zeynom aynen ya burasıda cok sıcak neyse carşambaya yağmur gelio biraz serinleriz artık cumartesi sınavlarım var ve ben hiçç calışmadım ne yapcam bilmiom artık sallıyacam soruları
ne sınavı
acıköğretim ben okulumu yarıda bıraktım çok pişman oldum devam ediyom şimdi keşke ailemi dinleseydim devam etseydim şimdi ünüversiteyi bitirmiştim of of mafoldumben
aman üzüldüğün şeye bak
ben bi kahvaltı yapıyım
günaydın kızlar
öle deme bence cok önemli bu zamanda anne olaçağız daha bilinçli olmamız lazım
sanki okumayla bilinçli olunuyo
matamatik türkçe öğrenerekmi bilinçli olunuyor yoksa çocuğuna ahlak dersi vererekmi bilinçli bir anne olunur
günaydın emine nasılsın doktora gittinmi
zeynep bu düşünce benim oda senin düşünce bu arada sadece matametik türkçeylen bitmiyo fen ahlak sosyal edebiyat hı bide insan oğlunun hayatı matamatik sorular ve cevablardır
zeyno bekle canım az işim var halledeyim geliyorum
dün gittim canım bugünde gidicem yarın aşılama yapılacak galiba dua et bana
hıh geldim
ay inşallah hadi hayırlısı rabbim bu ayların yüzüsuyu hürmetine eminemi bi evlatla müjdelendir dualarım hep seninle emine valla bi heycanlandım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: emine aşılamaya gitmeden önce meryem süresini oku bide ayetel kürsüyü
sağol canım inşallah:Saruboceq:esinte bir yumurtam gelişti sadece bugün çatlatma iğnesi yapılacak yarında aşılama meryem süresini okuyorum ayın 17 sinden beri 41 güne tamamlıycam inş. yarın izin alıcam ardındanda rapor haftaya perşembeye kadar yokum yani:çok üzgünüm:
sağol canım inşallah:Saruboceq:esinte bir yumurtam gelişti sadece bugün çatlatma iğnesi yapılacak yarında aşılama meryem süresini okuyorum ayın 17 sinden beri 41 güne tamamlıycam inş. yarın izin alıcam ardındanda rapor haftaya perşembeye kadar yokum yani:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?