a elifyaren gelmiş hg topigimize
yakaladım sizi slm kızlar hayırlı gecekler elifiyaren sana msj attım cnm
yakaladım sizi slm kızlar hayırlı gecekler elifiyaren sana msj attım cnm
şimdi gördüm cevap yazdım canım
nelr yapıyonuz kızlar uyku tutmadı demi ah ahhh inş bu bekleyiş güzel bir şekilde biter kendi bekleyişim aklıma geldi valla sizi çok ii anlıyorm inanın bizde nisan topigindeki kızlarla böyle sabahlardık rabbim yüzünüzü güldürsün inş aminn cnm gene msj attım ben sana
delikafaduldendelikafaduldenayseuzal msj gelmedi canım
yok canım uyku falan kalmadı kaç günlerdir bi geçsetdi şu günlerde ne olcaksa olsaydı iyi yada kötü belirsizlik daha zor
ah cnm benim yaaa seni çok ii anlıyorm bende aynı şeyleri yaşadım günlerce uyumadık biz ben her gece aglıyordum eşim diyordu ya tuttuysa ben diyor olmadı ben neden hissetmiyorm diyorm o diyor bebek küçük hissedemezsin onun dedigi oldu rabbim nasip ederse 28 yaşında anne olcam mevlam bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş
cnm olumsuzluk fikrini aklından at olcak die düşün sanki karnındaymış gibi konuş onla inan bana son zamanlarda ben hep öyle yapıyordum melegim benimlemisin die saatlerce konuşuyordum çok büyük bir süpriz oldu benim bebegim annesine hep sübriz yapıyor cadı zaten ben erkek bekliyordum kız çıktı:))) mevlam bu güzelligi sizde nasip etsin
vebde diyoru aynı yaa hiç bişe ghissetmiyorum diyorum anneme aynı diyor oda. ah ah bende senin gibi olsam
günaydın kızlarzemuszemus
günaydın nasılsın
iyim zeynom sen nasılsın kıss erkencisin Şeniz
iyiyim evet artık uyumuyorum
bura çok sıcak uyunmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?