Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yakaladım sizi slm kızlar hayırlı gecekler elifiyaren sana msj attım cnm

şimdi gördüm cevap yazdım canım

nelr yapıyonuz kızlar uyku tutmadı demi ah ahhh inş bu bekleyiş güzel bir şekilde biter kendi bekleyişim aklıma geldi valla sizi çok ii anlıyorm inanın bizde nisan topigindeki kızlarla böyle sabahlardık rabbim yüzünüzü güldürsün inş aminn cnm gene msj attım ben sana

yok canım uyku falan kalmadı kaç günlerdir bi geçsetdi şu günlerde ne olcaksa olsaydı iyi yada kötü belirsizlik daha zor

yok canım uyku falan kalmadı kaç günlerdir bi geçsetdi şu günlerde ne olcaksa olsaydı iyi yada kötü belirsizlik daha zor

ah cnm benim yaaa seni çok ii anlıyorm bende aynı şeyleri yaşadım günlerce uyumadık biz ben her gece aglıyordum eşim diyordu ya tuttuysa ben diyor olmadı ben neden hissetmiyorm diyorm o diyor bebek küçük hissedemezsin onun dedigi oldu rabbim nasip ederse 28 yaşında anne olcam mevlam bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş
cnm olumsuzluk fikrini aklından at olcak die düşün sanki karnındaymış gibi konuş onla inan bana son zamanlarda ben hep öyle yapıyordum melegim benimlemisin die saatlerce konuşuyordum çok büyük bir süpriz oldu benim bebegim annesine hep sübriz yapıyor cadı zaten ben erkek bekliyordum kız çıktı:))) mevlam bu güzelligi sizde nasip etsin

cnm msj sana atmışım gene attım bir bak sanırım bir sorun var kkde sabaha gelir msj

vebde diyoru aynı yaa hiç bişe ghissetmiyorum diyorum anneme aynı diyor oda. ah ah bende senin gibi olsam

vebde diyoru aynı yaa hiç bişe ghissetmiyorum diyorum anneme aynı diyor oda. ah ah bende senin gibi olsam

:)))))) bunlar bir imtihan cnm bunu hiç bir zaman unutma rabbim bu güzel imtihandan güler yüzle çıkmayı nasip etsin inş olcak bak elif de dedigim gibi bu tedavinin en önemli kuralı hep pozitif olmak ve moralin yüksek olması benim d.r bana demiştiki ayşcim hep pozitif olki degerin pozitif olsun negatif düşünceyi beyninden çıkar dedi gerci ben pek başaramadım son günlere kadar hep agladım insanın hormonlarıda degişiyor o yüzden insan kendini konturol edemiyor sinirli gergin bir bekleyiş ama inan cnm ben her zaman bol bol selavat cektim ve hep rabbime dedim ki rabbim bana saglıklı hayırlı bir evlat ver peygamber efendimizn yüzü suyu hürmetine die hep efendimizi araya vesile kıldım rabbim onun güzel yüzü suyu hürmetine dualarımı kabul etti ve ben her zaman diyorm allahım efendimizin yüzü suyu hürmetine herkesin yüzünü güldürsün evlat hasreti ceken kadın kalmasın inş hepsn,ne rabbim hayırlı ve saglıklı evlatlar versin aminnn

kızlar ben çıkıyorm çok uykum geldi gözlerim kapanıyor kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın allahın izniyle onlar sizinle bunu unutmayın inş hamile haberlerinizi alcam dularımdasınız bunu unutmayın allaha emanet olu tatlı rüyalar rabbim yüzünüzü güldürsün esmaül hüsna hürmetine rabbim dularımızı boşa çıakrmasın işn rahman amiinnnn çok öptüm siziboshayallersmileboshayallersmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…