Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın ah kalbim sonucum pozitifmi cnm yannış anlamadıysam öyle sanırım .?

evet canım pozitif 150 çıkmış darısı bize

maşallah ne güzel rabbim saglıkla kucagına almasını nasip etsin inş sorunsuz bir hamilelik yaşar.
amin cnm inş zetnepcim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
ah kalbim son adet tarihin ayın kaçı:

maşallah ne güzel rabbim saglıkla kucagına almasını nasip etsin inş sorunsuz bir hamilelik yaşar.
amin cnm inş zetnepcim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
ah kalbim son adet tarihin ayın kaçı:

saol cannnnım benim hihoyyyt darısı sizeeeeeeeeeeee..walla hatırlamıyorum yazdım biyerede uzakta bakınca yaarım:):)

saol cannnnım benim hihoyyyt darısı sizeeeeeeeeeeee..walla hatırlamıyorum yazdım biyerede uzakta bakınca yaarım:):)

amin cnm darısı olmayanların başına ben zaten 3.5 aylık hamileyim:))))))) benim ki tüp bebek
seon adet tarihinden bebegin kaç haftalık oldugunu söyliycektim ben:))))))))

çin takvimiymiş yaşına bak bide ne zaman hamile kaldığına cinsiyeti belli ediyormuş bana ağustosta konacak galiba o zaman oğlan olur temmuzda konursa kız :roflol:

döllendiği güne bakılır değilmi... eğer öyleyse haziranda döllendi donduruldu bana temmuzda transfer edildi: ay seninkid erkek olsun beşik kermesi yaparız zeynebmolumunekankayizsmile:teytey:

zeynepcim benimde cin takvimine göre erkekti ama d.r%99 kız diyor sonradan cinsiyet degişmezse:))))))))

döllendiği güne bakılır değilmi... eğer öyleyse haziranda döllendi donduruldu bana temmuzda transfer edildi: ay seninkid erkek olsun beşik kermesi yaparız zeynebmolumunekankayizsmile:teytey:

alkisalkisalkis dünür 2 oğlum olsun birini zaten ayşeden alıcam birinide senden alıyım :roflol:
iyi kaynana olurum bende haaa kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…