Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama aşılamaya 3 gün kala perhiz veriyolar

demekki onlar uymamış kurala

canım bana vermediler bende aşılama bi kez oldum 3 gün pehiz deil hareketli sperm olması önemli bide eminenin eşinde sorun yok sperm sorunu olanlar yapıyo bildiğim kadarıylan

canım bana vermediler bende aşılama bi kez oldum 3 gün pehiz deil hareketli sperm olması önemli bide eminenin eşinde sorun yok sperm sorunu olanlar yapıyo bildiğim kadarıylan

hım evet benim eşimde vardı demek ondan verdiler

peki senin eşinde sorun yokmuydu siz neden yaptırdınız aşılama

eşimde sorun yok ama genelde sperm alacakları zaman 3 gün perhiz veriyolar esinte siz 3 gün önce bozdunuz mu kuralı bana şimdilik böyle bişey söylenmedi kız bendemi öyle yapsam yumurta çatladığında içerde sperm bulunmuş oluyo ya mantıklı aslında :jeyyar:

kızlar ben cıkıyom sağlık ocağına gitmem lazım tekrardan kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edelim

inşallah faydasını görürsün canım ama ihmal etme o yaptıkların sadece durdurur gecirmez gitbence canım
canım nette doktor sitelerinde kabızlıkolmazsa yüzde elli geçerdiyo
aşkosun ne korkucan vajinadan muayne oldun buda onun gibidir herhalde
ama sen bilirsin tabi karar senin

canım ya siz bilmiyomusunuz arkadaşınız tavuk yürekli ben vajişnadan muane olurkenbile kusuyom ay çok korkagım canlarım çok

emine sen yine doktorunu dinle ama 3 gün varsa yapma eyer aşılamana varsa yap bence evet daha mantıklı aşılama sonrasıda öneriliyo

benim biraz işim çıktı birazdan gelirim
kolay gelsin
kızlar ben cıkıyom sağlık ocağına gitmem lazım tekrardan kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edelim
güle güle
canım nette doktor sitelerinde kabızlıkolmazsa yüzde elli geçerdiyo

canım ya siz bilmiyomusunuz arkadaşınız tavuk yürekli ben vajişnadan muane olurkenbile kusuyom ay çok korkagım canlarım çok

kız korkma ne var dogum nasıl yapcen o zamn

kolay gelsin

güle güle

kız korkma ne var dogum nasıl yapcen o zamn

canım zaten normal dogum zaten allaha büyük konuşmıyayım yapamam sezeryan ya ben böyleyim eşimde çok kızıyo çok ne korkucak diye evde akşamları yalnız bile kalmamam canım küçüklükten kalma bişey bende piskolojik yani

emine maşşallah baya yumurtan var canım

kaç tane olduğunu söylemedi doktor ben baktım baya vardı Allahıma hamd olsun:Saruboceq:sonucuda güzel olur inşallah en güzeli bütün bu süreçleri sizinle burda paylaşmak konuşmak sizlerden destek almak canlarım benimŞenizsen nasıl oldun canım baya zorladı bu kabızlık seni git muayene ol canım ne var bunda sağlığın daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…