Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Arkadaşlar T+6 bugün goguslerkm de sabahleyşn dolgunkuk akşamleyin normale dönüyor ıkı gündür böyle bır durum yaşayan var mı

Kızlar transfer olup pozitifi görenler öncelikle hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah ♥️ transfer döneminde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu daha doğrusu hareket olarak nasıldınız ev içinde iş yapma olarak

Kızlar transfer olup pozitifi görenler öncelikle hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah ♥️ transfer döneminde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu daha doğrusu hareket olarak nasıldınız ev içinde iş yapma olarak
Ben hiçbir iş yapmadım yemeğimi bile yatakta yedim. Bazı günler dışarda yarım saat yürüdüm ama o bile yoruyordu beni.

Çok şükür pozitif doktorum normal hayatına devam et dedi transferden çıktık eşimle yemek yedik dışarda. eve gelip biraz dinlendim ama normal kalkıp yemeğimi yedim evde gezindim öbür gün normla ise döndüm 🙃

Kızlar çok stresliyim bilenlerden yardım rica ediyorum. 5. Gun tek embriyo transferi oldum transferden 10 gun sonra beta hcg 303 cikti 13. Gun yine test yaptırdım 923 cikti.
Ikiz olabilir mi .

Kızlar çok stresliyim bilenlerden yardım rica ediyorum. 5. Gun tek embriyo transferi oldum transferden 10 gun sonra beta hcg 303 cikti 13. Gun yine test yaptırdım 923 cikti.
Ikiz olabilir mi .
Çok iyi tutunmuş embriyo da olabilir. Beta ile çok bağlantılı değil, kese de belli olacaktır. Rabbim gönlünüzden geçeni hayırla ömrünüze versin.

Çok iyi tutunmuş embriyo da olabilir. Beta ile çok bağlantılı değil, kese de belli olacaktır. Rabbim gönlünüzden geçeni hayırla ömrünüze versin.
Cok tesekkur ederim biraz rahatladim mesajinizla stres olup embriyoyuda kotu etkileyecektim. Kese 3 kasım insallah tektir

Transfer günü ve sonraki 2 gün hep istirahat halindeyim. Yemeğimi ısıtıp tabağa koydum, tuvalete gittim ve ev içinde azar azar yürüdüm o kadar. Sonrasında da yavaş çekim hareketlere yemek yapmaya başladım. Çok ayakta kalmadım, uzun süre yürümeyi. Eşya hiç taşımadım. 5 gün eğilmedik bile. 5.gün itibariyle çömeldim

Back
X