kaç tane olduğunu söylemedi doktor ben baktım baya vardı Allahıma hamd olsun:Saruboceq:sonucuda güzel olur inşallah en güzeli bütün bu süreçleri sizinle burda paylaşmak konuşmak sizlerden destek almak canlarım benimŞenizsen nasıl oldun canım baya zorladı bu kabızlık seni git muayene ol canım ne var bunda sağlığın daha önemli.
canım zaten normal dogum zaten allaha büyük konuşmıyayım yapamam sezeryan ya ben böyleyim eşimde çok kızıyo çok ne korkucak diye evde akşamları yalnız bile kalmamam canım küçüklükten kalma bişey bende piskolojik yani
beyzoş sen niye konuşmuyon canım
geldim kıslar
emine sen yine doktorunu dinle ama 3 gün varsa yapma eyer aşılamana varsa yap bence evet daha mantıklı aşılama sonrasıda öneriliyo
canım ya çok korkarım ben ama dedim ya bugün şükür kanama olmadı bin şükür acımada olmadı işte katı hiç yemiyom kayısı kompostu yaptım oda baya işe yaradı akşam gine içççem bol bol ay rabbim rahatsız olmak ne zor sende inşllah hayırlı sonuçlar alır bize morel olursun
hg canım başladınmı lucrine maşallah herkez bu mübarek günlerde tedavide inşallah hakıkımızda hayırlısı olur
bugul sen bide perhiz yaptın belki onunda etkisi olabilir aklıma geldi birden
hoşgeldin zeynep
emine aşılamadan sonra rapor almıycnmı cnım 3 gun alda yat dinlen
bende senin gibiydim akşamları tek evde kalamıyodum
ilk gittiyim bu kadın dogum dr alttan muayne edicem dediyinde ellerim titremişti
ama insan zamnla herşeye alışıyo
hayırdır zeynep ne oldu
hg kıslar bu mübarek günde benim gibi günahkar birininde duasını kabul eder inşaallahmafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenzeynep bu ne biçim laf böyle:mymeka:ne yaptında günahkarsın Rabbim herkesin duasını kabul eder hem bidaha duymucam böyle bişey senden
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?