arkadaşlar bende aşılama yaptıracagım.istanbulda hangı hastaneyı onerırsız? avrupa yakasında oturuyorum bagcılar .istanbulda yaptıranlar lutfen yardım edınnn ....
selam bayanlar;
bugün yine doktor kontrolum var.11.günüm.bakalım çatlama iğnesi için hangi günü verecek.Ya hanımlar benim o kadar çok akıntım varki; sizinde öylemi.1.aşılamamda bu kadar akıntı yoktu..2.aşılamamda baya akıntı var.neye işaret sizce..17:30 da doktora gidicem. hEPİMİZ İÇİN HAYIRLSI OLSUN.DUALARINIZI BEKLİYORUM
slm kızlar ben ilk aşılamammı oldum bugün 3, günüm çok heyecanlıyım ilk aşılamada tutanlar neler yaşadınız lütfen detaylı anlatırmısınız
SELAM arkadaşlar ben bugün doktora gittim yumoşlar iyiymiş perşembe bir daha kontrole gideceğim ctsi aşılama olacakmış ama 12. gün oluyor aşılama günü adet tarihimde 4 kasımolarak bekliyorum inşallah o gün çok mutlu bir haber olurda hamile kalırım çünü ogün evlilik yıldönümümüzde
Merhaba kızlar, yazılanlara baktımda genel bir heyecan kıpırtıları var herkeste :)
Bugün iğnede 6. dozu oldum Merional 75 lik. Yarın ultrasonum var. Çatlatma Ovitrelle kullanılacakmış.
Merional in Klomene göre şansı daha artırmak daha fazla folikül (yumurta) elde etmek için tercih etti doktorum. Bu haftasonu bekliyorum trasfer olayını.
Gelişmeler şimdilik böyle :)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783................??????......................?????.................................................8ekim
nerminden.................1.aşılama.................?????..............................................18 ekim
akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................................22ekim
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım
bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım
nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????
nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????
dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????
pike...........................2.aşılama..................????.................................................????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???
bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????
&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????
f3x.............................2.aşılmama....................pregon...........................................????
lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????
angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????
canım seninle tarihlerimiz aynı .benimde bugün 11. günüm akşam saat 20,00 da kontrole gidecem. 9. günü gittim 10 ve 12 mm yumurtalar var dedi 2 tane ve ek 2 iğne daha verdi yaptırdım menogon bakalım bugün ne kadar çıkacak. aynı tarihte aşılama yalırız seninle. senin ne kadar olmuş ölçümlerin sonucu.benim küçük sanki ya
selam arkadaşlar ben bugün doktora gittim yumoşlar iyiymiş perşembe bir daha kontrole gideceğim ctsi aşılama olacakmış ama 12. Gün oluyor aşılama günü adet tarihimde 4 kasımolarak bekliyorum inşallah o gün çok mutlu bir haber olurda hamile kalırım çünü ogün evlilik yıldönümümüzde
saol özlem5723 tabi olumsuz düşünmemek lazım ama elimde değil.bakıyorumda aşılamayı faydasız gören çok insan var bizim bi umut ama onların yazdıklarını okuyunca moralim bozuluyor.allah hepimizin gönlüne göre versin.hayırlısı
teşekkürler canım. inşallah güzel haberler alacağım. ALACAĞIZ:Saruboceq:
SELAM arkadaşlar ben bugün doktora gittim yumoşlar iyiymiş perşembe bir daha kontrole gideceğim ctsi aşılama olacakmış ama 12. gün oluyor aşılama günü adet tarihimde 4 kasımolarak bekliyorum inşallah o gün çok mutlu bir haber olurda hamile kalırım çünü ogün evlilik yıldönümümüzde
Merhaba kızlar, yazılanlara baktımda genel bir heyecan kıpırtıları var herkeste :)
Bugün iğnede 6. dozu oldum Merional 75 lik. Yarın ultrasonum var. Çatlatma Ovitrelle kullanılacakmış.
Merional in Klomene göre şansı daha artırmak daha fazla folikül (yumurta) elde etmek için tercih etti doktorum. Bu haftasonu bekliyorum trasfer olayını.
Gelişmeler şimdilik böyle :)
selam bayanlar;
bugün yine doktor kontrolum var.11.günüm.bakalım çatlama iğnesi için hangi günü verecek.Ya hanımlar benim o kadar çok akıntım varki; sizinde öylemi.1.aşılamamda bu kadar akıntı yoktu..2.aşılamamda baya akıntı var.neye işaret sizce..17:30 da doktora gidicem. hEPİMİZ İÇİN HAYIRLSI OLSUN.DUALARINIZI BEKLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?