oooooooooo hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM analı babalı büyütsün İNŞALLLAHkızlaaaaaaaaaaaaar. pozitif çıkmışşşşşşş.... az önce eşim aradı.
eşim zaten laboratuar cihazlarına bakıyor... arkadaşları iki ayrı cihazda çalışmışlar..ikisindede baya yüksek çıkmış: eşim tatlı alıp götürcek şimdi laborantlara... kızlar inanamıyorum..
allahım arkadaşlarımada tattır onlarda hemen hamile kalsınlar
onun için şimdi aradım 150 imiş bebek şu anda tam 15 günlük...normalmi sizce
öle canım ama insanın içinde yine nagatif olacakmı duygusu duruyor ama ben önce Allahıma güveniyoırum sonra doktoruma inşaallahaglama canım ya mümine ümitsizlik yakışmaz bilakis bu bir imtihan cennette mükafatımız çok büyük olacak inşallah
ay hadi bakaım 10 gün sonrada emineden alırız iyi haberi sonra zeynep sonra özlemay tanımdaığım kişilerde inşlh yi hbaer verriler
ALLAHIM o meleeyi annesine babasına bagışlasın RABBİM onu korusun İNŞALLAHevet cnm oluyordu ama sol kasıgımda bazende rahime vuruyordu onunda alnlamı bebek yerleşmesiymiş bebek kendine yer acıyor yani:)))))),
kızlar bizim topikte birarkadaşımız var bebegi14+3gnlük ama bebeginin bebeginin amenyum sıvısı azmış ve bebegin durumu biraz kırıtık allah rızası için o arkadaşa ve melegine dua edin adı zeynepela d.r beklemesi gerektigini söylemişler hiç bir şey yapamıyorlar((((((((( dualrınızı o arkadaşımdan esirgemeyin kızlarrr şimdiden çok saolun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben böyle güzel evlatlar yetiştirmek nasip olur inşaallah
hz. yusuf yüzlüsünden
efendimiz ahlakından
bir evlat ver bana ve tüm bebek hasreti çeken kullarına inşaallahmafoldumben
hg aleyna:hulya:
bune hamaratlık kız
hoşbuldum canım
nasılsın
selam kızlar
oooooooooo hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM analı babalı büyütsün İNŞALLLAH
darısı bizlerein başına İNŞALLAH:teytey::teytey::teytey::dancepuyorumnanaktan
MAŞALLAH deyerin gününe göre cok iyi
tekrar hayırlı ugurlu olsun canım:lepi::lepi:
ah kalbim tüpmüydü seninki özel deilse sorun neydi
MAŞALLAH kız ne örüyonhe habira örüp duruyom :hulya:
iyiyim sen nasılsınolumunekankayizsmile
AMİN İNŞALLAH o günleride görürüz canım darısı bizim başımıza İNŞALLAHay ay saolasın alahım herkese ver burdakii .. artıkaşılama ve tüp bebek değilde bebeklerimizin gelişmesin bahsederiz:
birde ulrasonda sapasağlam görseydim
aleyna hoşgeldin nasılsın
evet tüp bebek eşimde spem eksikliği var. bendede pko.... 1 ane koymuşlardı şansım düşük diye üzülüyordum can veren rabbim isgterse veriyor... sendki problem ne?
MAŞALLAH kız ne örüyon
bende klozet takımı ördüm sakallı ipten cok güzel oldu sitres attırıyo tavsiye ederim
AMİN İNŞALLAH o günleride görürüz canım darısı bizim başımıza İNŞALLAH
hoşbuldum canım sen nasılsın agrın sızın varmı
tüpün biri tıkalı çıktı geçen ay önceden açıktı sebebsiz diyolardı yeni laparoskopi oldum tüp açılmadı ama rahimde ufak et parçası varmış o temizlendi gebelige engel olabilirmiş başka da bişey yok sorun olarak
MAŞALLAH kız ne örüyon
bende klozet takımı ördüm sakallı ipten cok güzel oldu sitres attırıyo tavsiye ederim
AMİN İNŞALLAH o günleride görürüz canım darısı bizim başımıza İNŞALLAH
hoşbuldum canım sen nasılsın agrın sızın varmı
yok kıss bişi örmüyom ölesine dedimboshayallersmile
bende iğne oyası işliyorum da 2 aydır elime almıyorum. Mersin sıcak zaten katlanılmıyo bide iş işlemeye:):)
tüpün biri tıkalı çıktı geçen ay önceden açıktı sebebsiz diyolardı yeni laparoskopi oldum tüp açılmadı ama rahimde ufak et parçası varmış o temizlendi gebelige engel olabilirmiş başka da bişey yok sorun olarak
eskisi gibi degil önceden agrı oluyordu ilaç alıyordum üç gündür agrı kesici almıyorum biraz baskı hissi var sadece bi dikişlerden de kurtulsam daha iyi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?