gecmiş olsun devam ederse dr git tehlıukeli olabilir utanıp dr ihmal etme sakın
buguull gecmiş olsun doktora git ihmal etme
canım aleynam benden makttan kan gelmişti o yüzden sordum
ama aşılamaya 3 gün kala perhiz veriyolar
demekki onlar uymamış kurala
ne utanması canım ya ben korkudan gidemem arkadan muane ay düşünmesi bile korkunç
canım bana vermediler bende aşılama bi kez oldum 3 gün pehiz deil hareketli sperm olması önemli bide eminenin eşinde sorun yok sperm sorunu olanlar yapıyo bildiğim kadarıylan
canım yokya bugün kanama olmadı şükür akşam gine sıcak suya oturma ve krem sürcem
hım evet benim eşimde vardı demek ondan verdiler
peki senin eşinde sorun yokmuydu siz neden yaptırdınız aşılama
canım bana vermediler bende aşılama bi kez oldum 3 gün pehiz deil hareketli sperm olması önemli bide eminenin eşinde sorun yok sperm sorunu olanlar yapıyo bildiğim kadarıylan
canım nette doktor sitelerinde kabızlıkolmazsa yüzde elli geçerdiyoinşallah faydasını görürsün canım ama ihmal etme o yaptıkların sadece durdurur gecirmez gitbence canım
aşkosun ne korkucan vajinadan muayne oldun buda onun gibidir herhalde
ama sen bilirsin tabi karar senin
eşimde sorun yok ama genelde sperm alacakları zaman 3 gün perhiz veriyolar esinte siz 3 gün önce bozdunuz mu kuralı bana şimdilik böyle bişey söylenmedi kız bendemi öyle yapsam yumurta çatladığında içerde sperm bulunmuş oluyo ya mantıklı aslında :jeyyar:
kolay gelsinbenim biraz işim çıktı birazdan gelirim
güle gülekızlar ben cıkıyom sağlık ocağına gitmem lazım tekrardan kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edelim
canım nette doktor sitelerinde kabızlıkolmazsa yüzde elli geçerdiyo
canım ya siz bilmiyomusunuz arkadaşınız tavuk yürekli ben vajişnadan muane olurkenbile kusuyom ay çok korkagım canlarım çok
kolay gelsin
güle güle
kız korkma ne var dogum nasıl yapcen o zamn
emine maşşallah baya yumurtan var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?