ne konuşalım
aman ne biliyim eminemde yok
inşaallah şu an bebişi tutunuyordur
aman ne biliyim eminemde yok
inşaallah şu an bebişi tutunuyordur
ayşe sende de ilk başlarda kasıklarında ufak ufak sancılar bazen kasılmalar oluyomuydu?
inşallah ya emine başarsa kendimin olmuş gibi sevincem aynısı senin içinde geçerli neler çektik bu yolda ne sıkıntılar hep beraber yaşadık bunları
evet dün saat 5 gibi yaptılar aşılamasını ama 1 yumurta biraz ümidi yoktu ama inşaallah olucakemine aşılamamıydı koymuşlarmı?
evet cnm oluyordu ama sol kasıgımda bazende rahime vuruyordu onunda alnlamı bebek yerleşmesiymiş bebek kendine yer acıyor yani:)))))),
kızlar bizim topikte birarkadaşımız var bebegi14+3gnlük ama bebeginin bebeginin amenyum sıvısı azmış ve bebegin durumu biraz kırıtık allah rızası için o arkadaşa ve melegine dua edin adı zeynepela d.r beklemesi gerektigini söylemişler hiç bir şey yapamıyorlar((((((((( dualrınızı o arkadaşımdan esirgemeyin kızlarrr şimdiden çok saolun
ay altta iki hamiş iki de aday var şu ezan vakti inşallah hamişler saglıkla bebegine kavuşur adaylarda en kısa zamanda hamiş olur
evet cnm oluyordu ama sol kasıgımda bazende rahime vuruyordu onunda alnlamı bebek yerleşmesiymiş bebek kendine yer acıyor yani:)))))),
kızlar bizim topikte birarkadaşımız var bebegi14+3gnlük ama bebeginin bebeginin amenyum sıvısı azmış ve bebegin durumu biraz kırıtık allah rızası için o arkadaşa ve melegine dua edin adı zeynepela d.r beklemesi gerektigini söylemişler hiç bir şey yapamıyorlar((((((((( dualrınızı o arkadaşımdan esirgemeyin kızlarrr şimdiden çok saolun
inşaallah ağzından bal damlıyor valla
ay altta iki hamiş iki de aday var şu ezan vakti inşallah hamişler saglıkla bebegine kavuşur adaylarda en kısa zamanda hamiş olur
inşaallah ağzından bal damlıyor valla
bugün nedense pek pozitiftim uyandıgımdan beri
demin annem aradı rüya görmüş ben dogum yapmışım dr anneme demiş yalnızmı geldin diye sen götüremezsin çocugu diye bikaç kiş çagır demiş annem neden diye sorunca üçüz oldu demiş
neye çıkarsa artık
benim yorumum bir olsunda diger ikisi biri senin biri eminemin olsun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben böyle güzel evlatlar yetiştirmek nasip olur inşaallah
hz. yusuf yüzlüsünden
efendimiz ahlakından
bir evlat ver bana ve tüm bebek hasreti çeken kullarına inşaallahmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?