Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öle deme bence cok önemli bu zamanda anne olaçağız daha bilinçli olmamız lazım

sanki okumayla bilinçli olunuyo
matamatik türkçe öğrenerekmi bilinçli olunuyor yoksa çocuğuna ahlak dersi vererekmi bilinçli bir anne olunur

kızlar size iyi sohbetler kardeşim laptopunu işe götürüyo hepinizi öptüm kendinize iyi bakın

sanki okumayla bilinçli olunuyo
matamatik türkçe öğrenerekmi bilinçli olunuyor yoksa çocuğuna ahlak dersi vererekmi bilinçli bir anne olunur

zeynep bu düşünce benim oda senin düşünce bu arada sadece matametik türkçeylen bitmiyo fen ahlak sosyal edebiyat hı bide insan oğlunun hayatı matamatik sorular ve cevablardır

Son düzenleme:
zeynep bu düşünce benim oda senin düşünce bu arada sadece matametik türkçeylen bitmiyo fen ahlak sosyal edebiyat hı bide insan oğlunun hayatı matamatik sorular ve cevablardır

tartışmayalım senin hayat anlayışın farklı benimki çok çok farklı
insan oğlunun hayatı matamatik soru ve cevapmıdır gülüyorum
insan oğlunun hayatı ahlak ve dindir gerisi boş mükemmel matamatikçi olsun ahlaka önem vermesin yada edebiyatçı olsun boş boş boş

dün gittim canım bugünde gidicem yarın aşılama yapılacak galiba dua et bana

ay inşallah hadi hayırlısı rabbim bu ayların yüzüsuyu hürmetine eminemi bi evlatla müjdelendir dualarım hep seninle emine valla bi heycanlandım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: emine aşılamaya gitmeden önce meryem süresini oku bide ayetel kürsüyü

emoşum yarın ha aşılaman inşaallah hayırlısı olur
bebişin seninle olur hiç bırakmaz annesini
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

bu duayı oku

sağol canım inşallah:Saruboceq:esinte bir yumurtam gelişti sadece bugün çatlatma iğnesi yapılacak yarında aşılama meryem süresini okuyorum ayın 17 sinden beri 41 güne tamamlıycam inş. yarın izin alıcam ardındanda rapor haftaya perşembeye kadar yokum yani:çok üzgünüm:

canım boşver sen iyi olda meleğin seninle olsunda bol bol dinlen ayağının altına yastık koy sürekli aklım hep sende olcak ikimizde sana bol bol dua etceğiz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olsun eminem sağlık olsun biz sonucu pozitif alalımda gerisi boş burdaki herkeste öle yapmıyormu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…