umarım bu listedeki herkesin kulakları bebk ağlaması ile uğuldar.....hadi size kolay gelsin.......
selam kızlar ben doktordan geldim.
10 tane yumurtam varmış.bugün iğnemin 11. günü idi.yumurta boyları 18,17,16 ml civarı imiş.yarın son dozuda vurulacağım.çarşambada saat 3 te çatlma iğnesini olcağım.sonra 36 sonra yani perşembe cuma günleri arka arkaya ilişkiye girlecekmiş.daha sonraki günler gün aşırı dedi doktor.doktorun,benim eşimin morali çok iyi maşallah.sanırım yumurtalar şu son günlerde 3,4 ml birden büyüyormuş.benim yumoşlarım 22 ve civarı olacak galiba.kızlar birbirimiz için dua edelim .RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN VE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP EYLESİN.
VAY BE ne kadar çok maşallah.... oh oh bu ay kesin bir hamişimiz var........ canım ya .... ya hepsi birden tutarsa:) haberlere çıkarsın valla.... ay inşallah sağlıcakla olurlar inan çok sevindim...... bende ikiz istiyorum valla...yarın kontrole gideceğim inşallah benimde 3-4 tane gelişmiştir........ dua edin ne olur..........
VAY BE ne kadar çok maşallah.... oh oh bu ay kesin bir hamişimiz var........ canım ya .... ya hepsi birden tutarsa:) haberlere çıkarsın valla.... ay inşallah sağlıcakla olurlar inan çok sevindim...... bende ikiz istiyorum valla...yarın kontrole gideceğim inşallah benimde 3-4 tane gelişmiştir........ dua edin ne olur..........
özlem hanım ordamısınız
ay tatlım ben bi tanesine razıyım.akıntımın çok gelmesi normal imiş.yumurta sayısından oluyomuş.inşallah canım ya hayırlısı ile hamiş kalırız hepimiz.yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım.herşey gönlümüzce olsunopuyorumnanaktan
ay tatlım ben bi tanesine razıyım.akıntımın çok gelmesi normal imiş.yumurta sayısından oluyomuş.inşallah canım ya hayırlısı ile hamiş kalırız hepimiz.yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım.herşey gönlümüzce olsunopuyorumnanaktan
hımmmmm demek ne kadar akıntı o kadar yumurta ha? böyle orantı yapacağız demekki... eeeeee benim yok öyle akıntı falan ne yani benim yok mu şimdi? ay ne olur olsun rabbim bana da o cennet kokusunu nasip etsin....... tabi hepimize... inşallah bu ay çok güzel haberler alacağız .........
inşallah az kalmıştır.....[/QUO
inşallah tatlım inşallah.fazla stres yapmamak gerekir.ok
Benimde kontrolüm yarın.Bana da söyleyecek çatlatma iğnemi ne zaman vuralacağımı. Ay çok heyecan yaptım şimdi.
selam tatlım,
heyecen yapma şeker.yarın güzel haberlerini bekliyoruz,tekrar ellrine sağlık kim ayı anne adaylarına yaptığın liste için
canım seninle tarihlerimiz aynı .benimde bugün 11. günüm akşam saat 20,00 da kontrole gidecem. 9. günü gittim 10 ve 12 mm yumurtalar var dedi 2 tane ve ek 2 iğne daha verdi yaptırdım menogon bakalım bugün ne kadar çıkacak. aynı tarihte aşılama yalırız seninle. senin ne kadar olmuş ölçümlerin sonucu.benim küçük sanki ya
selam tatlım
ne yaptın.akşam gittin mi doktora.meraklandım.haberlerini bnekliyorum
Merhaba arkadaşlar bende adet tarihimi bekliyorum kısmetse bende ekim sonu kasım başı gibi aşılama olacağım hayırlısı inşallah..
canım dün amşam gittim doktora yumurtalarım 14,2 ve 12 olmuş dedi çarşamba bi daha gidecem . ama benim ümidim yok bu ay olmayacak sanki . dr. yumurtalar şimdi hızlı gelişecek dedi çünkü diğer küçük yumurtalar gelişimini tamamlıyor ve sadece 2 yumurta kalıyor onlarda hızlı büyüyecek dedi. ne bileyim ümitsizim yani . sen ne yaptın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?