Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba emineu, lover1984.. bugün anca gelebildin ofise.. lover1984 senin hamileliğin beni çok sewindirdi çünkü bende 9. günü negatifi aldım ama lover sayesinde bir umut var içimde..

inanmıyorum yaaa nasıl negatif derler anlamadım ya bişey olsaydı bilmeden ağır iş yapsaydın yada ilaç alsaydın Allahtan bişey olmamış Rabbim korumuş dua etmez olurmuyum hiç ederim tabi Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallaaaaahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sende benim için dua et hamişlerin duası kabul olur:CüvCüv::Saruboceq:

emıne bılıosun ben yabancı siteden aldım sana istersen anlatıyım azcık içinde 9 tane enjektoru var ve tüp içinde de 40 gram jel var.en idealı 3 gram cekıp kullanıcaksın her seferınde.ve hamılelık için düşünüosan o yumurtlama dönemlerınde yanı ovulasyonda ilişkiden 15 dakıka önce kullanıosun belkı bılıosundur ama bendeki reçete ingilizce oldugu için yazdım sana

merhaba emineu, lover1984.. bugün anca gelebildin ofise.. lover1984 senin hamileliğin beni çok sewindirdi çünkü bende 9. günü negatifi aldım ama lover sayesinde bir umut var içimde..

canım sen aşılama mı yaptırmıştın ben bilmiyodum ne zaman yaptırdın.umut her zaman varolmalı içimizde

bugün aşilamamın 13. günü canm, her sabah ateş ölçüyorum.. ateşim yumurtlamadan sonra yükselmişti hala aynı devam ediyor, umudum da bu yüzden tam sönmedi zaten.. ama progestanımda bitmedi daha son 2 günüm belki onun etkisiyle ateş hala aynı

canım ovulasyon günleri için ovulasyon testi almam mı gerekli yoksa tahmini mi yapıcam.her seferinde 3 gr kullanılacaksa birkaç ay yeter o zaman bu bana.ben kullanımını pek bilmiyorum söylediğin iyi oldu çok sağol canımŞeniz

Şu an ezan okunuyo Rabbimin izniyle inşallah pozitif sonuç alırsın amiiiinnnnnnn:Saruboceq:

bilmiıorum istersen test al istersen düzenli ise adetlerın işte hanı 12.günden 16.güne kadar kullan sen ver kararını allahım inşşalh tez zamanda alırsın cevabını

ben bilemedım degerımı öğrenemdım bayramdı ya telde de deger vermedıler sadece negatıf 5 in altı dedıler

demekki değerin düşükmüş sonradan yükselmiş 5 in altı negatif oluyo çünkü.neyse bundan sonra sorunsuz bir şekilde katlanarak artar inşallah değerin.

bilmiıorum istersen test al istersen düzenli ise adetlerın işte hanı 12.günden 16.güne kadar kullan sen ver kararını allahım inşşalh tez zamanda alırsın cevabını

adetlerim genelde düzenlidir adet düzenime göre yaparım olmazsa ayarlarım artık bi şekilde.amin inşallah canım ya o kadar çok istiyorumki Allahım banada bütün isteyenlere versin hayırlısıyla.

canm adet öncesi gibi karın ağrım var ama onun dışında adet olmadan önceki sinirlilik, iştahsızlık, bacaklarda ağrı yok.. normalde her ay böle olur bu ay sadece ara ara karın ağrısı var

landarch ya bişey sorucam kullanılan ilaçlar bhcg hormonunu yükseltir mi yani gebelik olmadığı halde idrar testi pozitif gösterir mi sence bilgin varmı benim bir arkadaş öyle olduda merak ediyorum test yaptı pozitif çıktı ardından adet oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…