• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Demi %74 yapıyor hesabıma göre de en baştaki kadar yükselmeyince endişe ettim. Doktorum 590 dan sonra vermene gerek yok artık demişti ben kurtlu duramadım 😅 ona da korktum işte
Sağlık şekilde ilerler kucağına alırsın inşallah 🤲 Bende yarın vereceğim 2. Testi heyecanlıyım ve stresliyim ☺️

Benimki kalp atışından sonra takip yapmıyormuş kalp atışına da tüp bebek doktoruna gitmemeye karar verdim ama doktor da bulamıyorum ilaçlarıma nasıl devam edeceğime kim karar verecek
Benim doktorum özel hastanede sürekli ona gidiyorum tüp bebek merkeziyle anlaşması olduğu için sorun yaşamadım.

Benimki kalp atışından sonra takip yapmıyormuş kalp atışına da tüp bebek doktoruna gitmemeye karar verdim ama doktor da bulamıyorum ilaçlarıma nasıl devam edeceğime kim karar verecek
Benimde bitmeyen bir vajinal enfeksiyonum var regl den önce ve sonra mutlaka yeşil akıntım olur. Bir günlük ped doldurmaz bile Biraz fazla su içerim tuvaletten çıkmam az içerim olmuyor ilac içiyorum doktor geçti diyor ama yine oluyor iç çamaşırlarımı ütülerim. Doktor şimdi Largopen 1g tablet yazdı onu kullanacağım. İnşallah bebeğime zarar vermez.

Back
X