bak ne güzel .Bİ TANE VARMIŞ. ALLAH onu size bağışlasın.benim ilk olacak daha. ya ben biatesine razıyım.hayırlısı ile.ben de dün doktora gittim işte.10 tane yumurtam varmış.dün iğnemin 11. günü idi.yumurta boyları 18,17,16 ml civarı imiş.bu gün son dozuda vurulacağım.çarşambada saat 3 te çatlma iğnesini olcağım.sonra 36 sonra yani perşembe cuma günleri arka arkaya ilişkiye girlecekmiş.daha sonraki günler gün aşırı dedi .sanırım yumurtalar şu son günlerde 3,4 ml birden büyüyormuş.benim yumoşlarım 22 ve civarı olacak galibatşk dsm ama elimde deil ya hep aklımda ister istemez moral bozuluyor.188 mm olunca çatlatma yapılacak cumaya ancak olur gibime geliyor. tabiki hakkımızda hayırlısı. aksam benim çocukla uyurken ona daha bi sıkı sıkı sarıldım allah eksikliklerini göstermesin. olmasada 1 tane var dedim kendi kendime. allah olmayanlarada versin inşallah. o kadar içten dua ediyomki bilemezsin.anne olmayı herkes tatsın rabbimin izniyle.
canım çok iyi inşallah allah yüzünü güldürür.bayağı varmış yumişlerin. benim şansım zaten ilk çocuk benim hemen olmuştu ilk ay hamile kalmıştım hiç beklememiştim.ama çocuğu görsen zayıf ya . dün eşime söyleyip gülüyordum. bi çocuk yaptım zayıf bi yumurta geliştireyim dedim oda zayıf .eşim zayıf ben zayıf. allahım bize zayıflığı veriyo dedim. hayırlısı tabi . doktor dedi ki hiçbir neden yokken bile bebek olmayabilir takma kafaya dedi. bende takmayacam güya ama elde deil yaşım 34 oldu zaman geçiyor. çocuk kardeş diye inliyor. annem kayınvalidem torun olsun diyor. ah bi bilseler bende istiyom ama olmuyor. çevreden soranlara istemiyoz yeter bi tane diyoz ama içim içimi yiyor. keşke bi tane daha olsa diye . Allah herşeyin hayırlısını karşımıza çıkarsın.
bazen düşünüyom hayırsız bi evlat olacağına hiç olmasın diye. o kadar çok hayırsız evlat sahibi anneyle karşılaştımki . allah bizlere hayırlı evlatlar versin. ( eğer hayırsızsada allah hayıra çevirsinde versin inşallah )AMİNNNNN
dsm nin açılımı acaba çalıştığın kurummu aynı kurumdamıyız yoksa :)[/QUO
HAYIR CANIM.NE KURUMU BU.BUNLAR YİĞENLERİMİN İSİMLRİNİN BAŞ HARFİ
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783................??????......................?????.................................................8ekim
nerminden.................1.aşılama.................?????..............................................18 ekim
akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................................22ekim
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım
bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım
nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????
nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????
dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????
pike...........................2.aşılama..................????.................................................????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???
bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????
&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????
f3x.............................2.aşılmama....................pregon...........................................????
lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????
angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Arkadaşlar dün aşılama oldu. 8 yumurtam vardı. spermlerde çok iyi dedi doktorum. çok mutluyum. 26 ekim test tarihim. nasıl sabrederim bilmiyorum gerçi tutmama ihtimalinide düşünmek lazım ama kendimi çok kaptırdım. inşaallah hepimizin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar aşılamada kaç tane iğne vuruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?