Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sağolun kızlar mafoldumbenmafoldumbeniçim bir tuhaf oldu çok duygulandım desteğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınızopuyorumnanaktan

çok sağolun kızlar mafoldumbenmafoldumbeniçim bir tuhaf oldu çok duygulandım desteğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınızopuyorumnanaktan

sende iyiki varsın canım tabi destek olcağız ben inanıyomki birbirmize ettiğimz dualar hep bizimle olcak allah büyük sen güçlü bir kadınsın

...................... UMUDUMUZ ALLAH BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..................

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
esinte.......................doğaldan geldi miniği...................................... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

beyzanur55....................?????..................?????..........................olacak inşaalllah :Saruboceq:

emineu......................1. aşılama.......................yarın aşılama:Saruboceq:

zeynep4....................2.tüp bebek........................................................bu sefer olacak inşaallah

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????

Ah_kalBiM..................tüp bebek.......................??????.........................15 temmuz :Saruboceq:

emoşum konuşsana niye sustun
bugün işlerinmi çok
bende ev işi yapcam halim yokakannehir

şu aşağıdaki 3. kişi misafir kimse çok merak ediyorum eminem sürekli takipte

geldim zeyno işimde çok bugün izine ayrılıcamya işlerim toparlayıp arkadaşa devredicem yapılacak işlerimi ayarlıyorum falan filan işte-tatlicadiarzu-

geldim zeyno işimde çok bugün izine ayrılıcamya işlerim toparlayıp arkadaşa devredicem yapılacak işlerimi ayarlıyorum falan filan işte-tatlicadiarzu-

iyi hadi sen işine bak bende ev işi yapıyım iyimi öğleden sonra görüşürüz

canım eminem ben iyiyim şükür sende hayırlı bi şekilde git ve bize hayırlı haberler ver inşallaha inan dualarımda olcaksın canım arkadaşım

zeynep hanım siz nasılsısınız bakalım ev işimi yapıcan oh ben dün yaptım çok rahatım şimdi bi toplu ütüm var onu halletcem yarın falan

canım eminem ben iyiyim şükür sende hayırlı bi şekilde git ve bize hayırlı haberler ver inşallaha inan dualarımda olcaksın canım arkadaşım

çok sağol bitanem inşallah hayırlı haberler veririm size ben kaçtım öpüldünüz byee.

zeynep hanım siz nasılsısınız bakalım ev işimi yapıcan oh ben dün yaptım çok rahatım şimdi bi toplu ütüm var onu halletcem yarın falan

işim çok yoktu evi bi süpürdüm toz aldım şimdi banyoya giricem fena terledim
birazdan gelirim

kızlar dün ah kalbim le konuştuk (isimleride bilmeyince komik oluyo ya böyle)çok heyecanlı kız perşembe günü sonuç alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…