Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
reglime son 5 gün arkadaşlar dua edin regli olmayım ve dileğim gerçekleşsin.gerçi bel ve karın ağrım başladı ama hayırlısı allahtan umut kesilmez

canim insallah melegin seninledir :Saruboceq:
insallah 5 gun sonra :teytey: halaylar cekeriz burada

canim insallah melegin seninledir :Saruboceq:
insallah 5 gun sonra :teytey: halaylar cekeriz burada

inşallah canım benim de en büyük dileğim bu allah kimseye yokluğunu aratmasın 2 senedir bekliyorum bu ay inşallah hepimiz için uğurlu olur ve hepimizin yüzü güler,dilekleri miz gerçekleşir.

Aramıza hoş geldin canım zemuszemus

Canım aşılama olmayacakmısın, kendiniz mi deneyeceksiniz?

Merhaba arkadaşlar bende adet tarihimi bekliyorum kısmetse bende ekim sonu kasım başı gibi aşılama olacağım hayırlısı inşallah..

aramıza hoş geldin canımopuyorumnanaktan

Canım merak etme ben araştırdım yumurtalar ilaçsız günde 2mm büyüyor ilaçlı olunca daha fazla. Doktorun da demiş zaten, çarşamba günü büyüdüğünü görürüsün kaydirigubbakcemile5

Çok yumurta olursa genelde iptal ediliyor.Doktorlar tek gebelik elde etmek için uğraşırlar genelde klava:

Canım merak etme doktoruna güven.Ben 3 gün önce gittiğimde 10mm civarlarındaydı bugün gittim biri 18mm olmuş diğeri16mm

CAnım inşallah bu ay hamile kalacaksın :dance:

İnşallah sende hamile kalırsın canım:dance:Listemiz bol bol hamiş dolsun

kızlar aşılamada kaç tane iğne vuruluyor

canım ben 2.günden 10. güne kadar hergün 10 tane iğne vuruldum, çatlatma iğnesi ile 11 edecek. ama herkesde farklı olabilir.

reglime son 5 gün arkadaşlar dua edin regli olmayım ve dileğim gerçekleşsin.gerçi bel ve karın ağrım başladı ama hayırlısı allahtan umut kesilmez

İnşallah hamilesindir canım

Canım klomenle gelişiyo demek ki yumoşların ne güzel.Hemde ucuza kapatıyosun işte. İğneler çok pahalı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????.................................................8ekim

nerminden.................1.aşılama.................?????..............................................18 ekim

akasyalar.................2.aşılama..................?????................................................22ekim

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım

nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????

cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????

Kızlar bende bugün doktorda geldim sağda solda 2 tane yumoş var 18 ve 16mm. 4-5 tanede küçükler var. Küçükler yetişirmi bilmiyorum.Cuma günü aşılamam var. Bakalım inşallah tutar

Kızlar bende bugün doktorda geldim sağda solda 2 tane yumoş var 18 ve 16mm. 4-5 tanede küçükler var. Küçükler yetişirmi bilmiyorum.Cuma günü aşılamam var. Bakalım inşallah tutar

canım ya hadi hayırlısı benimkide sağda ama 1 tane bakalım benim ne zaman olacak? pzt falan olur diye düşünüyorum....... cuma kontrole gideceğim o zaman belli olur sanırım.....:ecrin_bebek:

hadi hayirlisi canim insallah tutar :Saruboceq:

küçükler ne kadar mesela benim öyle 2 yumurtam gelişiyordu 1-2 gün içinde çabucak yetiştiler ufaklıklar. doktorum çoğul gebelikten korkuyor. ben olsun da diyorum hayırlısı....

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. aylardır okuyorum yazıları sonunda bende deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim

ekimde benim 3. aşılamam var. ilk ikisi klomen kullanarak oldu. sonuç negatif. şimdi purogen kullanıyorum bakalım bu ay ne olacak

küçükler ne kadar mesela benim öyle 2 yumurtam gelişiyordu 1-2 gün içinde çabucak yetiştiler ufaklıklar. doktorum çoğul gebelikten korkuyor. ben olsun da diyorum hayırlısı....

küçükler 11-12mm civarı, yetişirlermi ki cumaya, bugünde son gonalf mi vurundum.:uhm:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ısim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????.................................................8ekim

nerminden.................1.aşılama.................klomen..............................................18 ekim

akasyalar.................2.aşılama..................?????................................................22ekim

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım

nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????

cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

purogen iğnenin hepsine teker teker paramı vericem ben doktorum 600 tl dedi ama daha almadım adetimi bekliyorum

selam tatlım. ben yanlış biliyormuşum anladığım kadarıyla.benimkisi aşılamaya girmiyo.çünkü bana çatlama iğnesi vurulcak.sonra doğal yoldan.sizin gibi sperm yıkaması filan yok.daha aşılamaya geçmedim o zaman ben.her neyse sonuç önemli değlimi ya.

Canım sanki benim duygularıma tercüman olmuşsun , benimde 5,5 yaşında bir kızım var

3 seneden beri kardeş yapmak istiyoruz fakat olmuyor. 1. aşılamam olumsuz oldu.

2. aşılamayı yaptırdım gün bekliyorum 22 ekim test günüm

Benimde 1. aşılamam tutmadığında kızım uyurken ona okadar sıkı sarıldımki

rabbim dedim tesellim yine var allahım kızıma zeval verme diye dua ettim hep.

İnşallah bir kardeş vericez onlara tatlım bu duygu yine tadıcaz , allahım önce olmayanlara

sonra isteyenlere versin diye dua ederim hep. Emeklerimiz boşa çıkmayacak inşl. vakti

zamanı var demekki , cenabı mevlam istese taşı bile doğurtur . Sadece biraz sabır sabır

bu ikinciler biraz masraflı bebek olcak heralde sıpalar , varsın olsunda , yeterki olsun

canları sağolsun , amann sabah sabah ammada çenem düştü he

Sağlıcakla kal a.s.

ne güzel bi kızın varmış ALLAH ona sağlıklı uzun ömür versin benim daha hiç olmadı bu ay aşılama yaptırıyoruz tutar inşallah dua bekliyorum lütfen:Saruboceq::Saruboceq:

akasya canım dediğin gibi aynı duyguları yaşıyoz. inşallah aynı sevinçli haberleride burdan yazarız. benim bu aksam bi kontrolüm daha olacak inşallah yumişler istenilen düzeye ulaşmıştır. ınan dün benim uğlumun öğretmeni ödev vermiş tesadüfe bak kompozisyon yazacak konusu ise " kardeşiniz olsaydı ne yapardınız onunla veya kardeşi olanlar neler yapıyorlar" o kadar duygulu şeyler yazmış ki... o kadar hayaller kurmuş ...inşallah olacak tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…