Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak ne güzel .Bİ TANE VARMIŞ. ALLAH onu size bağışlasın.benim ilk olacak daha. ya ben biatesine razıyım.hayırlısı ile.ben de dün doktora gittim işte.10 tane yumurtam varmış.dün iğnemin 11. günü idi.yumurta boyları 18,17,16 ml civarı imiş.bu gün son dozuda vurulacağım.çarşambada saat 3 te çatlma iğnesini olcağım.sonra 36 sonra yani perşembe cuma günleri arka arkaya ilişkiye girlecekmiş.daha sonraki günler gün aşırı dedi .sanırım yumurtalar şu son günlerde 3,4 ml birden büyüyormuş.benim yumoşlarım 22 ve civarı olacak galiba

canım çok iyi inşallah allah yüzünü güldürür.bayağı varmış yumişlerin. benim şansım zaten ilk çocuk benim hemen olmuştu ilk ay hamile kalmıştım hiç beklememiştim.ama çocuğu görsen zayıf ya . dün eşime söyleyip gülüyordum. bi çocuk yaptım zayıf bi yumurta geliştireyim dedim oda zayıf .eşim zayıf ben zayıf. allahım bize zayıflığı veriyo dedim. hayırlısı tabi . doktor dedi ki hiçbir neden yokken bile bebek olmayabilir takma kafaya dedi. bende takmayacam güya ama elde deil yaşım 34 oldu zaman geçiyor. çocuk kardeş diye inliyor. annem kayınvalidem torun olsun diyor. ah bi bilseler bende istiyom ama olmuyor. çevreden soranlara istemiyoz yeter bi tane diyoz ama içim içimi yiyor. keşke bi tane daha olsa diye . Allah herşeyin hayırlısını karşımıza çıkarsın.
bazen düşünüyom hayırsız bi evlat olacağına hiç olmasın diye. o kadar çok hayırsız evlat sahibi anneyle karşılaştımki . allah bizlere hayırlı evlatlar versin. ( eğer hayırsızsada allah hayıra çevirsinde versin inşallah )AMıNNNNN

canım benim.ben 27 yaşındayım ve 2 seneyi geçti evleneli.bak 1 seneden beri uğraşıyoruz.inanki olumsuz sonuç aldığımd a hep moraim bozuluyo.ama hemencik kendimi toparlıyorum.inşallah bu sefer olur artık.bu ay rahattım.aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.evet çevre faktörü çok etkiliyo.neden yapmıyosunuz bebek diye sorup duruyolar.bir değil iki değil sordukları. bende çalışıyoruz.kendi işlerimi zor yapıyorum.çoçuklamı uğraşayımdiyorum.veya siz bakacaksınız demesi kolay ya bakması dedim mi herkesin çenesi kapanıyo.RABBİM seni bu tek çoçuğuna sağlık ve ömür versin tatlım.çevreye bakma.ben 1 tane olsun hayırlı olsun sağlıklımolsun diye dua ediyorum.eğerki olmazsada RABBİMİN izni yok derim. hayırlısı.ben yolunda bulanayım.gerisi ALLAHIMIN TAKTİRİ.CANIM. UNUTMA ZAYIF ÇOÇUK HAREKETLİ ÇOÇUKTUR. KIPIR KIPIR.TOMBİŞİ NE YAPACAN.SAĞLIKLIOLSUNDA.BENİM İÇİN DUA ET TATLIM.YUMURTA SAYIM VAR BAYA. BU SEFER HAYIRLISI İLE OLSUN.SENDE KAFANA TAKMA NE OLUR.

inan hep dua ediyom inşallah canım inşallah olur senden iyi haberler alırız . ama bak hamile oluncada yazmaya devam et burdan sakın ayrılma aramızdan. eğer hamile olursan bende sana tecrubelerimi anlatırım hamilelik konusunda :)

kizlar asilamada en fazla kac yumurta olmasi gerekir ?
birde sizler igneleri vurunurken ovulasyon testleri kullandinizmi ?
az once doktorumla konustum yarin saat 12de radevum var kismetse ignelerde basliycaz ama eger fazla yumurtan olusursa asilama iptal olur dedi lmaz: birde ovulasyon testi kullanmam gerektigini soyledi akannehir

Son düzenleme:
benım kasıklarımda sureklı bıagrı var bugun iğneye başladıgımz 5.gunu cuma gunu randevumz var

kızlar bende dr dan yeni geldim o kadar iğneye rağmen doz 2 kat artmasına rağmen 1 yumiş gelişmiş bende ikiz istiyordum birde..... yumişimin doyu 10 mm bugün 7. gün dr gayet iyi dedi ama bilemiyorum ... sanki yumurta çok olursa şansta o kadar artar diye düşünüyorum... aman eli ayağı düzgün olsun da sağlıklı olsunda 1 tane yeter de artar bile..... biri daha vardı aramızda haber alabildi mi acaba?

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Arkadaşlar dün aşılama oldu. 8 yumurtam vardı. spermlerde çok iyi dedi doktorum. çok mutluyum. 26 ekim test tarihim. nasıl sabrederim bilmiyorum gerçi tutmama ihtimalinide düşünmek lazım ama kendimi çok kaptırdım. inşaallah hepimizin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla süper birinden biri tutar değil mi ya......... inşallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.......

Bugün iğnede 7. gün
Solda çok folükül var.
Sağda kendi kafasına göre takılıyo 1 kaç tane :mymeka:
aksilik olmazsa hafta başı yani pazartesi aşılama
aşılama olan arkadaşların allah yarımcısı olsun dualarımız sizlerle

reglime son 5 gün arkadaşlar dua edin regli olmayım ve dileğim gerçekleşsin.gerçi bel ve karın ağrım başladı ama hayırlısı allahtan umut kesilmez

arkadaşlar bide aklıma bi şey takıldı herkesin aşılamasında farklılıklar var.ben reglimin 4. günü klomene başladım.ve günde 3 tane 5 gün boyunca içtim.12.günümün akşamı 22.00 da oviterolle çatlatma iğnesini vuruldum.14.günümün sabahı 8.30 da eşim spermlerini verdi ve 11.15 e kadar yıkanmasını bekledik.11.30 gibi doktorum spermleri içime püskürttü ve yarım saat dinlenip eve geldim. 2 rapor aldım ve normal hayatıma devam ettim.3 gün cinsel ilişki yasaktı ondan sonrasına doktor bize bıraktı ve önemli olan bu işlem di dedi.bizde kesin olsun diye kendimizi dinlenmeye aldık.benim aklıma takılan hem ilaçların farklılığı hemde cinsel ilişki arasındaki fark.beni bilgilendirirseniz sevinirim.hepimizin allah duasını kabul etsin ve bizi bebişlerimize kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…