Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim canım napıyım
yarın misafirim var teyzemler geliyor
sen nasılsın kasıkların ağrıyordur şimdi
bende iyiyim ne olsun işte kasık ağrım çok fazla değilde midem bulanıyo bazen bi tuhaf oluyorum tansiyonum düşüyo sanki karnım belim ağrıyo arada o kadar dün baktı doktor yumurtalar küçük küçüktü sayısı fazlaydı maaşallah
herkesin kandili mübarek olsun

bugün yaptıgımız dualar kabul ve makbul olsun

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin:Saruboceq:

kızlar dün benden kan aldılar e2 değerine bakılacakmış sizinde bakılmışmıydı

emine dikkat kendine eve gittğinde uzan dinle ayaklarının altına hafif yüksek yastık koy sayının fazla olması cok iyi küçük olması sorun değil okadar

aleyküm selam vereliniortak
nasılsın esinte
AMİN emine nasılsın
kızlar dün benden kan aldılar e2 değerine bakılacakmış sizinde bakılmışmıydı

benim baktılar adetin 3. günü

esinte emineye daha aşılama yapılmadıki yastık koysun daha büyümedeler

canım bazen hamile kalma olasılığı fazla oluyo hiç belli olmaz bizim burada komşu aşılama tedavisinde aşılama daha yapılmadan hamile kaldı doktorda sonra fark etti yumurta oluşuyo ya ondan yüksek

emine dikkat kendine eve gittğinde uzan dinle ayaklarının altına hafif yüksek yastık koy sayının fazla olması cok iyi küçük olması sorun değil okadar

eve gidince yatıcak vakit mi oluyo sanki dün adetimin 7.günüydü küçük olması bencede normal böyle yan yana sıraya girmiş gibi duruyodu yumoşlarım içlerinden biri veya ikisi bebişim olur inşallah:Saruboceq:günde 75 doz devam edicem önümüzdeki hafta içi belli olacak herşey hayırlısıyla.

selam herkezin kandili mübarek olsun bugün niyetliyim hepiniz için dua edicem
aleykümselam

kız sen öbür topikte soru sordun gittin bende anlamadım

senden vajinadan kan gelmemişmiydi dedin gittin

evet vajinadan gelmişti ne için sordun onu anlayamadım
iyi olaya calışıyom aleyna bu gün böbreğim ağrıyo oda normalmış

hamilelikte böbrek agrıyomu onu bilmiyodum gecmiş olsun

kızlar dün nette baya arşatırdım ben bi ara 2gün kabızlık çektim ve zorlanma oldu tabi ve makatta çatlama oldu ondan sonra her tuvalate çıkmamda kanama ve felaket yanma oldu dün nette sıcak suya oturma yazıyodu yaptım bide bepanten krem yazıyodu onuda sürdüm bide dün kendime kayısıdan kompostu yaptım şükür sabah kanama olmadı çünkü geçmezse ameliyata kadar yolu varmış

hg aleyna
e2 değerime benimde bakıldı merak etme
hoşbuldum zeynep nasılsın
canım bazen hamile kalma olasılığı fazla oluyo hiç belli olmaz bizim burada komşu aşılama tedavisinde aşılama daha yapılmadan hamile kaldı doktorda sonra fark etti yumurta oluşuyo ya ondan yüksek

bak onu bilmiyodum olabilir aslında

nasıl yani ya hele bi açsana şu konuyu aşılama yapılmadan nasıl hamile kaldı kız nasıl anlamış doktor.ama benimkiler daha ufaktı dün baktı bu şekilde hamile kalınır mı ki.

ya böle beş dk bile olsa dinle benim görümceminde 2 tane yumurtası olmuştu küçüktü onlarla hamile kaldı doktor demiş cok olması daha iyi emine keşke incirde kaynatıpiçseydin faydasını görenler cok

gecmiş olsun devam ederse dr git tehlıukeli olabilir utanıp dr ihmal etme sakın

nasıl yani ya hele bi açsana şu konuyu aşılama yapılmadan nasıl hamile kaldı kız nasıl anlamış doktor.ama benimkiler daha ufaktı dün baktı bu şekilde hamile kalınır mı ki.

emine hani tedavi sıarasında yumurta oluşturuluyo ya kalma şansı yüksek oluyomuş kaç kişi kaldı öle ilişkiye girin ihmal etmeyin aşılama olcam die yapmamazlık yapmayın

canım aleynam benden makttan kan gelmişti o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…