Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok hayatım valla yazıyom ben aşkolsun olurmu öyle şey aramızda yok hepimiz biriz bunu unutma öperim kocaman
bugul zaten ben onun için cıkmadım uykum var demiştim ya

bide 3nüzün profiline baktım özel mesaj ayarlarında yazıyodu

benimde uykum vardı cıktım
ben deldim şimdi dahada iyiyim inşaallah
aleyna alınma kıslara soru sordum sadece o kadar lütfen aramızda dargınlık olmasın artık

neden dargınlık olsun ki bu kadar basit bişey için

zeynep olabilir bugulu ,emineyi kendine daha yakın hissedip özelden konuşabilirsin

olabilir yani

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu gün cuma cumanız mübarek olsun dün camiye gittim namaz kıldım bol bol dua ettim hepinizin adını saydım rabbim bu günlerin yüzüsuyu hürmetine dualarınızı dileklerini kabul eylesin inşallah bidahiki kandilde hepiniz bebişinizin haberini alırsınız

sağol canım amiiiinnnn inşallah:Saruboceq:Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin.

kızlar nasılsınız ben geldim laparoskopi oldum sag tüp bagırsaga yapışmış dr açmamış açsamda verimli çalışamaz diye
birde histereskopi yaptı rahimde küçük et parçası varmış onu temizledi sebebim o olabilirmiş çünkü
artık hamişlige daha yakınım Rabbimin izniyle bikaç ay dinleneyim dedim
eger olmazsa aşılama deniycez
inşallah hep beraber hamiş kalırız emine zeynep tedavide zaten sizlerden umutluyum canlarım
aleynaya bugula ah kalbime hatırlayamadıgım varsa ne olur gücenmesin Allahım hepimizin yüzünü güldürsün üç ayların kandillerin hürmetine

selam canım hoşgeldin

cok gecmiş olsun baya bişeyler atlatmışsın

ıNŞALLAH en kısa zamnda hamile haberini alırız ıNŞALLAH

selam canım hoşgeldin

cok gecmiş olsun baya bişeyler atlatmışsın

İNŞALLAH en kısa zamnda hamile haberini alırız İNŞALLAH

öyle oldu canım ya baya zor geçti bide farklı yerde yapılınca git gel yıprandım annem vardı kaç gündür bana baktı bugün gitti hafta sonu eşim var o ilgilencek

özlem kolay gectimi ameliyatın

demekki rahim filmindeherşey belli olmuyomuş

şimdi bende acaba diyorum bende de mi var öyle bişe

siz nasılsınız geçmiş okuyamadım gelişme falan varmı esinte gelmiş onu gördüm

senin ilkinde herşey temiz cıktı

sonradan ikincide bu sorun cıktı dimi

peki hiç dr sırdunmu sonradan böyle bişe olabilirmi diye sebebi neymiş acaba

gecmişte bişe yok esinte hamile onuda biliyosun zaten 3 aya yaklaşmış hamileliyi

emine ile zeynep iyne vuruluyo

bugul da tatile gidip sonra tedaviye başlıycakmış

bende limdilik duruyorum ramazandan sonra ıNŞALLAH

özlem kolay gectimi ameliyatın

demekki rahim filmindeherşey belli olmuyomuş

şimdi bende acaba diyorum bende de mi var öyle bişe

ameliyat kolaydıda biraz agrı acı oldu ona da zaten hemşireler sürekli serum igne derken rahatlattılar benim migdem hassas o yüzden yeyip içemedim bulantı çok yaşadım
canım filimde yada muayenede görülmeyen şeyler bende ki et parçası dr. dedi kist agrı yapar belirti gösterir biliriz ama et parçasını anlamayız diye

hadi bakalım aleynam iyice araştırın canım sorun varsa aşılama tüp falan tutmaya bilirmiş ma gerçi şimdi sizde sayı sorunu belli ona baglıyorsunuz inşallah da tek odur sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…