Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

VAY BE ne kadar çok maşallah.... oh oh bu ay kesin bir hamişimiz var........ canım ya .... ya hepsi birden tutarsa:) haberlere çıkarsın valla.... ay inşallah sağlıcakla olurlar inan çok sevindim...... bende ikiz istiyorum valla...yarın kontrole gideceğim inşallah benimde 3-4 tane gelişmiştir........ dua edin ne olur..........

ay tatlım ben bi tanesine razıyım.akıntımın çok gelmesi normal imiş.yumurta sayısından oluyomuş.inşallah canım ya hayırlısı ile hamiş kalırız hepimiz.yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım.herşey gönlümüzce olsunopuyorumnanaktan

özlem hanım ordamısınız

bende 1 tane istiyordum hazır bu kadar uğraşıyorum bari bir daha uğraşmam diyorum de ondan..... aslında bakabilir miyim hiç bir fikrim yok sadece istiyorum.... bu kez hakikaten çok oluyorum:) sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün olsun da 1 tane olsun tabi....:ecrin_bebek::Saruboceq::CüvCüv:

hımmmmm demek ne kadar akıntı o kadar yumurta ha? böyle orantı yapacağız demekki... eeeeee benim yok öyle akıntı falan ne yani benim yok mu şimdi? ay ne olur olsun rabbim bana da o cennet kokusunu nasip etsin....... tabi hepimize... inşallah bu ay çok güzel haberler alacağız .........

canın ya öyle dersen beni üzersin. ben senin moralini bozmak için söylemedim.kişiden kişiye değişir .hormonlarla ilgili.ne demek benim yok.öyle şey mi olur.var tabiki.inşallah canım az kaldı o güzel cennet kokulu bebeklerimize.tabi rabbim hyırlısını versin dimi

selam arkadaşlar bende varım inşallah hepimizin yüzü birden güler bebiş kaynar burası eğer adetim geçikmezse ekim ayında banada aşılama yapılacak bu ilk denemem karmakarışık duygular içindeyim inşallah sonu hayırlı olur görüşmek üzere

selam tatlım
ne yaptın.akşam gittin mi doktora.meraklandım.haberlerini bnekliyorum

Merhaba arkadaşlar bende adet tarihimi bekliyorum kısmetse bende ekim sonu kasım başı gibi aşılama olacağım hayırlısı inşallah..

selam tatlım
ne yaptın.akşam gittin mi doktora.meraklandım.haberlerini bnekliyorum

canım dün amşam gittim doktora yumurtalarım 14,2 ve 12 olmuş dedi çarşamba bi daha gidecem . ama benim ümidim yok bu ay olmayacak sanki . dr. yumurtalar şimdi hızlı gelişecek dedi çünkü diğer küçük yumurtalar gelişimini tamamlıyor ve sadece 2 yumurta kalıyor onlarda hızlı büyüyecek dedi. ne bileyim ümitsizim yani . sen ne yaptın ??

yapma be güzelim.sen böyle moral bozarsan tabi olmaz.sakin olmaya çalış.biliyosun yumurtalar son günlerde hızla gelişiyo.merak etme sen olur.RABBİM UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMAZ.OK.STRES YOK

tşk dsm ama elimde deil ya hep aklımda ister istemez moral bozuluyor.188 mm olunca çatlatma yapılacak cumaya ancak olur gibime geliyor. tabiki hakkımızda hayırlısı. aksam benim çocukla uyurken ona daha bi sıkı sıkı sarıldım allah eksikliklerini göstermesin. olmasada 1 tane var dedim kendi kendime. allah olmayanlarada versin inşallah. o kadar içten dua ediyomki bilemezsin.anne olmayı herkes tatsın rabbimin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…