cnm ben doğal yoldan kalmadım 2 kez aşılama yaptırdım 2.aşılamamın sonucu negatıf dediler bana bayramdı işte aşılamanın 11.günü yaptırmıstım teestımı sonra ben adet olmadım günüm gectı ve evde test yaptım pozitif cıktı ertesi gun doktora gttım kan testım 1936 çıktı ve ultrasonda kesem gözüktü ve 5 haftalık hamıleyım suan cuma gunu öğrendım herseyı.yarın tekrar kontrole gıdıorum dua et lutfenn
landarch naptın neye karar verdin histereskopi yaptıracakmısın.
merhaba emineu, lover1984.. bugün anca gelebildin ofise.. lover1984 senin hamileliğin beni çok sewindirdi çünkü bende 9. günü negatifi aldım ama lover sayesinde bir umut var içimde..
merhaba emineu, lover1984.. bugün anca gelebildin ofise.. lover1984 senin hamileliğin beni çok sewindirdi çünkü bende 9. günü negatifi aldım ama lover sayesinde bir umut var içimde..
emıne bılıosun ben yabancı siteden aldım sana istersen anlatıyım azcık içinde 9 tane enjektoru var ve tüp içinde de 40 gram jel var.en idealı 3 gram cekıp kullanıcaksın her seferınde.ve hamılelık için düşünüosan o yumurtlama dönemlerınde yanı ovulasyonda ilişkiden 15 dakıka önce kullanıosun belkı bılıosundur ama bendeki reçete ingilizce oldugu için yazdım sana
bugün aşilamamın 13. günü canm, her sabah ateş ölçüyorum.. ateşim yumurtlamadan sonra yükselmişti hala aynı devam ediyor, umudum da bu yüzden tam sönmedi zaten.. ama progestanımda bitmedi daha son 2 günüm belki onun etkisiyle ateş hala aynı
Şu an ezan okunuyo Rabbimin izniyle inşallah pozitif sonuç alırsın amiiiinnnnnnn:Saruboceq:
lover senin değerin kaç çıkmıştı 12. gündeki testte
canım ovulasyon günleri için ovulasyon testi almam mı gerekli yoksa tahmini mi yapıcam.her seferinde 3 gr kullanılacaksa birkaç ay yeter o zaman bu bana.ben kullanımını pek bilmiyorum söylediğin iyi oldu çok sağol canımŞeniz
ben bilemedım degerımı öğrenemdım bayramdı ya telde de deger vermedıler sadece negatıf 5 in altı dedıler
bilmiıorum istersen test al istersen düzenli ise adetlerın işte hanı 12.günden 16.güne kadar kullan sen ver kararını allahım inşşalh tez zamanda alırsın cevabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?