiyorsan yine yap ama sen bilirsin az çıksa da üzülme yavaş ilerliyor bazenTest için erken değil mi
Ay yok beklerim ben cesaret edemem test yaptırayım diyen arkadaş için söyledimİstiyorsan yine yap ama sen bilirsin az çıksa da üzülme yavaş ilerliyor bazen
Beni cumartesi çağırdılar çok erken değil mi 10 ekim transferi için28 Ekim Salı günü Allahın izniyle![]()
İnşallah pozitifi de eklerizTeşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim inşallah pozitif olarak sende aramıza katılırsınEmeğine sağlık canım![]()
Canım hayırlı olsun Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Çok amin canımTeşekkür ederim inşallah pozitif olarak sende aramıza katılırsın![]()
Evet ben de 19'unda oldum 3.gün azalmaya başlar benim de ama bu kez daha fazla kan geldi öncekilere göre.Doktora sordum normal dedi.Dün muayeneyi zor oldum
15 inde olacaktım 19 unda oldum doktor adet 7/10 gün içinde gelir dedi ama Allah tan çabuk geldi spor yaptım belki onun etkisi olabilirNormal regl döneminde mi oldun
Ben de şimdi 1 ay dinlenicem sonraki adette gel dediBende başlayacam ama negatiften sonra doktorum dedi 1 hafta sonra sizi arayacam dedi hemen başlayabiliyorlar mı
Biraz erkenmiş. 5 hafta 2 günlük müsün? Beni 5 hafta 6 günlük iken çağırmış oluyorlar. Aslında senin için de erken olmuyor. Kese 5/6 haftalarda görülebiliyormuş.Beni cumartesi çağırdılar çok erken değil mi 10 ekim transferi için
İnşallah bu denemende hemen pozitif haberi alırsın hepimize dua ediyorumBen de şimdi 1 ay dinlenicem sonraki adette gel dedi
Bugün T + 13. günüm Beta 1939 çıktı vajinal kontrol yapılacakmış kese görünür heraldeBiraz erkenmiş. 5 hafta 2 günlük müsün? Beni 5 hafta 6 günlük iken çağırmış oluyorlar. Aslında senin için de erken olmuyor. Kese 5/6 haftalarda görülebiliyormuş.![]()
Aminnn inş canım benim ben de dua ediyorum valla Allah emek veren herkesin yanında olsun…Tez vakitte güzel haberler alalımİnşallah bu denemende hemen pozitif haberi alırsın hepimize dua ediyorum
İnşallah bu sefer olacak dualarımız seninle canımAminnn inş canım benim ben de dua ediyorum valla Allah emek veren herkesin yanında olsun…Tez vakitte güzel haberler alalım
MaşallahBugün T + 13. günüm Beta 1939 çıktı vajinal kontrol yapılacakmış kese görünür heralde![]()
İnşallah bizde K Kittylovers gibi miniklerimizin görüntülerini alır gelirizMaşallahgüzel haberlerini bekliyoruz. Ben son adet tarihime göre hesaplıyorum. Son adet tarihi sıfırıncı gün baz alınıyor diye. Bu durumda 5 hafta 6 günlük iken gitmiş olacağım. Bana karından ultrason ile bakılacak dediler. Bazı doktorlar vajinalden bakıyorlar. Sağlıkla olsun herşey
![]()
Mrb beni de ekler misiniz 16 Ekim taze transfer oldum 2 adet 3. Gün embriyosu