Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar ben ilk aşılamammı oldum bugün 3, günüm çok heyecanlıyım ilk aşılamada tutanlar neler yaşadınız lütfen detaylı anlatırmısınız

SELAM arkadaşlar ben bugün doktora gittim yumoşlar iyiymiş perşembe bir daha kontrole gideceğim ctsi aşılama olacakmış ama 12. gün oluyor aşılama günü adet tarihimde 4 kasımolarak bekliyorum inşallah o gün çok mutlu bir haber olurda hamile kalırım çünü ogün evlilik yıldönümümüzde

Merhaba kızlar, yazılanlara baktımda genel bir heyecan kıpırtıları var herkeste :)
Bugün iğnede 6. dozu oldum Merional 75 lik. Yarın ultrasonum var. Çatlatma Ovitrelle kullanılacakmış.
Merional in Klomene göre şansı daha artırmak daha fazla folikül (yumurta) elde etmek için tercih etti doktorum. Bu haftasonu bekliyorum trasfer olayını.
Gelişmeler şimdilik böyle :)

arkadaşlar bende aşılama yaptıracagım.istanbulda hangı hastaneyı onerırsız? avrupa yakasında oturuyorum bagcılar .istanbulda yaptıranlar lutfen yardım edınnn ....

arkadaşlar bende aşılama yaptıracagım.istanbulda hangı hastaneyı onerırsız? avrupa yakasında oturuyorum bagcılar .istanbulda yaptıranlar lutfen yardım edınnn ....

slm bendeşişlide oturuyorum florance nigtangele gidiyorum gayrettepedeki çok memenunum çok ilgilili doktorum anlatamam tavsiye edrim bende perşembe adet olcam başlıycam tedaviye bişey sormak istersen yazarım:dance:

Benimde kontrolüm yarın.Bana da söyleyecek çatlatma iğnemi ne zaman vuralacağımı. Ay çok heyecan yaptım şimdi.

slm kızlar ben ilk aşılamammı oldum bugün 3, günüm çok heyecanlıyım ilk aşılamada tutanlar neler yaşadınız lütfen detaylı anlatırmısınız

Canım hayırlı olsun aşılaman. Benim bu 2. aşılamam olacak, İlki negatifti, o yüzden hiç bir belirti olmamıştı

İnşallah canım, Bende cuma yada cumartesi olacağım muhtemelen

Canım bende merional kullandım, inşallah hamiş kalırız bu ay.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ısim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????.................................................8ekim

nerminden.................1.aşılama.................?????..............................................18 ekim

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................................22ekim

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım

nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

f3x.............................2.aşılmama....................pregon...........................................????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

Son düzenleme:

umarım bu listedeki herkesin kulakları bebk ağlaması ile uğuldar.....hadi size kolay gelsin.......

selam kızlar ben doktordan geldim.
10 tane yumurtam varmış.bugün iğnemin 11. günü idi.yumurta boyları 18,17,16 ml civarı imiş.yarın son dozuda vurulacağım.çarşambada saat 3 te çatlma iğnesini olcağım.sonra 36 sonra yani perşembe cuma günleri arka arkaya ilişkiye girlecekmiş.daha sonraki günler gün aşırı dedi doktor.doktorun,benim eşimin morali çok iyi maşallah.sanırım yumurtalar şu son günlerde 3,4 ml birden büyüyormuş.benim yumoşlarım 22 ve civarı olacak galiba.kızlar birbirimiz için dua edelim .RABBıM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN VE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER NASıP EYLESıN.

SELAM TATLIM.
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER GETİRİRSİN..AYNI GÜN OLDUĞUMUZA SEVİNDİM.AYYYYY İNŞALLAH TATLIM BU AY HAYIRLISI İLE HAMİŞ KALIRIZ.KALIRSAKTA HAYATIMIZ GÜZEL ANISI OLUR.
YOK YUMURTA BOYLARIN NORMAL TATLIM.BENİMDE 9. GÜN 10 ML CİVARI İDİ.BUGÜNDE GİTTİM DOKTORA.BOYLARI 18-17-16 CİVARI İMİŞ.10 KADAR YUMURTAN VAR DEDİ DOKTOR.ÇOK SEVİNÇLİYİM CANIM.ALLAH NAZR DEĞİRMESİN.YARINDA SON DOZU OLACAĞIM.ÇARŞAMBADA SAAT 3 TE ÇATLAMA İĞNESİERŞEMBE CUMA İLİŞKİ.SONRAKİ GÜNLER GÜN AŞIRI.TATLIM MERAKTA KOOYMA.GELİNCE HEMEN CEVAP YAZ.HAYIRLI HABERLE GETİR.BEKLİYORUM BAK.vereliniortak

selam arkadaşım.tarihlerimiz yakın.bende çarşamba çatlama iğnesi olacağım.2 kasım adet günü.hadi rabbim bu ay hayırlara vesile olsun.

moral bozmak yok.... herşey inşallah çok güzel olacak......:Saruboceq:

ben sana ne demiştim... geliyor inşallah bebiş....:ecrin_bebek:

evet ya kıpır kıpırız inşallah bu kıpırtı içimize konar ve 9 ay 10 günü sağlıcakla doldurur.... bende yarın gidiyorum inşallah gelişmiştir geçen ay olmadı sözde puregon kullanıyorum en güçlü en teknolojik ilaçmış nedense bana yaramadı..........

dr unla bir görüş bence benimde 2. olacak ama hiç öyle birşey olmadı.... biraz kasık ağrım var ama o da öyle yormuyor beni..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…