alkisalkisalkis dünür 2 oğlum olsun birini zaten ayşeden alıcam birinide senden alıyım :roflol:
iyi kaynana olurum bende haaa kötükedihüso
alkisalkisalkis dünür 2 oğlum olsun birini zaten ayşeden alıcam birinide senden alıyım :roflol:
iyi kaynana olurum bende haaa kötükedihüso
zeynepcim benimde cin takvimine göre erkekti ama d.r%99 kız diyor sonradan cinsiyet degişmezse:))))))))
zeynepcim benimde cin takvimine göre erkekti ama d.r%99 kız diyor sonradan cinsiyet degişmezse:))))))))
:kedi:zaten zor bulduk kaynanalık etme:mymeka: :dance:
oy oyyyy rabbim inş bize o günleri gösterir zeynepcim şimdi sıra sende eminede bugullcumda var aleyna ooooo 4 tane daha hamiş gelcek daha durrr diger arkadaşlarda var tabiii anam bu topikte bizim topik gibi kız topigi olmaz inş bizim topikte hep kız varrr:)))))))
selam kızlar
ah kalbim çok sevidim canım Rabbim tamamına erdirir inşallah duanı eksik etme bizlerden
ayşe zeynep nasılsınız canlarım
hg canım kıss bi biz kaldık valla nolucaksa boshayallersmile
valla ekim kırıntısıyız zaten bida ekim gelmeden şu işi bi başarsak demi
zeynep böle ümit oluyoruz işte birbirimize:) dikkat et kendine gelişmelerden beni haberdar et:)
iyiyiz seni sormalı
başkalarının hamile haberini alınca bende ümitleniyorumsenağlama
ben erteledim acık laparaskopiden sonra yani yeni çıkınca ameliyattan acıları çekerken ben istemiyorum çocuk ne gerek diye psikolojik bunalıma girdim yeni yeni toparlıyorum çok afersin faaliyet de yapmıyoruz dr. gösterdiydi güzel bi yumoş var diye heba olup gidecek garibim yumoş aşılamaya ramazandan sonra diyorum eger süpriz yapmazsa veled
inşaalllah haber etmez olurmuyum hiç
etmezmi haber etme desekte eder zeynep başkaları gibi deildir zeynebim :1hugpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?