Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayşe sende de ilk başlarda kasıklarında ufak ufak sancılar bazen kasılmalar oluyomuydu?

evet cnm oluyordu ama sol kasıgımda bazende rahime vuruyordu onunda alnlamı bebek yerleşmesiymiş bebek kendine yer acıyor yani:)))))),

kızlar bizim topikte birarkadaşımız var bebegi14+3gnlük ama bebeginin bebeginin amenyum sıvısı azmış ve bebegin durumu biraz kırıtık allah rızası için o arkadaşa ve melegine dua edin adı zeynepela d.r beklemesi gerektigini söylemişler hiç bir şey yapamıyorlar ((((((((( dualrınızı o arkadaşımdan esirgemeyin kızlarrr şimdiden çok saolun

inşallah ya emine başarsa kendimin olmuş gibi sevincem aynısı senin içinde geçerli neler çektik bu yolda ne sıkıntılar hep beraber yaşadık bunları

Şeniz canım benim bende öle valla önemli olan hamile kalmak değil hamile kaldıktan sonra devam etmek arkadaşlığa yalansız neyse
ben inanıyorum inşaallah olacak bak gör

ay altta iki hamiş iki de aday var şu ezan vakti inşallah hamişler saglıkla bebegine kavuşur adaylarda en kısa zamanda hamiş olur

emine aşılamamıydı koymuşlarmı?
evet dün saat 5 gibi yaptılar aşılamasını ama 1 yumurta biraz ümidi yoktu ama inşaallah olucak

canım benim inşaaallah bişicik olmaz hakkında ne hayırlıysa o olsun diyelim

tabii ki canım dua ederiz düzelir inşallah

inşaallah ağzından bal damlıyor valla

bugün nedense pek pozitiftim uyandıgımdan beri
demin annem aradı rüya görmüş ben dogum yapmışım dr anneme demiş yalnızmı geldin diye sen götüremezsin çocugu diye bikaç kiş çagır demiş annem neden diye sorunca üçüz oldu demiş
neye çıkarsa artık
benim yorumum bir olsunda diger ikisi biri senin biri eminemin olsun

saolun kızlar çok tşk ederim rabbim duşlarımızı kabul etsin inş o yavruyu annesine bagışlasın saglıklı bir şekilde aminnn

mafoldumben canım benim ağlattın beni çok duygulandım
hayırlara çıksın inşaallah annenin rüyası

mafoldumben mafoldumben mafoldumben böyle güzel evlatlar yetiştirmek nasip olur inşaallah
hz. yusuf yüzlüsünden
efendimiz ahlakından
bir evlat ver bana ve tüm bebek hasreti çeken kullarına inşaallahmafoldumben

aglama canım ya mümine ümitsizlik yakışmaz bilakis bu bir imtihan cennette mükafatımız çok büyük olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…