Allah gönlüne göre versin inşaallah bizede dua etmeyi unutma
gözükür canımyaa şu sarı suratlar alıntı yapmadan yazarsam gözükmüyo bende yaa:)
etmemmi canım benim ben size dua edem meleklerde bana etsin nişlh:) birazdan yasin felan okicam hepinize dua ederim sanada tabi yerimseniben
kızlar günaydın ah kalbim sonucum pozitifmi cnm yannış anlamadıysam öyle sanırım .?
evet canım pozitif 150 çıkmış darısı bize
maşallah ne güzel rabbim saglıkla kucagına almasını nasip etsin inş sorunsuz bir hamilelik yaşar.
amin cnm inş zetnepcim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
ah kalbim son adet tarihin ayın kaçı:
kıs çin takvimine göre kızın olacak benimde inşaallah
bu ne zeynebim
saol cannnnım benim hihoyyyt darısı sizeeeeeeeeeeee..walla hatırlamıyorum yazdım biyerede uzakta bakınca yaarım:):)
çin takvimiymiş yaşına bak bide ne zaman hamile kaldığına cinsiyeti belli ediyormuş bana ağustosta konacak galiba o zaman oğlan olur temmuzda konursa kız :roflol:
ah kalbim sen nereye yaptırdın
döllendiği güne bakılır değilmi... eğer öyleyse haziranda döllendi donduruldu bana temmuzda transfer edildi: ay seninkid erkek olsun beşik kermesi yaparız zeynebmolumunekankayizsmile:teytey:
adanada ankada tüp bebek merkezine.
sen nerde oturuyorsun ve nereye yaptırıyorsun?
amin cnm darısı olmayanların başına ben zaten 3.5 aylık hamileyim:))))))) benim ki tüp bebek
seon adet tarihinden bebegin kaç haftalık oldugunu söyliycektim ben:))))))))[/QUOTEhiç aklıma gelmyo yaa şu an hiç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?