bende iyiyim ne olsun işte kasık ağrım çok fazla değilde midem bulanıyo bazen bi tuhaf oluyorum tansiyonum düşüyo sanki karnım belim ağrıyo arada o kadar dün baktı doktor yumurtalar küçük küçüktü sayısı fazlaydı maaşallahiyiyim canım napıyım
yarın misafirim var teyzemler geliyor
sen nasılsın kasıkların ağrıyordur şimdi
herkesin kandili mübarek olsun
bugün yaptıgımız dualar kabul ve makbul olsun
bende iyiyim ne olsun işte kasık ağrım çok fazla değilde midem bulanıyo bazen bi tuhaf oluyorum tansiyonum düşüyo sanki karnım belim ağrıyo arada o kadar dün baktı doktor yumurtalar küçük küçüktü sayısı fazlaydı maaşallah
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin:Saruboceq:
nasılsın esintealeyküm selam vereliniortak
AMİN emine nasılsınbende iyiyim ne olsun işte kasık ağrım çok fazla değilde midem bulanıyo bazen bi tuhaf oluyorum tansiyonum düşüyo sanki karnım belim ağrıyo arada o kadar dün baktı doktor yumurtalar küçük küçüktü sayısı fazlaydı maaşallah
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin:Saruboceq:
kızlar dün benden kan aldılar e2 değerine bakılacakmış sizinde bakılmışmıydı
emine dikkat kendine eve gittğinde uzan dinle ayaklarının altına hafif yüksek yastık koy sayının fazla olması cok iyi küçük olması sorun değil okadar
kızlar dün benden kan aldılar e2 değerine bakılacakmış sizinde bakılmışmıydı
esinte emineye daha aşılama yapılmadıki yastık koysun daha büyümedeler
emine dikkat kendine eve gittğinde uzan dinle ayaklarının altına hafif yüksek yastık koy sayının fazla olması cok iyi küçük olması sorun değil okadar
aleykümselamselam herkezin kandili mübarek olsun bugün niyetliyim hepiniz için dua edicem
iyi olaya calışıyom aleyna bu gün böbreğim ağrıyo oda normalmış
hoşbuldum zeynep nasılsınhg aleyna
e2 değerime benimde bakıldı merak etme
canım bazen hamile kalma olasılığı fazla oluyo hiç belli olmaz bizim burada komşu aşılama tedavisinde aşılama daha yapılmadan hamile kaldı doktorda sonra fark etti yumurta oluşuyo ya ondan yüksek
canım bazen hamile kalma olasılığı fazla oluyo hiç belli olmaz bizim burada komşu aşılama tedavisinde aşılama daha yapılmadan hamile kaldı doktorda sonra fark etti yumurta oluşuyo ya ondan yüksek
eve gidince yatıcak vakit mi oluyo sanki dün adetimin 7.günüydü küçük olması bencede normal böyle yan yana sıraya girmiş gibi duruyodu yumoşlarım içlerinden biri veya ikisi bebişim olur inşallah:Saruboceq:günde 75 doz devam edicem önümüzdeki hafta içi belli olacak herşey hayırlısıyla.
kızlar dün nette baya arşatırdım ben bi ara 2gün kabızlık çektim ve zorlanma oldu tabi ve makatta çatlama oldu ondan sonra her tuvalate çıkmamda kanama ve felaket yanma oldu dün nette sıcak suya oturma yazıyodu yaptım bide bepanten krem yazıyodu onuda sürdüm bide dün kendime kayısıdan kompostu yaptım şükür sabah kanama olmadı çünkü geçmezse ameliyata kadar yolu varmış
nasıl yani ya hele bi açsana şu konuyu aşılama yapılmadan nasıl hamile kaldı kız nasıl anlamış doktor.ama benimkiler daha ufaktı dün baktı bu şekilde hamile kalınır mı ki.
aleykümselam
kız sen öbür topikte soru sordun gittin bende anlamadım
senden vajinadan kan gelmemişmiydi dedin gittin
evet vajinadan gelmişti ne için sordun onu anlayamadım
hamilelikte böbrek agrıyomu onu bilmiyodum gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?