Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaaaaaaaaaaaar. pozitif çıkmışşşşşşş.... az önce eşim aradı.
eşim zaten laboratuar cihazlarına bakıyor... arkadaşları iki ayrı cihazda çalışmışlar..ikisindede baya yüksek çıkmış: eşim tatlı alıp götürcek şimdi laborantlara... kızlar inanamıyorum..
allahım arkadaşlarımada tattır onlarda hemen hamile kalsınlar

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞAAALLAHHHHHHHHH

evet tATLIM hep yattım ayalarım dik genelde.. annem geldiya.. hiç bişi yapmadım doktor 3 günden sonra normal hayada dön dedi ama ben hiç kalkamdım

ay banada eşim bakacak
bende hiç kalkmayım kabız oldunmu hiç
bide ne zaman banyo yaptın

ay banada eşim bakacak
bende hiç kalkmayım kabız oldunmu hiç
bide ne zaman banyo yaptın

lucrin kullandım canım sonrada gonal-f kullandım..
3 gün sonra banyo yaptım.. çok şükür hiç kabız olmadım..
hiç kalma canım yaaaa iş herzama olur o kadar madden manen sıkıntı çekiyoruz.. gboşver yat

kız seviniyorumda.. benim ilk aşılamamda tahlil yaptırdk.. 1. tahlilde pozitif 2. tahlilde negatif çıkmıştı çok feci hayal kırıklığına uğramıştık.... 2. tahlili beklicem yinede yükselirse 2. cisinde dahada uçacam semalara.. birde doktordan tam not alınca... hani olurya allah korusun kimyasal yada dış olabilir ya han ihtimal....ultrasonda görüp doktor herşey normal derse deymeyin keyfime

Allah gönlüne göre versin inşaallah bizede dua etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…